papasfikas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε όλους! Θέλω να αγοράσω ένα τηλέφωνο, μια συσκευή οικονομική της τάξης των 250€ περίπου, να υποστηρίζει δίκτυα 5G καθώς επίσης να μπορεί να τρέξει εφαρμογές και να έχει μια αξιόλογη μνήμη. Δεν ψάχνω κάτι τρελό σε κάμερες επιδόσεις κτλ, απλά να κάνω τη δουλειά μου και 2 3 βασικά πράγματα. Στα χαρακτηριστικά αυτά, βρήκα το Huawei P40 Lite 5G, στα 250€. Έχει κάποιος άποψη, αν το συγκεκριμένο τηλέφωνο αξίζει να αγοραστεί ή αν μετά από χρήση ενός χρόνου θα είναι για πέταμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
jim_p Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν δεν σε απασχολει το οτι δεν εχει google play services, παρτο. Υπαρχουν ηδη 2-3 θεματα που συζηταμε για τα huawei χωρις gms, αν θες ριξτους μια ματια. Να πω οτι πριν καμια βδομαδα πετυχα εναν που ειχε το συγκεκριμενο κινητο και αφου του ειπα πως την παλευει με αυτο, δηλωσε ικανοποιημενος απο τα οσα εχει το app galery, μιας και τον ενδιαφερουν μονο fb, messenger και viber. Messenger ειπε οτι δεν ειχε οταν το πηρε, μετα το προσθεσανε και το εγκατεστησε. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από jim_p
tasos_orf Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παίδες! Βρίσκομαι και εγώ σε αναζήτηση νέου smartphone, αλλά ένα προβληματισμό τον έχω που δεν έχει πια google play. Δυο ερωτήσεις μόνο... οκ με τα social τα βρίσκουμε, με εφαρμογές e-banking Εθνική, Eurobank υπάρχουν θέματα, είναι συμβατές; Επίσης, συγχρονίζει το gmail που έχω και περασμένες τις επαφές μου εκεί;
grpap2000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Παιδιά έχω το τηλέφωνο εδώ και 3 μήνες περίπου μην σας απασχολεί καθόλου το θέμα Google services καθώς μπορείς να βρεις ότι ακριβώς θέλεις το κινητό είναι γρήγορο και πολύ ωραίο σας 5ο προτείνω
stark Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για όλη τη σειρά P40 ισχύουν τα ίδια σε ό,τι αφορά τις εφαρμογές / gservices / appgallery / κλπ συναφή software θέματα. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας (μερικών) ότι πρέπει να να εφιστούμε την προσοχή σε όσους σκέφτονται τέτοιες αγορές, ακριβώς επειδή δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες σε εφαρμογές. Και για να μην επαναλαμβάνομαι κι εγώ: Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από stark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα