ALEXANDER000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα σε ολους ... θελω να ρωτησω αν εχει κανεις ιδεα για την συμπληρωση του εντυπου Μ7 το οποιο πρεπει να συμπληρωσω προκειμενου να εκδοσω ΑΦΜ στο γιο μου. Συγκεκριμενα θελω να ρωτησω τα εξης..Στον πινακα Β εκτιμω οτι βαζω τα δικα μου στοιχεια καθως και της συζυγου μου ως κηδεμονες αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι συμπληρωνω στο πεδιο Εναρξη/Διακοπη/Ημερομηνια καθως ποια ειναι τα αποδεικτικα που χρειαζεται (μου εχουν ζητησει μονο ταυτοτητα του παιδιου ) Αν υποθεσω οτι ειναι πιστοποιητικο γεννησης στα πεδια που αναφερω παραπανω συμπληρωνω την ημερομηνια γεννησης κτλ? ευχαριστω
meletis_m Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ALEXANDER000 είπε Καλησπερα σε ολους ... θελω να ρωτησω αν εχει κανεις ιδεα για την συμπληρωση του εντυπου Μ7 το οποιο πρεπει να συμπληρωσω προκειμενου να εκδοσω ΑΦΜ στο γιο μου. Συγκεκριμενα θελω να ρωτησω τα εξης..Στον πινακα Β εκτιμω οτι βαζω τα δικα μου στοιχεια καθως και της συζυγου μου ως κηδεμονες αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι συμπληρωνω στο πεδιο Εναρξη/Διακοπη/Ημερομηνια καθως ποια ειναι τα αποδεικτικα που χρειαζεται (μου εχουν ζητησει μονο ταυτοτητα του παιδιου ) Αν υποθεσω οτι ειναι πιστοποιητικο γεννησης στα πεδια που αναφερω παραπανω συμπληρωνω την ημερομηνια γεννησης κτλ? ευχαριστω Ρώτησε και το λογιστή , μήπως θέλει να συμπληρώσεις εάν ο γιός είναι <18 ετών οτι ασκείς γονική μέριμνα , και όταν γίνει φοιτητής διακόπτεται η συγκεκριμένη σχέση φορολογικά.
ALEXANDER000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι κάτω από 18 (μαθητής Γ Λυκείου) και πρέπει να βγάλω ΑΦΜ για να περάσει περιοδεύον ... στο τηλ που τους πήρα μου ζήτησαν μόνο την ταυτότητα του και 2 έντυπα Μ1 και Μ7 ... δηλώνω κηδεμονας σαν περιγραφή της σχεσησ Και ίσως πρέπει να το αφήσω κενά τα υπόλοιπα Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από ALEXANDER000
asdfnikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Στις 21/1/2021 στις 10:02 ΜΜ, ALEXANDER000 είπε Είναι κάτω από 18 (μαθητής Γ Λυκείου) και πρέπει να βγάλω ΑΦΜ για να περάσει περιοδεύον ... στο τηλ που τους πήρα μου ζήτησαν μόνο την ταυτότητα του και 2 έντυπα Μ1 και Μ7 ... δηλώνω κηδεμονας σαν περιγραφή της σχεσησ Και ίσως πρέπει να το αφήσω κενά τα υπόλοιπα όταν θα πας στην Εφορία για να το συμπληρώσεις και να το καταθέσεις ρώτα την υπάλληλο θα σε δώσει οδηγίες.
ALEXANDER000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μου το ζήτησαν ηλεκτρονικά να το στείλω και αυτό έκανα... θα δούμε τι θα συμβεί τελικα
Nick1777 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Στις 21/1/2021 στις 7:42 ΜΜ, ALEXANDER000 είπε Καλησπερα σε ολους ... θελω να ρωτησω αν εχει κανεις ιδεα για την συμπληρωση του εντυπου Μ7 το οποιο πρεπει να συμπληρωσω προκειμενου να εκδοσω ΑΦΜ στο γιο μου. Συγκεκριμενα θελω να ρωτησω τα εξης..Στον πινακα Β εκτιμω οτι βαζω τα δικα μου στοιχεια καθως και της συζυγου μου ως κηδεμονες αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι συμπληρωνω στο πεδιο Εναρξη/Διακοπη/Ημερομηνια καθως ποια ειναι τα αποδεικτικα που χρειαζεται (μου εχουν ζητησει μονο ταυτοτητα του παιδιου ) Αν υποθεσω οτι ειναι πιστοποιητικο γεννησης στα πεδια που αναφερω παραπανω συμπληρωνω την ημερομηνια γεννησης κτλ? ευχαριστω Καλησπέρα Επειδή έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα, μήπως έμαθες πως γίνεται? Ευχαριστώ
ALEXANDER000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Προσωπικά έβαλα τα δικά μου στοιχεία επέλεξα έναρξη και έβαλα ως ημερομηνία την ημέρα που τα έστειλα... επίσης επισύναψα ένα πιστοποιητικό οικ κατάστασης (αν και δεν νομίζω ότι χρειαζόταν) και τώρα περιμένω απάντηση ... όταν την λάβω θα σε ενημερώσω για το αν πήγαν ολα σωστά η κάτι έκανα λάθος
ALEXANDER000 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έβαλα μόνο το ονοματεπώνυμο του παιδιού και κάτω χαμηλά έβαλα Χ εκεί που λέει ότι συνηποβαλεται μαζί με το έντυπο απόδοσης ΑΦΜ Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από ALEXANDER000
Nick1777 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 OK. Ευχαριστώ πολύ Τα στέλνω και εγώ και βλέπουμε.
ALEXANDER000 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Με ειδοποίησαν το πρωι και πήγα και πήρα το ΑΦΜ πράγμα που σημαίνει ότι ήταν σωστά τα χαρτιά ... εκτιμώ ότι και σε εσένα θα γίνει το ίδιο, καλη συνέχεια !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα