Προς το περιεχόμενο

pci express riser

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, argirisvl είπε

λοιπον εμαθα για το ngff m2 θα μπορουσες  να το πεις και λιγο πιο απλα pci που μπαινει το wifi port

παιδια ξεφυγαμε απο το θεμα εγς ζητησα αν θα δουλέψει ετσι αν ηθελα να το παω για να αλλαξοθν την καρτα θα το ειχα παει δεν θελω να δοσω πολλα λευτα για ενα παλιο λαπτοπ ......μπορείτε να μου πειτε αν θα δουλέψει αυτο ????

Γιατι τα κανεις ΣΑΛΑΤΑ ομως? Γιατι ψαχνεις για κατι που σου ειπα να....μην παρεις αφου ΔΕΝ το εχει(ς) στο ACER? 🤣

Θες να ψαξεις κατι παραπανω? Ψαξε για τις ταχυτητες σε υλοποιησεις των ExpressCard που ειναι σαφως πιο βολικες # σε σχεση με τις Mini PCI-E που ειναι πιο αβολες (πρεπει να ειναι καπως ανοιχτο οπου θα περναει το καλωδιο....) 🤓

Την Gembird μονος σου την ΞΕΧΝΑΣ! Τελος. Καποιος που εχει τις γνωσεις και parts θα μπορουσε, αλλα και αυτος κατα 99.9% θα σου προτεινε οπως εγω -κι οπως εχουν κανει δεκαδες χιλιαδες αλλοι στον πλανητη!-
να να μην το(ν) ζαλιζεις ναι, και να δειτε κατευθειαν το <<Beast>> 🥳

Και ενα απο τα παραδειγματα χρησης της expresscard για τη συνδεση με EXP GDC Beast (V8.5c) 🧐

Δημοσ.

Διαβάζω το θέμα και βλέπω βίντεο εδώ και καμιά ώρα. Στο συγκεκριμένο όμως λάπτοπ έχω μια εύλογη (θα έλεγα) απορία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ts το λάπτοπ δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη, ούτε σε εξωτερική. Επίσης, αν κατάλαβα καλά από τα βίντεο, για να δουλέψουν αυτές οι "πατέντες" και να καταφέρεις να στείλεις εικόνα στην εξωτερική vga θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις κάποιους drivers.

Οπότε;;;!!!

Δημοσ.

Micos πρεπει να ειναι η "συνηθης περιπτωση": της με προβλημα mobile vga/καρτας γραφικων,
οπου οπως λεει "οσεσ φορεσ εχω κάνει format χωρισ να βαλω drivers  δουλευει κανονικα το pc"
απαξ και πας βεβαια κατοπιν να του περασεις τους Catalyst (για ATI Mobility Radeon στο Acer),
η τους Νvidia drivers, απλα δεν..! Εικονα εχεις ετσι και σε εξωτερικη, μα μονο για τα βασικα,
ωσαν να βρισκεσαι σε..safe mode 800 X 600 και καπως καλυτερα μεν, αλλα οχι για πολλα...🤕

https://www.e-shop.gr/acer-aspire-8942g-624g64mn-p-PER.906896
https://www.e-shop.gr/acer-aspire-8942g-436g50bn-p-PER.906870

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

(πρεπει να ειναι καπως ανοιχτο οπου θα περναει το καλωδιο....) 🤓

Την Gembird μονος σου την ΞΕΧΝΑΣ! Τελος. Καποιος που εχει τις γνωσεις και parts θα μπορουσε, αλλα και αυτος κατα 99.9% θα σου προτεινε οπως εγω -κι οπως εχουν κανει δεκαδες χιλιαδες αλλοι στον πλανητη!-
να να μην το(ν) ζαλιζεις ναι, και να δειτε κατευθειαν το <<Beast>>

ναι το ξερω οτι θελει και ενα κενο  για τα καλωδια ....και βλεπωντασ τα βιντεακια που εστειλες καταλαβα οτι θα λειτουργησει ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...