snik Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Στο μαγαζί μου έχω σε μια τζαμαρία μια τηλεόραση 50άρα led (τις οικονομικές μάρκας hisense) πάνω σε ένα έπιπλο που όλη την ώρα παίζει εικόνες της δουλείας μου. Το πρόβλημα είναι ότι τους μισούς μήνες του χρόνου τις πρωινές ώρες την χτυπάει ο ήλιος. Το αποτέλεσμα ήταν πάνω στον χρόνο να μου εμφανίσει προβλήματα το πάνελ (γραμμές και random patterns οπως κάνουν οι κάρτες γραφικών που έχουν καεί). Δεν ξέρω αν για το συγκεκριμένο πρόβλημα έφταιγε η τηλεόραση, ο ήλιος ή το ότι παίζει όλο το 24ωρό απλά προσπαθώ να βρω λύση για το τι μπορώ να κάνω. Δυστυχώς το να την μετακινώ μπρος πίσω κάθε μέρα για να μην την χτυπάει ο ήλιος είναι λίγο δύσκολο και μου περιορίζει και τον χώρο.
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Τεντα,περσίδες,ελαφρά κλίση προς τα κάτω της οθόνης.
timos81 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Συνήθως για τέτοιου είδους λύσεις λέγονται Public / Info Display / Display Solution οθόνες. Έχουν επιπλέον τεχνικά χαρακτηρίστηκα και software για μαγαζιά, σε χώρους που έχει ήλιο η σε εξωτερικούς χώρους με βροχή. Ορίζεις ώρες, μέρες και ελέγχεις απομακρυσμένα τι θα παίζει.Μπορείς να αλλάξεις οριζόντια, κάθετα προβολή ανάλογα ανάγκες που έχεις. Θυμάμαι φίλος αγόρασε πέρσι οθόνη με 1800€ Samsung Qled 65” όταν στην Ελλάδα τιμή 3500€. Τηλεορασεις δεν προορίζονται για χώρο που θα έχει ήλιο και μικρή απόσταση από τζαμαρία (10-15cm) + να δουλεύουν 24/7. Ακόμα και πάνελ να αλλάξεις η θα βάλεις άλλο μοντέλο αργά η γρήγορα το ίδιο πρόβλημα θα βγει. 1
yositosi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 signage υλοποίηση θέλεις φίλε μου όπως προαναφέρει ο @timos81 Καμία τηλεόραση εμπορίου δεν ειναι σχεδιασμένη για λειτουργία 24/7 αλλά και για να την κοπανάει ο ήλιος με τις ώρες.
snik Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Σας ευχαριστώ δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τέτοια κατηγορία, προς το παρόν θα κάνω αντικατάσταση αυτής και σίγουρα θα περιορίσω τις ώρες της μέχρι να κάνω την μετάβαση σε κάποια ποιοτικότερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα