helicoid Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ipal είπε Και μόνο που είδα τη χαραγμένη πλαστική κανάτα δεν ασχοληθηκα άλλο.φουλ Βακτήρια και BPA. Αναφορά σε κείμενο FDA certified 2L high quality thicken transparent jar, BPA FREE With rubber comfort grip handle Όσο για το εσωτερικό χάραγμα όπως έγραψα και πιο πάνω 3 ώρες πριν, helicoid είπε Το dry είναι για να σπας ξηρά και σκληρά πράγματα όπως υπονοεί και το όνομα. Δηλαδή πχ, ένας ρώσος στο youtube φτιάχνει καλαμποκάλευρο (από σπόρους καλαμποκιού) και φυστικοβούτυρο (από φρέσκα φυστίκια). Αυτά με τον καιρό θα χαράξουν την πλαστική κανάτα από μέσα, και πέρα απο το αισθητικό κομμάτι οτι θα είναι κάπως θαμπή, θα κρατάει πιο εύκολα και μυρωδιές λόγω της σαγρέ υφής. Το αν αξίζει παίζει στο κατά πόσον θα χτυπάς σκληρά πράγματα και το κατά πόσον σε νοιάζει το αισθητικό ή να τρίβεις στο πλύσιμο λίγο παραπάνω. Προφανώς και αν κάνεις σμούδις με φρούτα και λαχανικά δε νομίζω να έχεις πρόβλημα με χαρακιές. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2021 από helicoid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savageGR Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 https://www.skroutz.gr/s/24688686/Biolomix-T5200.html Οταν εχει 85 Ελλάδα αξιζει να το παρεις απο Ali!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ge0rgi0s Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, sarakats85 είπε Ευχαριστουμε... Μονο κάρτα δέχεται η κάνω λάθος?? PayPal δεν βλέπω.. Μόνο κάρτα. Paypal δεν έχει ο κινέζος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristarhos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όλα αυτά τα μπλέντερ έχουν στον πάτο της κανάτας έναν μηχανισμό με μία φλάντζα που ασφαλίζει τη λεπίδα από διαρροές. Αν το μοτέρ είναι ισχυρό θα πρέπει να είναι καλό το κούμπωμα σε εκείνο το σημείο. Αν η εφαρμογή της φλάντζας δεν είναι καλή με τον καιρό θα αρχίσει να έχει διαρροή από κάτω και θα κάνει χάλια την κουζίνα. Αν χαλάσει η φλάντζα, που είναι όπως τις φλάντζες στα υδραυλικά, και δεν βρίσκεις ανταλλακτικό πάει όλο το μπλέντερ. Και ανταλλακτικά για αυτά αμφιβάλλω αν βρίσκεις online. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από aristarhos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos16717 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, aristarhos είπε Όλα αυτά τα μπλέντερ έχουν στον πάτο της κανάτας έναν μηχανισμό με μία φλάντζα που ασφαλίζει τη λεπίδα από διαρροές. Αν το μοτέρ είναι ισχυρό θα πρέπει να είναι καλό το κούμπωμα σε εκείνο το σημείο. Αν η εφαρμογή της φλάντζας δεν είναι καλή με τον καιρό θα αρχίσει να έχει διαρροή από κάτω και θα κάνει χάλια την κουζίνα. Αν χαλάσει η φλάντζα, που είναι όπως τις φλάντζες στα υδραυλικά, και δεν βρίσκεις ανταλλακτικό πάει όλο το μπλέντερ. Και ανταλλακτικά για αυτά αμφιβάλλω αν βρίσκεις online. γιαυτό και εγώ αγόρασα με +20 περίπου το πακέτο με την έξτρα κανάτα, λεπίδα, σοκετ κτλ βέβαια νομίζω οτι θα είναι πολύ εύκολο να βρείς ανταλλακτικά που να ταιριάζουν π.χ. https://www.aliexpress.com/af/blender-parts.html?d=y&origin=n&SearchText=blender+parts&catId=0&initiative_id=AS_20210127033418 αλλά νομίζω οτι και από Ελλάδα υπάρχει η δυνατότητα να βρεις συμβατά ανταλλακτικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kirmitsos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Δουλεύει σε κανέναν το τράκινγκ? Εχει περάσει η estimated ημέρα παράδοσης και το τρακινγκ ναμπερ ειναι μάλλον μούφα, καθώς δεν αντιστοιχεί σε παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 42 λεπτά πριν, Kirmitsos είπε Δουλεύει σε κανέναν το τράκινγκ? Εχει περάσει η estimated ημέρα παράδοσης και το τρακινγκ ναμπερ ειναι μάλλον μούφα, καθώς δεν αντιστοιχεί σε παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) εμενα δουλευει ..ειναι κολλημενο ομως απο την DHL στην πολωνια απο τις 25 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2021 από JohnnyX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolastas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μπορεί αν το πάρει κάποιος να μας πει αν αξίζει για τα χρήματα του ;(με tag παρακαλώ ή μνμ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkofthesun Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Εμένα μόλις μου ήρθε! Παρ' ότι στο tracking είναι κολλημένο στις 25/1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 με τι σου ηρθε ? ελλαδα εννοω . και εδω dhl ηρθε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 κι εμενα χτες ηρθε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Θα μας πείτε εντυπώσεις; Δεν το έχει στείλει ακόμη και είμαι οριακά με το κλικ της ακύρωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Ειστε Αθηνα μαλλον ε Γιατι βλεπω η DHL σημερα μου γραφει οτι ηρθε θε/νικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Παιδια μου ηρθε και εμενα χθες....τρελο εργαλειο μιλαμε....ευχαριστω τον topicstarter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις