Προς το περιεχόμενο

Blender 2200W 3HP Biolomix G5200 50€ @ Aliexpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, marklar είπε

@gorilas13

@billpao

@nikos16717

@JohnnyX

@helicoid

@Ntinaras

@georgevr

@darkofthesun

Το μίξερ μετα απο τοσα χρονια τι λεει ; Αξιζει λετε παρολο που εχει ανέβει η τιμη; ψάχνομαι για κατι heavy duty αμεσα.

Το χρησιμοποιω κατα μεσο ορο μια φορα την εβδομαδα τοσο καιρο.

Προβλημα δεν εχω, ευχαριστημενος ειμαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, marklar said:

@gorilas13

@billpao

@nikos16717

@JohnnyX

@helicoid

@Ntinaras

@georgevr

@darkofthesun

Το μίξερ μετα απο τοσα χρονια τι λεει ; Αξιζει λετε παρολο που εχει ανέβει η τιμη; ψάχνομαι για κατι heavy duty αμεσα.

Έχω καιρό να το χρησιμοποιήσω, αλλά ακόμα δουλέυει.

Γενικά κατί φιστικοβούτυρα και σμούθι που έφτιαχνα παλιά συχνά, τα κατάφερνε όλα. Και οι αδερφές μου και η μάνα μου που το έχουν χρησιμοποιήσει, μια χαρά την έχουν κάνει την δουλειά τους.

Στο μόνο που δεν τα κατάφερνε, ήταν στο να κόψει πολύ λιγή ποσότητα απο κάτι μικρους σπόρους, που του έβαζε η μάνα μου. Αλλά λογικό μου φαίνεται. Το dry grinding jar συνήθως έκανε για αύτες τις περιπτώσεις. Αλλά αν δεν κόβεις μικρή ποσότητα ελαφριών υλικών, δεν νομίζω ότι το χρειάζεσαι.

Επεξ/σία από billpao
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, billpao είπε

Το dry grinding jar συνήθως έκανε για αύτες τις περιπτώσεις. Αλλά αν δεν κόβεις μικρή ποσότητα ελαφριών υλικών, δεν νομίζω ότι το χρειάζεσαι.

Άχνη τα κάνει!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/6/2024 στις 3:56 ΠΜ, marklar είπε

@gorilas13

@billpao

@nikos16717

@JohnnyX

@helicoid

@Ntinaras

@georgevr

@darkofthesun

Αδερφέ, εγώ είχα πάρει τελικά το Biolomix D6300 που έχει touchscreen ένα 50ρικο .

Σκυλί του πολέμου και δεν μασάει τίποτα. Στην αρχή είχα κάνει τα πάντα, από φυστικοβούτυρα, σκορδαλιές, ταραμοσαλάτες, smoothies, βελουτέ, ότι θες. Πλέον βαριέμαι να το χρησιμοποιήσω γιατί βαριέμαι να πλένω.

Με έχει βολέψει απίστευτα σαν grinder όμως. Του πετάω μέσα βρώμη και οτιδήποτε καρπό και τα κάνει για πλάκα σκόνη και είναι σούπερ για την κρέμα μωρού.

100% ευχαριστημένος.

• Like 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...