Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και αρκετά χρόνια με βγάζει ασπροπρόσωπο ο υπολογιστής της υπογραφής. Έχω αναβαθμίσει βέβαια κατά καιρούς μνήμες ραμ, σκληρούς και κάρτα γραφικών αλλά επεξεργαστή και μητρική ποτέ γιατί είχαν καλές αποδόσεις και πήγαιναν πακέτα αφού δεν έβρισκα σοβαρή αναβάθμιση επεξεργαστή με αυτό το σόκετ για να κρατήσω τη μητρική και να μου βγει πιο φτηνα. Ήρθε ο καιρός όμως αφού πια είναι λίγο ξεπερασμένα να σκεφτώ την αλλαγή... του κουτιού 🙃 .

Βασικά θέλω να αλλάξω κουτί-μητρική και επεξεργαστή όμως για την ώρα έχω πολλά έξοδα και δεν μπορώ να προχωρήσω στα δύο τελευταία όμως λέω να ξεκινήσω από το κουτί γιατί είναι αρκετά ταλαιπωρημένο και κάνει διάφορους θορύβους αλλά και σαν εξάσκηση για τοποθέτηση επανατοποθέτηση μητρικής και επεξεργαστή αργότερα.

Αλλά δεν έχω ιδέα σε τι κουτι να πάω. Καταρχάς δεν μου αρέσει τα έντονα μπλιμπλίκια απέξω καθώς είναι τοποθετημένος στο σαλόνι. Επίσης δεν έχω σκοπό να κάνω αναβάθμιση αργότερα σε κάνα κτήνος με water cooling, διπλές sli κοκ, ότι έχει τώρα μέσα δηλαδή απλά έναν CPU σαν τον r5 3600x με καποιο cooler απο πάνω και μια ανάλογη M/B.

Μπάτζετ...100€; αν και όσο λιγότερο τόσο καλύτερα. Καλό θα ήταν να έχει αξιοπρεπή κυκλοφορία αέρα και να αξιοπρέπή κατασκευή ωστε να αντέξει λίγο.

Επεξ/σία από A7X.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...