Προς το περιεχόμενο

Η LG ίσως αποχωρήσει από την αγορά κινητής τηλεφωνίας

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βγάζει πολύ καλά κινητά (ειδικά τα v20, v30 κτλ) αλλά τα είχε πάντα πανάκριβα.

Ας βγάλει κανένα με χαμηλότερη τιμή να γίνει το νεο flagship killer να την ξαναθυμηθεί ο κόσμος

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 λεπτά πριν, Drunkard είπε

Δηλαδή το πρόβλημα της LG που δεν πουλάει και έπιασε πάτο είναι το μάρκετινγκ που δεν έχει ? , ενω τα κινητά είναι της φανταστικά  ? :P

Ναι προσέφερε πολλά bootloops και τριζάτα κινητά σαν το G5 ^_^

Eιδικά το πράσινο και το κίτρινο το απεικόνιζαν εκπληκτικά  :lol:.....ακόμα σιχτιριζουν 

Κρατά ότι σε συμφέρει... 

• Like 4
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, iddqdiddqd είπε

Κρίμα, αν δεν είχε τα θέματα με το reliability στα G3 και G4 θα ειχε μπει σε άλλη τροχιά. Πολύ πλούσια features, λογικές τιμές και πρακτικός σχεδιασμός.

Εγώ πιστεύω ότι αυτό την έθαψε και προσωπικά τότε σταμάτησα κι εγώ να είμαι πελάτης της

Αλλά χρειάζεται να υπάρχει μια καλή lg στην αγορά όπως και μια καλή σονυ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Drunkard είπε

Δηλαδή το πρόβλημα της LG που δεν πουλάει και έπιασε πάτο είναι το μάρκετινγκ που δεν έχει ? , ενω τα κινητά είναι της φανταστικά  ? :P

Eιδικά το πράσινο και το κίτρινο το απεικόνιζαν εκπληκτικά  :lol:.....ακόμα σιχτιριζουν 

To G5 ήταν μεταλλικό,  Modular κινητό, με αφαιρούμενη μπαταρία, επεκτάσιμη μνήμη, θύρα ακουστικών, ράδιο, IR blaster, QHD οθόνη, ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Controller, για ενα κομμάτι της οθόνης που λειτουργούσε σαν Always On σε IPS οθόνη, και 16MP κάμερα με OIS που διπλα της είχε ευρυγώνια κάμερα 135 μοιρών.

Το 2016.

Αλλα ναι, ηταν τριζάτο.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 18
  • Thanks 6

Αυτό που μου άρεσε στην LG ήταν ότι καινοτομούσε. LG G Flex/2, V10,20 με την έξτρα οθόνη, κινητά που είχα αλλά δυστυχώς, δεν τολμάω να ξαναπάρω γιατί τα προβλήματα ήταν αρκετά (G2 - κιτρινη οθόνη, G3 σπάσιμο στο σασί (ρωγμές, γνωστό θέμα), ευτυχώς όχι bootloop, G4 Dual - bootloop). 

• Like 1

53 λεπτά πριν, Drunkard είπε

Καθε εταιρεια εχει και τις αστοχιες της.Μιλαω για τις ναυαρχιδες της LG.Με εχει βολεψει η rom της LG προσωπικα.Φυσικα και παιζει μεγαλο ρολο το μαρκετινγκ.Δες τι εγινε με την huawei π.χ. τα τελευταια χρονια.Καθε μερα 500 αρθρα για την συγκεκριμενη εταιρεια και που εφτασαν οι πωλησεις της.Τεσπα.Ο καθενας με τα γουστα του.Τωρα το V30 εχω και βλεπω να το κραταω καιρο ακομα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, AtiX είπε

Κρατά ότι σε συμφέρει... 

Δεν είναι ότι με συμφέρει , δεν έχω κανένα κέρδος απο της LG είτε αυτή πουλάει , είτε αυτή κλείσει και για του λογου του αληθές τι παραπάνω γράφτηκε , το προσπερασα και κράτησα αυτο που με βολεύει ?

Για να έρθει σε αυτή την οικτρή κατάσταση κάτι φταίει και δεν είναι το ανύπαρκτο μάρκετινγκ που γραφεί ο ένας , ούτε  οι ΄΄ εκπληκτικές οθόνες και κινητάρες ''  που δεν τις εκτιμάει το καταναλωτικό κοινό που επι της ουσίας γραφεί ο άλλος.

Τα προβλήματα της LG στα κινητά ειναι πολλά και υφίστανται εδω και 6-8 χρόνια και ειναι σε πολλαπλους τομεις. Oθόνες και pcb ήταν το λιγότερο αναξιόπιστα για να μη γράψω την λεξη που μου ηρθε στο μυαλό.

Εκατομμυρια καταναλωτες της εχουν γυρισει την πλατη και αυτο δεν ειναι τυχαιο .

5 λεπτά πριν, Drunkard είπε

Δεν είναι ότι με συμφέρει , δεν έχω κανένα κέρδος απο της LG είτε αυτή πουλάει , είτε αυτή κλείσει και για του λογου του αληθές τι παραπάνω γράφτηκε , το προσπερασα και κράτησα αυτο που με βολεύει ?

Για να έρθει σε αυτή την οικτρή κατάσταση κάτι φταίει και δεν είναι το ανύπαρκτο μάρκετινγκ που γραφεί ο ένας , ούτε  οι ΄΄ εκπληκτικές οθόνες και κινητάρες ''  που δεν τις εκτιμάει το καταναλωτικό κοινό που επι της ουσίας γραφεί ο άλλος.

Τα προβλήματα της LG στα κινητά ειναι πολλάπλά , υφίστανται εδω και 6-8 χρόνια και ειναι σε πολλούς τομεις. Oθόνες και pcb ήταν το λιγότερο αναξιόπιστα για να μη γράψω την λεξη που μου ηρθε στο μυαλό.

Εκατομμυρια καταναλωτες της εχουν γυρισει την πλατη και αυτο δεν ειναι τυχαιο .

Επεξ/σία από Drunkard
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το προβλημα με τα Pcb εμφανιστηκε στα κινητα της που φορουσαν επεξεργαστες Snapdragon 810 και 808 επειδη ειχαν προβληματα υπερθερμανσης. G4,V10,G FLEX 2.Η sony τοτε αναγκαστηκε να κανει υποχρονισμο στον 810 για να αντιμετωπισει την υπερθερμανση.Αυτο που συνεβαινε ηταν οτι λογω των προβληματικων επεξεργαστων ξεκολλαγε η cpu και επεφτε σε bootloop.Στα επομενα κινητα δεν ειχε τετοιου ειδους προβληματα.Εχεις μεινει στο 2015. V30,V40,V50,V60 και οι σειρες G μια χαρα κινηταρες ειναι.Αν απο την αλλη δεν πειθεσαι μπες στα αντιστοιχα threads στο myphone να δεις τι γραφουν οι κατοχοι.

Επεξ/σία από gustom2008

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βασικά λάθη της LG είναι η κακή software υποστήριξη/updates, η αρχική τιμολόγηση, το αδιάφορο/μέτριο android skin, το αναποτελεσματικό marketing, οι κάμερες (εν μέρει), η έλλειψη συνοχής/οράματος και στο software και στο hardware. Τα μεμονομένα hardware προβλήματα παίξανε το ρόλο τους αλλά δεν ήταν καθοριστικά κατά τη γνώμη μου. Γενικά όμως πολύ ποιοτικές συσκευές και τολμηρές σχεδιαστικές ιδέες. Μεγάλο για μενα λάθος που επέμεινε στο notch για τόσο πολύ καιρό. Εύχομαι να παραμείνει στο παιχνίδι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. 

Θεωρώ το LG V30/V35 το πιο όμορφο και πιο πλήρες κινητό που είχα ποτέ ακόμα και σε σχέση με τα σημερινά. 

Quad dac we ❤️ you

*Google πάρε το LG mobile division!

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 6
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 2ο μου smartphone ήταν το θρυλικό LG G2. Κινηταρα για την εποχή του που είχε αντέξει και ιδιαίτερα καλά στο χρόνο τολμώ να πω, τόσο από ωμή δύναμη όσο και από αντοχή υλικών ( χάλασε σταδιακά στα τέλη του 3ου έτους ενώ πέρασε τα πάνδεινα στη στρατ.θητεία και άλλες 100 τούμπες από κρεβάτια, τσέπες και κομοδίνα ). Απίστευτα custom ROM friendly συσκευή με πολύ ενεργή τότε κοινότητα να κάνει θαύματα μαζί του με ωραία μοντακια και ρομς που είχα περάσει.

*Επίσης πολύ σημαντική κυκλοφορία και το LG (GOOGLE) NEXUS 4. 

Ωραίες εποχές, αγαπημένο τηλέφωνο.

Μετά το LG G3 όσοι την παρακολουθούσαμε ελπίζοντας ξανά σε κάποιο επόμενο διάδοχο που θα έκανε ισχυρή τη παρουσία του οπως η τότε κυκλοφορία του G2 είδαμε ξεκάθαρα τη πτωτική πορεία από το 2015 κ μετά. 

Εποχαρες τότε (2011>) με HTC VS SAMSUNG και την φρέσκια στο χώρο των smartphone-επιδόσεων LG να κάνει δειλά δειλά δυναμική επίθεση με το LG OPTIMUS 2X που τα είχε πάει σχετικά καλά και την αμέσως επόμενη κυκλοφορία το LG OPTIMUS G να ισχυροποιεί τη παρουσία της μαζί με το LG OPTIMUS G2 που έφερε ωραίες νότες καινοτομίας ( power button volume up down στη πλάτη ώστε να εξομολογηθεί χώρος για μεγαλύτερη οθόνη τότε που είχαν μανία με το physical home button, τεράστια για την εποχή οθοναρα, λεπτά bezels κ "πηγουνιακια κ.α. )

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 7

2 ώρες πριν, papp0us είπε

To G5 ήταν μεταλλικό,  Modular κινητό, με αφαιρούμενη μπαταρία, επεκτάσιμη μνήμη, θύρα ακουστικών, ράδιο, IR blaster, QHD οθόνη, ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Controller, για ενα κομμάτι της οθόνης που λειτουργούσε σαν Always On σε IPS οθόνη, και 16MP κάμερα με OIS που διπλα της είχε ευρυγώνια κάμερα 135 μοιρών.

Το 2016.

Αλλα ναι, ηταν τριζάτο.

Καλά όλα αυτά... Αλλά... Πρόβλημα στην οθόνη, πρόβλημα με το gps και από ένα update και μετά σκότωσε και την μπαταρία. Κρίμα... 

• Like 1

Δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την αγορά κινητών και τα pros/cons της καθε εταιρειας, πέραν από τις χρονικές περιόδους που ερχόταν η ώρα να πάρω καινούργιο κινητό, δηλαδή πολύ αραιά. Σε εμένα προσωπικά μου ήταν αδιάφορη η LG στο κομμάτι των κινητών, πρεπει να είχε καλά κινητά αλλά εγώ δεν έδωσα πολύ σημασία να ψαχτω, δεν ανήκω στους απαιτητικούς χρήστες οπότε ένα σημαντικό ποσοστό φθηνών κινητών της αγοράς με καλύπτουν, οι κινεζικές εταιρείες προσφέρουν κινητά σε καλές τιμές που βγάζουν εκτός ανταγωνισμού ορισμενους παίκτες του τομέα των κινητών. Άμα θεωρεί η εταιρεία ότι το σωστό είναι να κλείσει τότε καλώς να κλείσει. Το μόνο αρνητικό για εμένα είναι οι χαμένες θέσεις εργασίας υπαλλήλων αν δεν θα απορροφηθούν αλλού. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...