Προς το περιεχόμενο

Blender 2200W 3HP Biolomix G5200 50€ @ Aliexpress

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Ntinaras είπε

No description available.No description available.No description available.

τι μου θυμιζεις ,τι μου θυμιζεις...ενα Banoffee (κοινως π0υτ*ν* 0λ*)

Επεξ/σία από JohnnyX
Δημοσ.
Στις 12/2/2021 στις 11:15 ΜΜ, Ίων Δραγούμης είπε

Γιατί σου χυθηκε παντού; 

γιατι ειχα την τρομερη ιδεα να το λειτουργησω χωρις καπακι για να δω τι θα γινει.

• Moderators
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

γιατι ειχα την τρομερη ιδεα να το λειτουργησω χωρις καπακι για να δω τι θα γινει.

Mε οποιοδηποτε μπλεντερ το ιδιο γινεται, δεν σημαινει κατι για την δυναμη του.

Ειπαμε, αν δεν βρεις 3310, δεν κανεις τιποτα. :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Mε οποιοδηποτε μπλεντερ το ιδιο γινεται, δεν σημαινει κατι για την δυναμη του.

Ειπαμε, αν δεν βρεις 3310, δεν κανεις τιποτα. :)

Δεν το κανα για να δω τη δυναμη του, απλα με επιασε η σαχλαμαρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρέλαβα σήμερα (μετά από αρκετό καιρό νομίζω) με παραγγελία στις 25/01/2021

Το tracking number της dhl που  έδωσαν αρχικά δεν λειτουργούσε, και μου έδωσαν το σωστό μετά από επικοινωνία με το ali πριν από μια βδομάδα. Μια και βρίσκομαι επαρχία παρέλαβα με ACS.

Φαίνεται αρκετά στιβαρό και είναι αρκετά ογκώδες. Η πρώτη δοκιμή που πέρασε επιτυχώς ήταν να φτιάξει φυστικοβούτυρο

Επεξ/σία από nikos16717
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/2/2021 στις 1:19 ΜΜ, d_gkal είπε

Έληξε; Για κάποιο λόγο δεν ανοίγει το link

Μια χαρά μου ανοίγει εμένα. Για δοκίμασε εδώ. Από Πολωνία (που είναι η μοναδική ευρωπαϊκή αποθήκη που στέλνει Ελλάδα) έχει διαθέσιμο μόνο το φούλ πακέτο με έξτρα dry jar και έξτρα σετ ανταλλακτικών στα €84.74 με μεταφορικά. Δηλαδή €12,25 πιο ακριβό απ'όσο είχε πριν με το κουπόνι που έβγαινε στα €72,49.

Προσωπικά πήρα αυτό το πακέτο γιατί θέλω να δοκιμάσω να κόβω και καφέ και διάφορα άλλα ξηρά πράγματα. Δηλαδή ~€20 έξτρα για την δεύτερη κανάτα και τα ανταλλακτικά οκ ναι. Τώρα που είναι πάνω από €30 η διαφορά δεν ξέρω.

• Moderators
Δημοσ.

Πριν 4-5 ημερες που κλειδωσα το θεμα επειδη δεν υπηρχε πλεον το σκετο για Ελλαδα, ειδα και γι αυτο ξεκλειδωσα μετα απο λιγο το τοπικ, οτι εκεινο με τα επιπλεον 3-4 ανταλλακτικα, εβγαινε ΤΕΛΙΚΗ με τα μεταφορικα 48ευρω. 43+5 μεταφορικα απο Πολωνια. Ειχαν ληξει τα κουπονια 3 και 5ευρω που αναφερθηκαν στην 2η σελιδα, αλλιως θα εβγαινε ακομα φτηνοτερα.

Σκεφτηκα για μια στιγμη να παρω και εγω ενα αφου ηταν καλη η τιμη για το σετ, αλλα σκεφτηκα οτι χανεις θρεπτικες ουσιες περνωντας απο blender το οτιδηποτε και δεν αγορασα. + οτι μπαινει στην τροφη και λιγο μεν, πλαστικο δε.

Τωρα μαλλον δεν υπαρχει διαθεσιμο ουτε το σκετο του τιτλου; Για να γραψουμε τελος ρωτω.

• Moderators
Δημοσ.

Εχει presets με προγραμματα, διαρκειες, ταχυτητες κλπ "με ενα πατημα", για να μην παιζεις με κουμπακια στο μανιουαλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...