ethereum Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 α τώρα έγινε καλή η LG ? μετα θάνατο , που είναι τα δηλητηριώδη σχόλια το bullying που έπεσε στους κατόχους LG μέσα απο αυτο το φορουμ 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnergosPolitis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μικραίνει πολύ ο ανταγωνισμός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimakos45 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 δεν ξέρω εάν η LG σταματήσει να παράγει κινητά. πάντως το LG G7 THINQ που έχει η γυναίκα μου είναι μια χαρά λειτουργικό απο κάθε άποψη και έχει και security updates και με το τελευταίο (Δεκεμβρίου) πήρε και το ui απο το velvet. ταχύτατο, με πολύ καλές κάμερες, ui με πολλές ευκολίες και δυνατότητες, εύχρηστο. από τη μέρα που της το έδωσα και δεν πήρα το LG G8 – (G8S ήρθε στην Ελλάδα) ή το V60 το μετάνιωσα που πήγα σε άλλη εταιρία….!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Το G2 ακομα λειτουργει παντως...Τοτε που εψαχνα κινητο μου λεγαν παρε S4 αντι για G2...Ακομα γελαω με οσους πηραν S4. Τοσο ομορφο το G2 για τα τοτε δεδομενα και αρκετα ικανο. Οποτε χρειαζεται ειναι εκει. Βεβαια ειχε παει για αλλαγη οθονης 3 η 4 φορες μεσα σε εναν χρονο λογω κιτρινισματος. Ευτυχως εντος εγγυησης παντα και δεν δαπανηθηκαν ποτε εξτρα χρηματα. Ακομα και τοτε ομως δεν σκεφτομου να το αλλαξω για κατι που επιδιορθωνοταν σε μια ωρα. Γενικα σε 4 χρονια χρησης το μονο αρνητικο ηταν αυτο... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Όποιος είχε δώσει κοντά στα 600€ για το g4 και έπαθε αυτά που έπαθε απλά δεν ξανά αγόραζε lg και ο λόγος ήταν η αντιμετώπιση της lg το έστελνες στην procordia σου άλλαζαν καινούργια πλακέτα με καινούργιο emei και το κινητό πάθαινε τα ίδια μέσα σε ένα μήνα το πολύ χάνοντας τα πάντα μέσα από την συσκευή..και ξανά όχι δεν έφταιγε ο 808 που είχε γιατί αυτό γινόταν και όταν το κινητό ήταν σε sleep mode έφταιγαν η τότε PCB και η κόλα που χρησιμοποιείται από την LG μετά από αυτό απλά δεν την εμπιστευοσουνα ξανά να θυμίσω ότι το πρόβλημα με το g4 έσκασε Ιανουάριο προς Φεβρουάριο και τον προηγούμενο χρόνο σε διπλανό φόρουμ είχε βραβευτεί για vfm ναυαρχίδα της χρονιάς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agony Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Κρίμα ηταν η μόνη που έβγαζε Κινητα , αδιάβροχα με Oled οθονη με military approved shock resistance και πανω απο ολα ? Sabre audio Dac Amp για τους λάτρεις τις μουσικής. Ευτηχως εχω σφραγισμενα LG V κινητα γιατι πλεον ολα πουλανε σαβουρες με audio dacs για κλάματα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisk86 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Κρίμα, θα μείνουν στην αγορά μόνο Κινέζοι, Samsung και Apple. Κι αυτό μόνο και μόνο επειδή οι δύο τελευταίοι είναι "too big to fail". Αλλιώς θα έμεναν μόνο Κινέζοι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toshiba nb200 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 αυτα ειναι καλο να γινονται !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endeavour Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Το G3 μου ραγισε στα πανω και κατω πλαγια. Το G4 κακαρωσε 2 φορες (bootloop). Μετα την ξεχασα σαν εταιρια. ΑΛΛΑ τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ που εβγαλα με το G4 ακομα τις βλεπω και (αυτο) θαυμαζω. Απιθανη καμερα με stabilizer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Αναξιόπιστη. Στο καλό. 4 ώρες πριν, κουξκουκ είπε Όποιος είχε δώσει κοντά στα 600€ για το g4 και έπαθε αυτά που έπαθε απλά δεν ξανά αγόραζε lg και ο λόγος ήταν η αντιμετώπιση της lg το έστελνες στην procordia σου άλλαζαν καινούργια πλακέτα με καινούργιο emei και το κινητό πάθαινε τα ίδια μέσα σε ένα μήνα το πολύ χάνοντας τα πάντα μέσα από την συσκευή..και ξανά όχι δεν έφταιγε ο 808 που είχε γιατί αυτό γινόταν και όταν το κινητό ήταν σε sleep mode έφταιγαν η τότε PCB και η κόλα που χρησιμοποιείται από την LG μετά από αυτό απλά δεν την εμπιστευοσουνα ξανά να θυμίσω ότι το πρόβλημα με το g4 έσκασε Ιανουάριο προς Φεβρουάριο και τον προηγούμενο χρόνο σε διπλανό φόρουμ είχε βραβευτεί για vfm ναυαρχίδα της χρονιάς. Το τραγικό ξέρεις ποιο ήταν φίλε μου; Ότι μήνες αργότερα και αφού είχε διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, ΣΥΝΈΧΙΖΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΆΝΕ ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΑ. Συσκευή που έπρεπε να αποσυρθεί αυτόματα από τα ράφια, η LG θεώρησε πιο συνετό να το πουλάνε σε όσους δεν είχαν ιδέα τι παίζει με bootloop, και να σπάνε τα νεύρα τους κάθε λίγο στο σέρβις, για ένα πρόβλημα που ποτέ δεν γνώριζες πότε θα σου κάτσει (ξανά και ξανά). Βρε στα τσακίδια λέμε. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
κουξκουκ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, ~mxls~ είπε Αναξιόπιστη. Στο καλό. Το τραγικό ξέρεις ποιο ήταν φίλε μου; Ότι μήνες αργότερα και αφού είχε διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, ΣΥΝΈΧΙΖΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΆΝΕ ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΑ. Συσκευή που έπρεπε να αποσυρθεί αυτόματα από τα ράφια, η LG θεώρησε πιο συνετό να το πουλάνε σε όσους δεν είχαν ιδέα τι παίζει με bootloop, και να σπάνε τα νεύρα τους κάθε λίγο στο σέρβις, για ένα πρόβλημα που ποτέ δεν γνώριζες πότε θα σου κάτσει (ξανά και ξανά). Βρε στα τσακίδια λέμε. Ναι φίλε το θυμάμαι πολύ καλά ... έτσι είναι ας πρόσεχε και καλά να πάθει ακούω από εδώ και από εκεί Κινέζοι κλπ κλπ τέτοια αντιμετωπίσει από αυτούς δεν είχα ούτε τέτοια προβλήματα και ήμουν κάτοχος πολλών LG και τα λεω αυτά 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kurkosdr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, whoever81 είπε *Google πάρε το LG mobile division! Να το κάνει τι; Να το καταστρέψει και αυτό; Πήρανε την Alfa Romeo των κινητών (HTC) και αφαιρέσανε το όμορφο αμάξωμα και το καλό "στήσιμο" (πχ άψογο calibration οθόνης και ήχου), οπότε τους έμεινε μια πατάτα που υπολείπεται του ανταγωνισμού στον τομέα της ποιότητας κατασκευής και των features. Όταν η Silicon Valley τσαλαβουτάει στο hardware, πάρε τον κουβά με τα ποπκόρν (παλιό Κορεάτικο γνωμικό) Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από kurkosdr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanLan09 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, gustom2008 είπε Κριμα!Λατρης της LG.Πρεπει να χωσει χρημα στο marketing για να παει μπροστα!Γιατι εχει κινηταρες! Αυτό ισχύει. Το κινητό μου lg stylus 2 το έχω καμία 10αρία χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα εκτός από μικρή φθορά στην κάμερα. Μπορεί να μην είναι και πολύ γνωστή μάρκα αλλά αν αρχίσει να αλλάζει χαρακτηριστικά (άλλες μικρότερες μάρκες έχουν περισσότερα πράγματα, για παράδειγμα: αυτή μόλις παραπρόπερσι άρχισε να βάζει δακτυλικό αποτύπωμα ενώ άλλες μάρκες πριν αρκετά χρόνια...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chronis3 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Και εγω είχα περιπου ενα χρονο το LG G4 κινητάρα με καταπληκτική κάμερα. Απλα μια μερα "πέθανε" εντελώς ξαφνικά. Μείνε βρε LG σε αυτό που μπορείς να κάνεις καλά. Με αλλα λογια στις καταπληκτικές σου τηλεοράσεις OLED που δεν έχουν αντίπαλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μια απτις πιο vfm και καινοτομες εταιριες που δεν διστασε να πειραματιζεται..gflex laser auto focus image stabilization δευτερες οθονες πενακια..αναδιπλουμενα με αφαιρουμενη θηκη οθονης (g8x) αφαιρουμενες μπαταριες modular wide φακοι g5..περιστρεφόμενο με 2 οθονες wing..κ ακομα γραφετε για το g3 κ το bootloop σε μοντελα του κολωκοτρονη 6 χρονια πισω..οκ προχωραμε..ο ανταγωνισμος με το ξερο spec war μεγαπιξελ το μεγαπιξελ τι παραπανω προσφερει; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από magicnumbers 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα