tzitzikas2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 καλημέρα. έχω έναν εσωτερικό σκληρό σε θήκη και τον έχω κάνει εξωτερικό. Πήγα να κάνω αντιγραφή φάκελο απο αυτόν σε έναν εξωτερικό δίσκο και μου ζήτησε άδεια διαχειριστή. Εδωσα άδεια και όλα οκ. Γιατί όμως ζήτησε άδεια. Προχτές που έκανα άλλους 2 φακέλους αντιγραφή με τους ίδιους δίσκους δεν είχα τέτοιο ερώτημα. ευχαριστώ!
jgeorgiou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε καλημέρα. έχω έναν εσωτερικό σκληρό σε θήκη και τον έχω κάνει εξωτερικό. Πήγα να κάνω αντιγραφή φάκελο απο αυτόν σε έναν εξωτερικό δίσκο και μου ζήτησε άδεια διαχειριστή. Εδωσα άδεια και όλα οκ. Γιατί όμως ζήτησε άδεια. Προχτές που έκανα άλλους 2 φακέλους αντιγραφή με τους ίδιους δίσκους δεν είχα τέτοιο ερώτημα. ευχαριστώ! face control , κουρεύτηκες ή άλλαξες χτένισμα?
tzitzikas2 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 δεν έχω αλλάξει κάτι απο προχτές.
V.I.Smirnov Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμ, γι αυτό εγώ έχω "παγώσει" τον δίσκο του λειτουργικού με το SD. Για να ξέρω ότι θα ανοίξω τον υπολογιστή σήμερα, θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως όταν τον άνοιξα χτες, και να μην έχω τέτοια θέματα. Από τότε που υιοθέτησα αυτή την πρακτική, 8 χρόνια τώρα, έχω ήσυχο το κεφάλι μου ότι και να γίνει. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι παράξενο (και συμβαίνει συχνά), με ένα restart καθαρίζω... - Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από V.I.Smirnov
jgeorgiou Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, V.I.Smirnov είπε Εμ, γι αυτό εγώ έχω "παγώσει" τον δίσκο του λειτουργικού με το SD. Για να ξέρω ότι θα όταν ανοίξω τον υπολογιστή θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως όταν τον άνοιξα χτες και να μην έχω τέτοια θέματα. Από τότε που υιοθέτησα αυτή την πρακτική, 8 χρόνια τώρα, έχω ήσυχο το κεφάλι μου ότι και να γίνει. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι παράξενο (και συμβαίνει συχνά), με ένα restart καθαρίζω... - Τι είναι το sd;
Τέρης Α. Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Τι είναι το sd; Sandbox.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα