Προς το περιεχόμενο

Blender 2200W 3HP Biolomix G5200 50€ @ Aliexpress

JohnnyX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Εχει presets με προγραμματα, διαρκειες, ταχυτητες κλπ "με ενα πατημα", για να μην παιζεις με κουμπακια στο μανιουαλ.

Αυτό λέω, φαίνεται καλύτερο χαχαχα

Τι ήθελες και το άνοιξες το θέμα? Πάει το 50ρικο.

Την προηγούμενη φορά κρατήθηκα και δεν παράγγειλα.

Επεξ/σία από gorilas13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, billpao είπε

Εχεί προσπαθήσει κανένας να κάνει φυστικοβούτυρο να μας πει εντυπώσεις;

εγώ, δες την προηγούμενη σελίδα, έχει 1-2 φώτο μέσα στο spoiler

Έβαλα 400g ανάλατα φυστίκια (αράπικα) και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το χτύπησα για περίπου 5 λεπτά ( δεν είχα βάλει χρόνο) Αύριο θα κάνω και με φυστίκια μόνο ( χωρίς λάδι)

Το φυστικοβούτυρο βγήκε εντελώς smooth, χωρίς καθόλου κομμάτια 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, matrixxx είπε

Σκεφτηκα για μια στιγμη να παρω και εγω ενα αφου ηταν καλη η τιμη για το σετ, αλλα σκεφτηκα οτι χανεις θρεπτικες ουσιες περνωντας απο blender το οτιδηποτε και δεν αγορασα. + οτι μπαινει στην τροφη και λιγο μεν, πλαστικο δε.

Όλα είναι σχετικά. Δηλαδή, με τα γρήγορα μπλέντερ/αποχυμωτές χάνεις μέρος των βιταμινών απο την θερμοκρασία που αναπτύσσει και τα μεταλλικά parts. Στους slow juicers πετάς το μισό φρούτο ως πούλπα που περιέχει και αυτό θρεπτικές ουσίες.

Προφανώς και το πιο υγιεινό είναι να τρως μισό κιλό ολοφρέσκα φρούτα τα οποία τα κόβεις με κεραμικό μαχαίρι. Αλλά ποιός μπορεί να το κάνει αυτό κάθε μέρα; Οπότε για κάποιον που δεν τρώει φρούτα είναι μια καλή λύση να φτιάχνει smoothies και να ρίχνει μέσα και τσίες/μίες/γκότζιμπέρια και άλλα τέτοια υπεράνθρωπα.

Εξάλλου δεν είναι μόνο για smoothies το συγκεκριμένο. Όπως είπα και πιο πάνω ψήνομαι να κάνω φυστικοβούτυρο και να κόψω καφέ. Ένας άλλος έφτιαχνε καλαμποκάλευρο πχ. Υπάρχουν άπειρα να δοκιμάσεις πέρα από smoothies. Σε φάση να παίρνεις πρώτη ύλη και ρίχνεις diy επεξεργασία.

34 λεπτά πριν, nikos16717 είπε

Έβαλα 400g ανάλατα φυστίκια (αράπικα) και 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το χτύπησα για περίπου 5 λεπτά ( δεν είχα βάλει χρόνο) Αύριο θα κάνω και με φυστίκια μόνο ( χωρίς λάδι)

Βγάζουνε δικό τους λάδι τα φυστίκια απ'όσο ξέρω. Αν το βάλεις στο βάζο και το αφήσεις κάποιες μέρες θα διαχωριστεί και θα κάτσει επάνω λογικά. Και μετά το ανακατεύεις και ξαναομογενοποιείται. Όπως και με το ταχίνι.

Επεξ/σία από helicoid

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια δυσάρεστη έκπληξη με περίμενε όταν ξεβιδωσα τα μαχαιρια.

Με 2 χρησεις δε μπορει να εγινε αυτο. Ηταν εξαρχης ετσι ..απλα επειδη ηταν κατω απο το δακτυλοειδες backplate δε φαινοταν ..Πιθανον να ειχε γινει απο το σφυξιμο 

IMG20210222193241.jpg

IMG20210222193223.jpg

Επεξ/σία από JohnnyX

16 ώρες πριν, JohnnyX είπε

Μια δυσάρεστη έκπληξη με περίμενε όταν ξεβιδωσα τα μαχαιρια.

Με 2 χρησεις δε μπορει να εγινε αυτο. Ηταν εξαρχης ετσι ..απλα επειδη ηταν κατω απο το δακτυλοειδες backplate δε φαινοταν ..Πιθανον να ειχε γινει απο το σφυξιμο 

Κρίμα, @JohnnyX... Λες να επηρρεάσει τη λειτουργία? Θεωρήτικά αφού είναι κάτω απο το λάστιχο δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα.

Μια ερώτηση βέβαια, πως ξεβιδώνεις τα μαχαίρια? Στρίβεις όλο το μεταλλικό αριστερόστροφα ή δεξιόστροφα, ή υπάρχει άλλος τρόπος? Είναι το πρώτο μου μπλέντερ οπότε δεν είμαι και ιδιαίτερα γνώστης! :(

Εχει ενα κλειδι..τουλαχιστον το πακετο που πηρα εγω εχει ενα ειδικο "κλειδι" απο κατω γραφει τη φορα που βιδωνει και ξεβιδωνει

Σε οτι αφορα τη κανατα δεν ξερω αν την επηρεασει ή οχι. Μιλησω με την biolomix αλλα απο οτι ειδα με το aliexpress απο πισω δυσκολα να βρεις το δικιο σου. Μου ειπαν οτι επρεπε να το ειχες δει νωρις και δεν εχει εγγυηση η κανατα , αλλα μου προτειναν δωρεαν να μου στειλουν μια αλλη αρκει να πληρωσει 14$ δηλαδη 12€ μια αλλη. Επειδη δεν εχω ουτε paypal απο πισω αντιθετως με το aliexpress ξερω οτι δε θα βρω το δικιο μου..και ειπα για 12 € θα εχω μια 2η κανατα. Απλα την εστειλαν απο Κινα...να δουμε σε τι κατασταση θα φτασει !!!!

Μετά απο παραγγελία μου του άλλου Blender (D6300), απο την Πολωνική αποθήκη, με ενημέρωσε η εταιρεία οτι δεν μπορεί να στείλει στη διεύθυνσή μου. Εντομεταξύ ανέβασε την τιμή, είναι διαθέσιμο και μου γράφει ότι μπορώ να παραγγείλω. Απο μένα Χ η Biolomix. Ούτε Σκρουτζάδικο τέτοια εξυπηρέτηση. Πάλι καλά που δεν πήρα και το mixer.

• 11 μήνες μετά...
Στις 21/1/2021 στις 12:58 ΜΜ, MetronAriston είπε

αξιζει? ψηνομαι να το αγορασω

αξιζει ναι...τη 2η κανατα δεν την εχω παρει δεν την ξερω ...εχω το ανταλλακτικο με τη λεπιδα , δεν το εχω χρειαστει ακομα

τωρα απο εκει και μπρος και ποιες ειναι και οι αναγκες σου...εχει και το banggood blenders απο 50€ στα 1500w (μηχανημα μονο)

• Thanks 1

https://www.banggood.com/Commercial-Blender-Mixer-Food-Processor-Kitchen-Juicer-Smoothie-Ice-Crush-3500W-p-1797917.html

3500watt λεει....(αν και δε το πιστευω με τιποτα...αλλωστε και η μαρκα ειναι Kenwood...) με 37€ κουπονι 2022ACTIESNL και αποθηκη Πολωνιας.

Δεν ξερω τιποτα αλλο...αλλα μοιαζει σαν το δικο μου το Biolomix (φασον ειναι παρα πολλα)

59 λεπτά πριν, drexxx είπε

Tαχινι μπορεί να φτιάξεις με σουσάμι άραγε?

είναι πιο ακριβό το σουσάμι το κιλό παρά το ταχίνι και δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μπεις σε αυτήν την διαδικασία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/2/2021 στις 8:45 ΜΜ, dimigar είπε

Το μόνο μίξερ που γνωρίζω με γυάλινη κανάτα είναι το Braun KM32 που έχω από τον πατέρα μου και φτιάχνει ζάχαρη άχνη σε δευτερόλεπτα..

Έχω πάρει ένα του Lidl , το οποίο έχει γυάλινη κανάτα.  Το θέμα είναι ότι τα μαχαίρια ήταν της πλάκας και μου χάλασαν. Δεν ξέρω αν υπάρχουν συμβατά aftermarket ή αν μπορώ να προσαρμώσω την κανάτα στο biolomix.

Επεξ/σία από achilles_g_

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...