Προς το περιεχόμενο

Godzilla vs. Kong (2021)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τοσα εκατομμυρια, τοση τεχνολογια, και μια ταινια Godzilla της προκοπης, δεν εχουν φτιαξει ακομη οι Αμερικανοι. ισως τωρα που ειναι και ο ΚΚ, βγει κατι καλο. η τελευταια του ταινια ηταν μια χαρα.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, KilliK είπε

τοσα εκατομμυρια, τοση τεχνολογια, και μια ταινια Godzilla της προκοπης, δεν εχουν φτιαξει ακομη οι Αμερικανοι. ισως τωρα που ειναι και ο ΚΚ, βγει κατι καλο. η τελευταια του ταινια ηταν μια χαρα.

Την φάτσα του Kong πως την είδες ;  😅 από το poster φαίνεται για τα 🥳

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ! Έρχεται και νωρίτερα απ'ότι αναμενόταν, κατά δύο μήνες, Μάρτιο αντί για Μάιο! 

HBO MAX✓ + επιλεγμένα σινεμά νομίζω

3 ώρες πριν, coffeex είπε

Την φάτσα του Kong πως την είδες ;  😅 από το poster φαίνεται για τα 🥳

Είναι πιο μεγάλος ηλικιακά ο Kong, δεκαετίες έπειτα απ'τα γεγονότα του Skull Island. Εξού και μουσακι :P

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.

Αν ειναι επιπεδου skull island πιστευω θα ειναι μια χαρα.Κατι μου λεει οτι θα ειναι ομως στο στυλ των ταινιων godzilla,οποτε προβλεπεται σουπα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παλι η δραση σε  βροχερη νυχτα

α ρε James Cameron που τους χρειαζεται

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσικα δειξανε ολοι την ταινια και μαζι τις οποιαδηποτε σκηνες μαχης.Δεν ξερω.Παλι υπερβολικο ανθρωπινο στοιχειο για τα γουστα μου οπως και στα 2 godzilla.

Φαινεται υποσχομενο αλλα κατι μου λεει οτι θα εχουμε ενα ακομη godzilla:kotm.

Anyway το τελικο αποτελεσμα θα δειξει.Ελπιζω παντως να εχουν ανοιξει οι κινηματογραφοι να παω να το δω εκει και ας ειναι σουπα η ταινια.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε αποφεύγουμε το τρέιλερ μέχρι τη προβολή 

EDIT: Δεν άντεξα το είδα και είχα μια χαζοχαρουμενη έκφραση σε όλη τη διάρκεια! ΝΑΙ ΡΕ ΦΊΛΕ ΠΑΑΜΕΕΕΕ 💪

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, privateer είπε

giphy.gif

giphy.gif

Χαμουλης απλα ελπιζω να εχουμε περισσοτερες μαχες γιατι επικες ηταν και στα πρωτα 2 Godzilla αλλα ηταν πολυ λιγες. Δεν θελουμε να βλεπουμε συνεχεια ανθρωπους. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...