Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας,

Χθες το πρωι που λέτε, όπως πήγαινα στην δουλειά, προσπαθώντας να παρκάρω σε κατηφορικό δρόμο, μου έφυγε λίγο το αμάξι και χτύπησα το μπροστινό αυτοκίνητο, στον προφυλακτήρα στην κάτω δεξία του, με αποτέλεσμα να υποστεί κάποιες γρατζουνιές. Η αλήθεια είναι επειδή είμαι "Ν" και πρώτη φορά μου έγινε κάτι τέτοιο (βιαζόμουν κιόλας), θόλωσα αρχικά αλλά θεώρησα σωστό να του αφήσω ένα χαρτάκι με τα στοιχεία μου (όνομα - κινητό) και να του γράψω ότι τον χτύπησα, καθώς επίσης έβγαλα και φωτογραφίες το αυτοκίνητο περιμετρικά. Πέρασα από το μέρος πάλι, ωστόσο το αυτοκίνητο δεν ηταν εκεί και ακόμα δεν έχω λάβει κάποια κλήση στο κινητό μου. Τι μπορώ να κάνω για να είμαι 100% καλλυμένος νομικά; Να κάνω δήλωση στην ασφαλιστική μου για αυτό;

Επεξ/σία από Dakryl
  • Like 10
Δημοσ.

τιποτα αλλο. εκανες αυτο που επρεπε. αν εχεις μικτη και κρινεις οτι η βλαβη στο αυτοκινητο σου οτι ειναι πανω απο το οριο απαλλαγης το δηλωνεις και στην ασφαλιστικη σου. 

Δημοσ.

Καλα μπορει να ειδοποιησει πιστευω και ασφαλιστικη γιατι το χαρτακι φυσηξε και το πηρε ο αερας και ο καημενος με το αλλο αυτοκινητο θα κλαιει.

Παντως μπραβο για το αυτονοητο.

Δυστυχως πολλοι ενω εχουν ασφαλεια και δε θα πληρωσουν ουσιαστικα τιποτα απο τσεπη,κανουν τη μλκια τους και φευγουν,χρεωνοντας τον αλλον.

Τι τη πληρωνεις τοτε την ασφαλεια...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, htaccess είπε

Αν το έκανες σε εμένα, δεν θα σε ενοχλούσα καθόλου. :)

Καλα ρε συ η ασφαλιστική του θα πληρώσει, εκτός και αν δεν θέλεις τα τρεξίματα στα συνεργεία..

Δημοσ.
Just now, li@m said:

Καλα ρε συ η ασφαλιστική του θα πληρώσει, εκτός και αν δεν θέλεις τα τρεξίματα στα συνεργεία..

Λόγω της πράξης που έκανε, άφησε τα στοιχεία του, δεν θα ασχολιόμουν καν. :)

• Like 1
Δημοσ.

@Dakryl μπραβο ρε μαγκα!
Εμενα προχθες μου κανανε τεράστια γρατζουνια στον καθρέφτη και ηταν και φρεσκοβαμμενος.
Και εγώ εχω αυτή την απορία, ενώ εχουν ασφάλεια , φευγουν ετσι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...