AlphaAlpha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Για να μην πολυλογώ έχει η μητέρα μου ένα acer e1 570g 7ετίας περίπου το οποίο έφαγε μια καλή βούτα και χάλασε ο αριστερός μεντεσές. Το πήα σε τεχικό και με ενημλερωσε οτι η μητρική θέλει αλλαγή. Κόστος μεταχειρισμένης μητρικής 100€ + εργατικά. Η ερώτηση μου είναι απλή. Αξίζει τον κοπο; Ενα καινουργιο αντιστοιχο βλεπω κανει γυρω στα 450 οπτε μιλαμε για τα τριπλα λεφτα απο το κοστος επισκευης.
TheDevilMayCare Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Βεβαιωσου πρωτα & περαν πασης αμφιβολιας πως και η μητρικη εχει οντως προβλημα!😛 Αλλιως, η μεταχειρισμενη που θα σου βαλει μετα, μπορει μια χαρα να ειναι....η δικη σου!
AlphaAlpha Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά έχω το laptop στα χέρια μου. Δοκίμασα να το ανοίξω ... πάει να ανοίξει ο ανεμιστήρας και σταματάει αμέσως, η οθόνη δε δειχνει τίποτα ουτε ακουγεται καποιος αλλος ηχος απο το εσωτερικο. Γενικα το συτημα φαινεται νεκρο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από AlphaAlpha
Coppermine Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Στις 21/1/2021 στις 4:49 ΜΜ, TheDevilMayCare είπε Βεβαιωσου πρωτα & περαν πασης αμφιβολιας πως και η μητρικη εχει οντως προβλημα!😛 Πως ακριβώς θα το κάνει αυτό, με τροφοδοτικό πάγκου να τεστάρει το 19v main rail και τα υπόλοιπα back converters για βραχυκύκλωμα?, το bios αν είναι bricked, να την εξετάσει με μικροσκόπιο για νερά και να την καθαρίσει με υπέρηχους? Δεν στην λέω αλλά αν είναι να βγάζουμε τον κάθε τεχνικό απατεώνα και να γεμίζουμε τον κάθε πελάτη με καχυποψία ότι αυτός θα με κλέψει επειδη αυτό που μου είπε δεν μου λύνει το πρόβλημα με 20€ που είχα φανταστεί οτι κοστίζει το βρίσκω πέρα για πέρα λάθος
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Ο ποιο απλος τροπος ειναι να ρωτησει γι' αυτο και αλλου 😀 (Απο κει και περα ειναι κατι που δυστυχως συμβαινει.. Δεν ειπα οτι ειναι ο κανονας αλλα γινεται, οπως και χειροτερα). Στις 21/1/2021 στις 4:37 ΜΜ, AlphaAlpha είπε Κόστος μεταχειρισμένης μητρικής 100€ + εργατικά. Η ερώτηση μου είναι απλή. Αξίζει τον κοπο; Στη θεωρια ναι -> αν η μητρικη υπηρχε τροπος να ειναι καινουργια. Μα η μητρικη ειναι πχ "επιδιορθωμενη" σε vga, ποιος θα αναλαβει την ευθυνη μετα αν παραδωσει πνευμα σε 3μηνο, ο πωλητης της?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα