Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε χειμώνα λόγω του κρύου νερού της βρύσης στο σπίτι και των πολλών πλυσιματων στα χέρια γίνονται πληγές στο δέρμα, αγριεύει το δέρμα και παθαίνει κάτι σαν σκάσιμο εκεί περίπου που είναι τα οστά που ενώνουν δάχτυλα των χεριών με το υπόλοιπο της παλάμης και μόνο από το επάνω μέρος. 

Εδώ και χρόνια χρησιμοποιουσα selestoderm και κάποιες φορές μια elocon αλλά παίρνει καιρό η επούλωση και θέλει καθημερινή χρήση, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια καλύτερη και αποτελεσματικότερη κρέμα; 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Κάθε χειμώνα λόγω του κρύου νερού της βρύσης στο σπίτι και των πολλών πλυσιματων στα χέρια γίνονται πληγές στο δέρμα, αγριεύει το δέρμα και παθαίνει κάτι σαν σκάσιμο εκεί περίπου που είναι τα οστά που ενώνουν δάχτυλα των χεριών με το υπόλοιπο της παλάμης και μόνο από το επάνω μέρος. 

Εδώ και χρόνια χρησιμοποιουσα selestoderm και κάποιες φορές μια elocon αλλά παίρνει καιρό η επούλωση και θέλει καθημερινή χρήση, γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια καλύτερη και αποτελεσματικότερη κρέμα; 

Mederma

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Alxnks είπε

Mederma

Αυτό δεν είναι για ουλές και σημάδια από χτυπήματα; Δε νομίζω ότι ψάχνει κάτι τέτοιο. Απλή κρέμα χεριών ζητάει ουσιαστικά.

Δημοσ.

Μια απλή ενυδατική θέλεις.

Άμα φτάσεις σε σημείο να μην σου αρκεί, τότε δεν φταίει η κρέμα και θα πρέπει να βρεις τρόπο να πλένεις τα χέρια με ζεστό

Δημοσ.

Οχι ζεστό νερό, οπως λενε ολοι, αλλα χλιαρο. Και μια καλη και παχυρρευστη ενυδατικη. That’s all. 

Δημοσ.

Medihoney Derma cream. Δεν είναι φτηνή αλλά προσφέρει μεγάλη ενυδάτωση και επουλωτική δράση. Η τιμή βγαίνει καλή καθώς απαιτεί πολύ μικρή ποσότητα κατά τη χρήση.

Δημοσ.

Το ιδιο πρόβλημα έχω και εγω, ανοιγουν τα χέρια μου σε διάφορα σημεία , τα τελευταία χρόνια μου εμφανίστηκε, εχω κανει διάφορες προτεινόμενες θεραπειες απο δερματολόγους με κορτιζονούχες κρέμες, βαζελίνη, ενυδατικές κτλ, τη σωτηρία τη βρήκα με μια απλή ενυδατική, την aveeno hand cream. 

Δημοσ.

H καλυτερη για μενα ειναι η Neutrogena , παλια την χρησιμοποιουσε και γνωστος μου που δουλευε στα καραβια και ηταν ολο μεσα στα νερα και εκανε τρομερη δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

H καλυτερη για μενα ειναι η Neutrogena , παλια την χρησιμοποιουσε και γνωστος μου που δουλευε στα καραβια και ηταν ολο μεσα στα νερα και εκανε τρομερη δουλεια.

+1 και απο μενα, πλενω τα χερια μου 50 φορες την ημερα με detol (εχω κατοικιδια) και με αυτην 2 φορες κανω επαλειψη και ειμαι κομπλε (καθε φορα εννοω που βλεπω σκασμενα χερια με πληγες).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...