Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα. έχω έναν εσωτερικό σκληρό σε θήκη και τον έχω κάνει εξωτερικό. Πήγα να κάνω αντιγραφή φάκελο απο αυτόν σε έναν εξωτερικό δίσκο και μου ζήτησε άδεια διαχειριστή. Εδωσα άδεια και όλα οκ. Γιατί όμως ζήτησε άδεια. Προχτές που έκανα άλλους 2 φακέλους αντιγραφή με τους ίδιους δίσκους δεν είχα τέτοιο ερώτημα. ευχαριστώ!

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε

καλημέρα. έχω έναν εσωτερικό σκληρό σε θήκη και τον έχω κάνει εξωτερικό. Πήγα να κάνω αντιγραφή φάκελο απο αυτόν σε έναν εξωτερικό δίσκο και μου ζήτησε άδεια διαχειριστή. Εδωσα άδεια και όλα οκ. Γιατί όμως ζήτησε άδεια. Προχτές που έκανα άλλους 2 φακέλους αντιγραφή με τους ίδιους δίσκους δεν είχα τέτοιο ερώτημα. ευχαριστώ!

face control , κουρεύτηκες ή άλλαξες χτένισμα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμ, γι αυτό εγώ έχω "παγώσει" τον δίσκο του λειτουργικού με το SD.
Για να ξέρω ότι θα ανοίξω τον υπολογιστή σήμερα, θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως όταν τον άνοιξα χτες,
και να μην έχω τέτοια θέματα.

Από τότε που υιοθέτησα αυτή την πρακτική, 8 χρόνια τώρα, έχω ήσυχο το κεφάλι μου ότι και να γίνει.
Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι παράξενο (και συμβαίνει συχνά), με ένα restart καθαρίζω...

-

Επεξ/σία από V.I.Smirnov
Δημοσ.
1 ώρα πριν, V.I.Smirnov είπε

Εμ, γι αυτό εγώ έχω "παγώσει" τον δίσκο του λειτουργικού με το SD.
Για να ξέρω ότι θα όταν ανοίξω τον υπολογιστή θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως όταν τον άνοιξα χτες
και να μην έχω τέτοια θέματα.

Από τότε που υιοθέτησα αυτή την πρακτική, 8 χρόνια τώρα, έχω ήσυχο το κεφάλι μου ότι και να γίνει.
Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι παράξενο (και συμβαίνει συχνά), με ένα restart καθαρίζω...

-

Τι είναι το sd;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...