kostasbm Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 ποια ειναι αυτη που μας εχει ζαλισει τα ουμπαλα τωρα τελευταια?? ζητανε στοιχεια ταυτοτητας και διαφορες παπαριες......τους διαολοεστειλα αλλα καθε τοσο και λιγακι ξαναπαιρνουν και εχουν ενα σωρο διαφορα τηλεφωνα εχει αλλος εμπειρια???? εκανα μια αναζητηση εδω αλλα δεν ειδα κατι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, kostasbm είπε ποια ειναι αυτη που μας εχει ζαλισει τα ουμπαλα τωρα τελευταια?? ζητανε στοιχεια ταυτοτητας και διαφορες παπαριες......τους διαολοεστειλα αλλα καθε τοσο και λιγακι ξαναπαιρνουν και εχουν ενα σωρο διαφορα τηλεφωνα εχει αλλος εμπειρια???? εκανα μια αναζητηση εδω αλλα δεν ειδα κατι Εισπρακτική εταιρία είναι κάπου χρωστάς
kostasbm Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Εισπρακτική εταιρία είναι κάπου χρωστάς οχι δεν εχω οφειλες ουτε δανεια ουτε καρτες γιαυτο μου εκανε εντυπωση.....τι ψαχνουν??
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, kostasbm είπε οχι δεν εχω οφειλες ουτε δανεια ουτε καρτες γιαυτο μου εκανε εντυπωση.....τι ψαχνουν?? Μιλα μαζι τους μου ετυχε καποιος να εδωσε λαθος νουμερο σε τραπεζα (το δικο μου) , επρεπε να τρεχω στη eurobank με χαρτι οτι το κινητο ειναι στο ονομα μου για να σταματησουν να ενοχλουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα