laxanoulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Στα 270€ που είναι τώρα, υπάρχει κάτι καλύτερο? Την θέλω για console gaming(PS4 και PS5), μη επαγγελματικό photo και video editing, YouTube, web browsing και office. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zikls Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Οχι φίλε πάρτη με κλειστά μάτια…! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariccc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, laxanoulis είπε Στα 270€ που είναι τώρα, υπάρχει κάτι καλύτερο? Την θέλω για console gaming(PS4 και PS5), μη επαγγελματικό photo και video editing, YouTube, web browsing και office. την πηρα για το ps5 και λιγοτερο για το pc. ειχα μια aoc full hd gaming και είδα τρελή διαφορά.(οπως και επρεπε με βάση την λογικη ) εγω ειμαι ικανοποιημενος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, ariccc είπε την πηρα για το ps5 και λιγοτερο για το pc. ειχα μια aoc full hd gaming και είδα τρελή διαφορά.(οπως και επρεπε με βάση την λογικη ) εγω ειμαι ικανοποιημενος Κ εγώ, να πω την αλήθεια, για το PS5 που μελλοντικά θα μπει στο setup την θέλω περισσότερο. Ερώτηση. Το καλώδιο που έρχεται μαζί το monitor, είναι hdmi 2.0 ή όχι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ariccc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 δεν θυμαμαι καθολου,επειδή χρησημοποίησα το καλωδιο του ps5 και το αλλο καλωδιο που έβαλα ήταν απο προηγουμενη εγκατάσταση. αλλα δεν ειναι ακριβα και τα 2.0 για να σε κανει να σκεφτεσαι να αγορασεις το Monitor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, ariccc είπε δεν θυμαμαι καθολου,επειδή χρησημοποίησα το καλωδιο του ps5 και το αλλο καλωδιο που έβαλα ήταν απο προηγουμενη εγκατάσταση. αλλα δεν ειναι ακριβα και τα 2.0 για να σε κανει να σκεφτεσαι να αγορασεις το Monitor Ναι ναι... Σίγουρα. Θα αγοράσω σίγουρα 2.0, αλλά ρωτάω από απορία και μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrWhite Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Να ρωτησω εγω; αξιξει να παω για την 550 ? η δε θα δω διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexisgt Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Είναι ακριβώς οι ίδιες οθόνες αλλά με διαφορετικές βάσεις στήριξης (η 550 έχει και ρύθμιση για Ύψος/Περιστροφή στον οριζόντιο άξονα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, MrWhite είπε Να ρωτησω εγω; αξιξει να παω για την 550 ? η δε θα δω διαφορα; Την απάντηση την έδωσε ο @alexisgt. Η 500 και η 550 έχουν ακριβώς το ίδιο panel με τη διαφορά να είναι στην βάση στήριξης. Η 550 έχει ρύθμιση ύψους ενώ η 500 όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrWhite Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, alexisgt είπε Είναι ακριβώς οι ίδιες οθόνες αλλά με διαφορετικές βάσεις στήριξης (η 550 έχει και ρύθμιση για Ύψος/Περιστροφή στον οριζόντιο άξονα). 42 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Την απάντηση την έδωσε ο @alexisgt. Η 500 και η 550 έχουν ακριβώς το ίδιο panel με τη διαφορά να είναι στην βάση στήριξης. Η 550 έχει ρύθμιση ύψους ενώ η 500 όχι. Βασικα καπου εχω δει οτι η 500 εχει Αh ips πανελω ενω η 550 ips. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/280baf7b5 Καμια προταση για adaptor usb c το hdmi να το συνδιασω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laxanoulis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, MrWhite είπε Βασικα καπου εχω δει οτι η 500 εχει Αh ips πανελω ενω η 550 ips. https://www.displayspecifications.com/en/comparison/280baf7b5 Καμια προταση για adaptor usb c το hdmi να το συνδιασω; Δεν γνωρίζω τις διαφορές του AH-IPS σε σχέση με το IPS. Επίσης, δεν ξέρω πολλά από USB C adaptors αλλά να ψάξεις να δεις αν η συσκευή σου μπορεί μέσω USB C να δώσει 4K 60hz ανάλυση. Όταν έψαχνα οθόνες είδα αρκετά σχόλια στο Reddit να το αναφέρουν αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα