AtiX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε Χαζή ερώτηση. Αν η NVDIA (μη αμερικανικη εταιρεια) εξαγορασει τελικα την ARM, εμποδιζει κατι την Κινα να τα σκασει χοντρα στην NVIDIA και την MediaTek και να βρεθουν οι κινεζοι κατασκευαστες με πανισχυρα chip και το Harmony OS της Huawei και να μην εχουν αναγκη την Google; stratego... αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: nvidia, αμερικανική εταιρία...
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, AtiX είπε stratego... αλλά ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: nvidia, αμερικανική εταιρία... χαχαχα τι ηλιθιος ειμαι. Νομιζα ειναι Taiwan η Nvidia. Ακυρη η ερωτηση
AtiX Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, WolvesInTheThroneRoom είπε χαχαχα τι ηλιθιος ειμαι. Νομιζα ειναι Taiwan η Nvidia. Ακυρη η ερωτηση Γενικά όλες σχεδόν οι πατέντες και η τεχνογνωσία είναι σε αμερικάνικα χέρια... οι Κινέζοι ή θα πρέπει να δημιουργήσουν καινούργια ή να εξαγοράσουν εταιρίες που διαθέτουν τέτοιο portfolio ή να συνεχίζουν να αντιγράφουν... αν δεν κάνω λάθος ο ceo της nvidia είναι Ταϊβανέζος... Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από AtiX
NickTG Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Σε chromebook που έχω τον Helio P60 πάντως μια χαρά πάει. Ούτε κολλάει ούτε θέμα με αναβαθμίσεις υπάρχει προφανώς.
QuantumDot Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Lenovo vibe s1 lite με Mediatek MT6753. Redmi 6a με Helio A22. Πραγματικά δυσάρεστη η εμπειρία χρήσης, ειδικά στο vibe s1 lite. Μακάρι να παιχτεί καμια συνεργασία με την AMD για να φτιάξει η κατάσταση, αν και η εμπειρία είναι τόσο αρνητική που εύκολα θα προτιμούσα ακόμα και snapdragon της σειράς 400...
manolis940 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, johncorfas είπε Πρώτα απ' όλα εσύ έκανες τη σύγκριση τους 2 αυτούς επεξεργαστές. Η διαφορά είναι ΠΟΛΥ μεγαλύτερη από ότι γράφεις. Είπαμε: είναι κοντά στα επίπεδα των 855-865 οι επιδόσεις. Παρόλα αυτά, το Oppo Reno5 5G που παραθέτεις έχει Snapdragon 765 και όχι Dimesity 1000. Όντως ο 732 με τον 765 τόση διαφορά έχουν και η διαφορά τιμής είναι μεγάλη... Άρα απόδοση προς τιμή σε Snapdragon δε βλέπω... Το κινητό του άρθρου είναι αυτό: https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-oppo-reno5-pro και η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. Το Antutu score του είναι 541.937 και ξεπερνά το 96% των συσκεών του πλανήτη, σύμφωνα με το kimovil... Τα σκαλώματα που γράφεις ΔΕΝ ισχύουν στα τελευταία μοντέλα τους. Το Note 9 έχει θέματα γενικότερα και ΔΕΝ οφείλεται στον επεξεργαστή. Σε ένα συνάδελφο δεν δουλεύει σωστά το πλήκτρο που σου δείχνει ποιες εφαρμογές είναι ανοικτές. Αν βάλεις από τις ρυθμίσεις ότι θέλεις να χρησιμοποιείς gestures, τότε όλα καλά. Είναι θέμα MiUi. Τα άλλα περί τιμής - απόδοσης που γράφεις είναι λάθος, γιατί στηρίζονται σε λάθος βάση. Μου έχεις παραθέσει λάθος κινητό (Oppo Reno5 5G και όχι Oppo Reno5 pro). Ξανασκέψου το λοιπόν. Έχεις δίκιο είδα το Reno 5 και όχι το pro. Ωστόσο 100€ και στα μοντέλα που παρέθεσα για ίδιες επιδώσεις είναι μεγάλη διαφορά τιμής. Αν έχει για σένα αξία το χρήμα βέβαια όπως και στον υπόλοιπο κόσμο. Πέραν απ τα bechmarks όπου η mediatek καλά τα καταφέρνει, στην πραγματική ζωή όταν πιάνεις ένα κινητό των 200€ και βλέπεις το menu να εμφανίζεται κλιμακωτά τι να το κάνω αν βγάζει 260000 στο antutu? Το μεμονωμένο συμβάν του συναδέλφου σου, δεν δείχνει θέμα του MIUI, όντως παίζει να έχει θέμα το κινητό, δεν θυμάμαι σε παρόμοια κινητά να συνάντησα τέτοιο πρόβλημα ούτε στις απλές ούτε στις S ούτε στις Pro. Οπότε στείλε το για εγγύηση. Δεν έχω πιάσει ένα κινητό και γράφω αυτά που γράφω πιο πάνω. έχει θέμα αλλά προφανώς αυτό ξεφεύγει απ το θέμα του επεξεργαστή . Ωστόσο το MIUI μια χαρά κυλάει με snapdragon Όπως και να χει, μου παραθέτεις ένα κινητό που καλά καλά δεν έχει κυκλοφορήσει αγορά και reviews στο youtube βρίσκεις μόνο από πληρωμένους διαφημιστές. Μακάρι να υπάρξει μία διαφορά εδώ έτσι ώστε και η Qualcom να ρίξει λίγο τιμούλες και να επωφεληθούμε όλοι από αυτό, ωστόσο όπως και τις προηγούμενες φορές κρατάω μικρό καλάθι. 22 ώρες πριν, Jophiel είπε Το κινητό που βάζεις είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άλλο μοντέλο από αυτό του άρθρου. Το SOC είναι ο SD 765. Επειδή έχω δουλέψει mediatek: θα είχες δίκιο ΠΡΙΝ 2 χρόνια... Μια χαρά τσιπάκια είναι. Το note 9 το έχω δουλέψει και ΔΕΝ σέρνεται. Για τα λεφτά του είναι μια χαρά, απλά το Miui έχει τα θεματάκια του. Τα έχω δει και σε Poco F1 με SD 845 που είχα. Η mediatek ούτε ήταν, ούτε είναι ακριβή. Όντως όπως είπα και πιο πάνω είδα άλλο κιν. Ωστόσο οι απαιτήσεις σου από κινητό πρέπει να είναι στον χώμα, ωστόσο περίεργο για κάποιον που έχει πιάσει Poco F1 στα χέρια του. Κάποιοι σαν εσένα κάνουν την Xiaomi να φουσκώνει τις τιμές στους Snapdragon . Όπως είπα και πιο πάνω το αναφέρω εδώ. Τα bugs του λειτουργικού δεν έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από manolis940
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα