Προς το περιεχόμενο

Η LG ίσως αποχωρήσει από την αγορά κινητής τηλεφωνίας

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, magicnumbers είπε

Μια απτις πιο vfm και καινοτομες εταιριες που δεν διστασε να πειραματιζεται..gflex laser auto focus image stabilization δευτερες οθονες πενακια..αναδιπλουμενα με αφαιρουμενη θηκη οθονης (g8x) αφαιρουμενες μπαταριες modular wide φακοι g5..περιστρεφόμενο με 2 οθονες wing..κ ακομα γραφετε για το g3 κ το bootloop σε μοντελα του κολωκοτρονη 6 χρονια πισω..οκ προχωραμε..ο ανταγωνισμος με το ξερο spec war μεγαπιξελ το μεγαπιξελ τι παραπανω προσφερει;

αυτο ακριβως. η εταιρια δεν εκανε εκπτωσεις οπως καποιοι αλλοι. ποιοτικη κατασκευη, sd slot, audio jack, ποιοτικο dac για τους audiophiles και android με ελαχιστο bloatware. και μη ξεχναμε οτι μετα απο λιγους μηνες επαιρνες ναυαρχιδα σε τιμη midrange. περασαν απο τα χερια μου g2,g4,g6 και το g8 που εχω τωρα και θα συνεχισω να παιρνω lg για οσο θα υπαρχει. . τωρα..haters gonna hate..

Επεξ/σία από duende
  • Like 2
  • Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ακριβως..τουμπανιασμενα απο σπεκς χωρις νακολουθουν τη νόρμα με δηθεν καινοτομίες οπως αναιτια αφαιρεση 3.5 jack..κ η τιμη καθαρα midrange σε 6 μηνες..με τοπ snap επεξεργαστη καθε χρονια.

Απο wearable; ρολοι wear os με κανονικους δεικτες κ μηχανισμο lg w7..οχι απλα οθονιτσες..κ αυτονομία 100 μερες beat that.

Ατυχες στιγμές ολοι ειχαν..ξεχασατε τα apple bendgate που διπλωναν σα σοκολατες η το antenna gate που σου λέγαν το κρατας λαθος κ δε πιανει..η την υποβάθμιση μεσω αναβαθμισης που δηθεν προστατευε την μπαταρια κ σερνοταν το κιν;οι δε thesame soung οτι κανει το μηλο απο πισω..κ ενα πενακι 200 χρονια χωρις λογο υπαρξης..χωρια το εκρηκτικό ταμπεραμεντο του ς7 ποιο ηταν..😅😅

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, kurkosdr είπε

Να το κάνει τι; Να το καταστρέψει και αυτό; Πήρανε την Alfa Romeo των κινητών (HTC) και αφαιρέσανε το όμορφο αμάξωμα και το καλό "στήσιμο" (πχ άψογο calibration οθόνης και ήχου), οπότε τους έμεινε μια πατάτα που υπολείπεται του ανταγωνισμού στον τομέα της ποιότητας κατασκευής και των features. Όταν η Silicon Valley τσαλαβουτάει στο hardware, πάρε τον κουβά με τα ποπκόρν (παλιό Κορεάτικο γνωμικό)

Σύμφωνοι αλλά θέλω να ονειρεύομαι LG hardware με Pixel software όπως και έγινε στο παρελθόν με το Pixel 2 XL, αν και όχι ιδιαίτερα πετυχημένα...

Επεξ/σία από whoever81

Απ τις πιο ολοκληρωμένες και ιδιαίτερες συσκευές τα LG . Παρά πολύ ωραία εμπειρια χρησης, άμα το συνηθίσεις δεν αλλάζεις.

Το peak της ηταν με το v10, που ήταν ενδεχομένως η πληρέστερη συσκευή που έχει βγει ποτε στην ιστορία των smartphone με μονη έλλειψη την αδιαβροχοποιηση.

Απο κει και πέρα όλες η συσκευές της ειναι αξιολογες και μετά απο τόσα χρόνια κρατάει τα περισσοτερα features που αλλοι τα χουν αφαιρεσει προ πολλού.

Τα τελευταία 6 χρονια ειμαι με Lg με τελευταίο το υπερπληρες G7 με patch ασφαλείας του Δεκέμβρη και δεν έχω κανένα παράπονο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιος δεν θυμάται το θρυλικο LG G2?!?! Από τις καλυτερες συσκευες που περασαν ποτε απο τα χερια μου 

Επεξ/σία από johanio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...