MaNePi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι σε προσφορα από τον Κωτσόβολο.Αξιζει άραγε η αγορά της? Τν θέλω για νετφλιξ κ για το ps4 pro. Επίσης αν τν έχει κάποιος, συνδέεται το κινητο, miracast-screen mirroring, γτ μια παρόμοια lg που έχει γνωστός δν συνδέεται. https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210643-jvc-lt50k800-50 Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από MaNePi
m3fisto Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Πήρα τη 40 της ίδιας σειράς και είμαι πολύ ικανοποιημένος με εξαίρεση τη γρήγορη κίνηση όπου φαίνεται να δημιουργούνται κάποια σαν artifacts. Σαν εικόνα μου αρέσει πάρα πολύ μέχρι στιγμής. Δεν έχω δει για δυνατότητα cast. Σίγουρα μπορείς στο γιουτιουμπ που το δοκίμασα αλλά δεν ξέρω για πιο γενικό τρόπο
MiLToS_666 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Και εγώ αγόρασα πρόσφατα το μοντέλο 40" και είμαι ικανοποιημένος με την αγορά αυτή. Η εφαρμογή Netflix παίζει απροβλημάτιστα, το ίδιο και το YouTube και το EPTflix. Δεν δοκίμασα να κάνω cast την οθόνη του κινητού εκτός από YouTube που όλα δουλεύουν. Τα φωτεινά artifacts/blurring γύρω από τα γρήγορα κινούμενα αντικείμενα στην οθόνη τα έχω και εγώ και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάποια ρύθμιση για να βελτιωθούν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα