Crystallization Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Το αθάνατο LG Nexus 5 δουλεύει ακόμα όποτε του ζητηθεί. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Εταιρια που παντα διακρινοταν για την τολμη και τα νεα projects που δοκιμαζε, αλλα δυστυχως που εβγαλε κακο ονομα με τα bootloops. Εγινε θυμα και αυτη της επελασης των κινεζικων brands. Φερει ομως τις ευθυνες της. Προσωπικα δε θα ηθελα να φυγει γιατι οσο λιγοτεροι κατασκευαστες, τοσο χειροτερο για εμας, αλλα για να πω την αληθεια δε θα μου λειψει καθολου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evkar Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Η μόνη λύση να ακολουθήσει την sony .Δυο -τρία μοντέλα , βαθιές περικοπές στα έξοδα με σύμπτυξη τμημάτων (όπως έκανε η sony που σύμπτυξε το τμήμα κινητής στο enterataiment) ενίσχυση marketing και ίσως γλυτώσει . Η sony μετά από πολύ καιρό τώρα έχει αρχίσει να ανακάμπτει με ελαφρά κέρδη , ίσως (και μακάρι) να τα καταφέρει η LG. Αλλιώς μαύρος κινέζικος δράκος που μας έφαγε. Πολύ δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα με την LG , που να ανταγωνιστείς poco...... moco, xiaomi..... maomi και λοιπούς συγγενείς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ouzounidhs_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 To 2014 η LG με το LG G3 D855 ήταν η κορυφαία εταιρία που είχε βραβευτεί στο συγκεκριμένο κινητό για τότε, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα έκανε μια μεγάλη καμπύλη, αυτά καθώς επειδή τα μοντέλα όταν ζεστενόντουσαν έβγαζαν μπλε οθόνη και κόλλαγαν στο λογότυπο όταν τα άνοιγες (πρόβλημα bootloop), με την πάροδο του χρόνου η πωλήσεις έπεφταν όπως και το στα επόμενα μοντέλα. Τώρα η LG στα κινητά είναι πολύ ξεπερασμένη και δυσαρεστημένη από πολλούς πελάτες καθώς άλλες εταιρίες έχουν αναπτύξει κατά πολύ τις κάμερες/μπαταρίες και cpu-ram με αποτέλεσμα να έχει μείνει πολύ πίσω. Λογικό μου ακούγεται όλο αυτό, να σας ενημερώσω ότι η εταιρία VinGroup ξεκίνησε στην Ουκρανία το 1993 πουλώντας αποξηραμένα φρούτα στη συνέχεια αγόρασε πολλούς ομίλους, δημιούργησε έχοντας στην κατοχή τις Αυτοκίνητα/λεωφορεία/σκούτερ/σουπερμάρκετ κλπ. και τέλος μπήκαν στην κυκλοφορία τον smartphone το 2018. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dmspolys Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Και πολύ άργησε δυστυχώς !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eko13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Είχα το V10 και έψαχνα να παρω V20 (βασικά θα το έπαιρνα, αν δεν έπαιρνα το Moto Z2 play λόγω mods). Τα πιο πλήρη τηλέφωνα, έχουν τα πάντα από χαρακτηριστικά! Το V20 είναι η τελευταία κινητάρα με αποσπώμενη μπαταρία. Υπερπλήρη τηλέφωνα. Στο V10 δεν μου άρεσε η σελφι κάμερα (πραγματικά χαλιά!) και η αυτονομία. Ήθελες δύο μπαταρίες για να βγει η μέρα. Βέβαια τα περισσότερα ήταν έτσι τότε. Αλλά είχε την μακράν την καλύτερη οθόνη από όσα κινητά είχαν περάσει από τα χέρια μου. Το Ζ2 που έχω ακόμα έχει πολύ υποδεέστερη! Αν μου ξαναεβγαζε υπερπλήρες κινητό αλά V20 σίγουρα θα το κοίταζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simaras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Παλιός κάτοχος G4 μου έβγαλε bootloop και καπακι αφου γύρισε απο το service κοκκινίλες στην οθόνη.1 μήνα έμεινα χωρίς κινητό.Φυσικά δεν ξαναπάτησα .... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapn85 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Arkin είπε 3 κινητά της έχω πάρει τα 2 βγήκαν σκάρτα και το ένα δεν πήρε ποτέ αναβάθμιση. Μακριά και χαίρομαι που θα φύγει από την αγορά. ναι βλεπω τα κινητα που εχω παρει και κανουν αναβαθμιση.... με καθε αναβαθμιση το κινητο παει πιο αργα + προβληματα....βλεπε και τα παλια iphone.... ena palio LG optimus g που ειχα μακαρι νατο ειχα ακομα αλλα το εσπασα καταλαθος.... δε του ειχα κανει ποτε αναβαθμιση και πεταγε Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από katerinapn85 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis_1908 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Ακόμα θυμάμαι το LG G3 που είχα πάρει. Τι κινηταρα ήταν αυτή. Η πρώτη και η τελευταία όμως. Από εκεί και πέρα το χάος ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tazos87 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Κρίμα... Εδώ και χρόνια παίρνω μόνο Sony, η οποία κατηργησε τα compact και φοβόμουν ότι θα σταματήσει τα κινητά... Και έλεγα οκ, τουλάχιστον θα έχω τα LG! Ακόμα θυμάμαι το φοβερό G2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imarobot Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δυστυχώς τα κινητά της δεν συμβάδιζαν με του ανταγωνισμού πλέον σε πολλούς τομείς, η κάμερα και το απαρχαιωμένο UI είναι κάποιοι από αυτούς.. Δε λέω κάποιες συσκευές που κυκλοφόρησε πρόσφατα ήταν ενδιαφέρουσες (velvet, wing) αλλά και αυτές δεν περπάτησαν λόγο τιμής και στην χρηστικότητα που θα πρόσφεραν στο μέσο χρήστη.. Κρίμα πραγματικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belray Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, VitaMan είπε Οι Κινέζοι με τις επιτυχημένες μάρκες που έχουν έβγαλαν από την αγορά τόσους ιστορικούς παίκτες και αν εξαιρέσουμε Apple/Samsung είναι καθαρά θέμα χρόνου να φύγουν όλοι οι υπόλοιποι. ναι όταν εχεις το κινεζικό κράτος να σου χώνει άπειρα δις από πίσω και μονοπωλιακές πρακτικές, ετσι γίνεται. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas106gti Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Ελπίζω να ακολουθήσει το παράδειγμα της Sony ,λίγα τηλέφωνα και καλά . Δεν πρέπει αυτή η εταιρεία να φύγει από τον χώρο καθώς έχει προσφέρει ουκ ολίγα. Μερικά από αυτά παρακάτω : Counterclockwise: an abridged history of LG's phones - GSMArena.com news Μιλώντας προσωπικά τώρα μετά από G2 ,G3 ,G5 ,G6 ,λίγο V30 και τώρα G8s τα οποία όλα ακόμα δουλεύουν απροβλημάτιστα καθώς έχουν δοθεί σε συγγενείς και γνωστούς εμένα με στενοχωρεί αρκετά αυτή η είδηση . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosR7 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Κατοχος g2 g3 και g6 προσωπικα δεν ειχα ποτε προβλημα αντιθετως τη θεωρω αξιοπρεπεστατη εταιρια γιατι εβρισκες φτηνες συσκευες μετα απο ενα χρονο περιπου κυκλοφοριας της εκαστοτε συσκευης. Η αρχη του κακου εγινε με τα bootloops αλλα ευτυχως δε με επηρεασε. Εμενα προσωπικα σιγουρα θα μου λειψει γιατι σαν εταιρια παντα εβλεπες κατι καινουργιο και καινοτομο δοκιμαζε πολλες καινουργιες ιδεες πανω στα κινητα της.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασιλης 123 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Kάποια που ξεχώρισα(θεωρώ ότι έβγαζα ανέκαθεν ξεχωριστά κινητά,ιδιαίτερα) στην προ android εποχή άλλα είχα,άλλα τα είχαν φιλοι,συγγενείς μ1Lg KF510 2)Lg shine 3)LG GW520 4)LG GC900 Viewty Smart 5)Lg cookie 6)LG KC550 7)LG BL20 New Chocolate8)LG KM900 Arena Android εποχή:1)LG Optimus Black P970(ήθελα να το αποκτήσω) 2)LG Optimus 4X HD P880(νομίζω το πρώτο 4π'υρινο,διορθώστε αν κάνω λάθος) 3)LG Nexus 5 4)LG G Pro 2 5)Η σειρά L καλή και οικονομική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα