Προς το περιεχόμενο

Samsung Q60T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dukas77 είπε

επιβεβαιωνω κι εγω...φιλος μου ειχε μπει στο μενου για να δει τις ωρες που ειχε δουλεψει η τν και του την εβγαλαν εκτος εγγυησης πριν καν κλεισει χρονο(χρειαστηκε να την παει για καμμενη πλακετα)

21 ώρες πριν, graphist83 είπε

Με το σκεπτικό ότι αν κάποιος πειράξει εκεί κάτι παραπάνω, μπορεί να βγει η τηλεόραση άχρηστη. 

Τώρα είναι αργά παιδιά, όσοι έχουν αυτό το πρόβλημα έχουν μπει στο menu προσπαθώντας να διορθώσουν το πρόβλημα που η samsung αγνοεί. Επίσης, δεν υπάρχει καμιά προειδοποίηση περί εγγύησης όταν προσπαθείς να μπεις στο menu αυτό.

Αν την πάω πίσω για DOA και μου πουν τίποτα θα τους την φέρω καπέλο.

Θέλω να μου πείτε μία γνώμη για την εικόνα, στα πλάγια αριστερά-δεξία υπάρχουν δύο λωρίδες περίπου ένα εκατοστό ελάχιστα πιο σκούρες από το υπόλοιπο πάνελ. Στη φωτογραφία δεν φαίνεται τόσο καλά αλλά από κοντά καταλαβαίνεις ακριβώς που είναι η γραμμή αυτή. Ρώτησα το τεχνικό τμήμα του media και είπε ότι είναι στα πλαίσια του κατασκευαστή αυτό αλλά επειδή λένε ότι να ναι καμιά φορά ρωτάω και εδώ μήπως είναι έτσι και η δικιά σας οθόνη. Έψαξα στο internet και γενικά έχω δει να μαυρίζουν οι άκρες σε αυτές τις τηλεοράσεις.

146597207_135613908406209_1749042296612140414_n.jpg

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσωπικά το θεωρώ μεγάλη μ@λ@κια αυτό.Μπαινω στο service menu για να πειράξω εικόνα,όχι hardware.Τελοσπα...τι να πω

1 ώρα πριν, Cariolanoc είπε

Τώρα είναι αργά παιδιά, όσοι έχουν αυτό το πρόβλημα έχουν μπει στο menu προσπαθώντας να διορθώσουν το πρόβλημα που η samsung αγνοεί. Επίσης, δεν υπάρχει καμιά προειδοποίηση περί εγγύησης όταν προσπαθείς να μπεις στο menu αυτό.

Αν την πάω πίσω για DOA και μου πουν τίποτα θα τους την φέρω καπέλο.

Θέλω να μου πείτε μία γνώμη για την εικόνα, στα πλάγια αριστερά-δεξία υπάρχουν δύο λωρίδες περίπου ένα εκατοστό ελάχιστα πιο σκούρες από το υπόλοιπο πάνελ. Στη φωτογραφία δεν φαίνεται τόσο καλά αλλά από κοντά καταλαβαίνεις ακριβώς που είναι η γραμμή αυτή. Ρώτησα το τεχνικό τμήμα του media και είπε ότι είναι στα πλαίσια του κατασκευαστή αυτό αλλά επειδή λένε ότι να ναι καμιά φορά ρωτάω και εδώ μήπως είναι έτσι και η δικιά σας οθόνη. Έψαξα στο internet και γενικά έχω δει να μαυρίζουν οι άκρες σε αυτές τις τηλεοράσεις.

146597207_135613908406209_1749042296612140414_n.jpg

Δεν μπορώ να διακρίνω κάτι στην φώτο που ποσταρες.Ξερω πάντως ότι το πάνελ της έχει γωνιακό φωτισμό και όχι οπίσθιο όπως συνηθίζεται.Σε σκοτεινό δωμάτιο και σε σκούρα εικόνα,σε εμένα φαίνεται αυτό που λέω στις γωνίες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2021 στις 9:42 ΜΜ, Cariolanoc είπε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω να πάρω τηλεόραση για το δωμάτιο 43"-50" και μετά από ψάξιμο είμαι ανάμεσα σε samsung Q60T και lg NANO816. Από ότι είδα όμως η lg έχει χάλια μαύρο οπότε κλίνω πιο πολύ στη samsung αλλά φοβάμαι κάποιες άσχημες κριτικές που έχω δει. Η τηλεόραση θα είναι για χρήση ταινιών/σειρών και gaming όταν με το καλό έρθει το ps5 :P .

Ποια είναι η γνώμη σας πάνω στην συγκεκριμένη tv ή αν έχετε άλλες αξιόλογες προτάσεις μέχρι ~€600 είναι ευπρόσδεκτες.

ΘΑ ΠΑΣ ΣΕ HDMI 2.1 KAI 120HZ ΥΠΟΜΟΝΗ!!! 

ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΤΗΝ Q70T 65ΑΡΑ 1000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ ΜΑΖΙ ΜΕ 400 EYPO ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ PS5

MΕΤΑΞΥ SAMSUNG ΚΑΙ LG ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΣ ΣΕ SAMSUNG ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝ MPEIΣ ΚΑΙ ΣΤΟ rtings.com ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ 

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ PS5 ΚΑΙ PS4 PRΟ ΣΕΤ V 60 ΗΖ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ Q70T ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ Q80T Q90T ΕΧΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ GAMING ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙTS

Επεξ/σία από pantatoras7
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους,

απευθύνομαι περισσότερο σε άτομα που έχουν είδη αγοράσει και έχουν άποψη,

μιας και έχω βρει τη συγκεκριμένη tv q60  50 ίντσες σε προσφορά 600 ευρώ μαζί με 5 χρόνια εγγύηση λέω να την αγοράσω!

Βλέπω όμως ότι υπάρχει ένα θέμα με τον ήχο(στις 50 ιντσες).τι να κάνω ρε παιδιά; Να προχωρήσω σε αγορά η να δω κάποια άλλη tv!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, geolan1980 είπε

καλησπέρα σε όλους,

απευθύνομαι περισσότερο σε άτομα που έχουν είδη αγοράσει και έχουν άποψη,

μιας και έχω βρει τη συγκεκριμένη tv q60  50 ίντσες σε προσφορά 600 ευρώ μαζί με 5 χρόνια εγγύηση λέω να την αγοράσω!

Βλέπω όμως ότι υπάρχει ένα θέμα με τον ήχο(στις 50 ιντσες).τι να κάνω ρε παιδιά; Να προχωρήσω σε αγορά η να δω κάποια άλλη tv!

Να την παρεις.το προβλημα ειναι περιστασιακο..και εγω προσωπικα το εχω λυσει αλλαζοντας τι τιμες.

3φιλοι μου την εχουνε 2 κανενα προβλημα.εγω ειχα..αλλα πλεον δεν εχω..μαλιστα τιν βαζω να παιζει πλεον πολυ χαμηλα και δεν εχω κανενα απολυτως θεμα.αυτο που εγραψα αναφερετε στο ιδιο επισημο φορουμ της samsung και την λυση αυτη την εχει δωσει τεχνικος της samsung.

διαβασε δω ..το ιδιο ακριβως προβλημα εχει και η samsung 8502 και δινουν 2 λυσεις...εγω εκανα την 1η.

https://eu.community.samsung.com/t5/tv/strange-noise-at-low-volume-on-tu8500-tv/td-p/1767502/page/6

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ktikti είπε

Να την παρεις.το προβλημα ειναι περιστασιακο..και εγω προσωπικα το εχω λυσει αλλαζοντας τι τιμες.

3φιλοι μου την εχουνε 2 κανενα προβλημα.εγω ειχα..αλλα πλεον δεν εχω..μαλιστα τιν βαζω να παιζει πλεον πολυ χαμηλα και δεν εχω κανενα απολυτως θεμα.αυτο που εγραψα αναφερετε στο ιδιο επισημο φορουμ της samsung και την λυση αυτη την εχει δωσει τεχνικος της samsung.

διαβασε δω ..το ιδιο ακριβως προβλημα εχει και η samsung 8502 και δινουν 2 λυσεις...εγω εκανα την 1η.

https://eu.community.samsung.com/t5/tv/strange-noise-at-low-volume-on-tu8500-tv/td-p/1767502/page/6

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,

Με βοηθάει πολύ!

Είμαι ανάμεσα στην q60 και στην UE50TU8072XXH αλλά με βλέπω να περνώ την q60.

Μια τελευταία ερώτηση, εαν γνωρίζεις,

Στα κανάλια της digea οι εικόνα μεταξύ των δυο τηλεοράσεων θα έχει διαφορά;

Δημοσ.

Καλημέρα,εγω απο την άλλη θα σε μπερδέψω φαντάζομαι...

Αν είχα την δυνατότητα,θα την επέστρεφα.Πέραν απο το θέμα του ήχου,που είναι απαράδεκτο για εμένα,δεν βρίσκω πάρα πολλά θετικά...Κακή υλοποίηση HDR(ή για να είμαι ακριβής,απουσία HDR),θόλωμα σε γρήγορες σκηνές,μέτριος οπίσθιος φωτισμός.Αν έχεις χρόνο και δεν βαριέσαι,διάβασε το παρακάτω review https://www.techradar.com/reviews/samsung-q60t-qled-tv

Είναι το πιο ακριβές που έχω διαβάσει και περιγράφει πολύ καλά την τηλεόραση...

Στα θετικά της,έχει πολύ καλή εικόνα στο δορυφορικό της cosmote,καλό και σβέλτο media player

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, SergioX είπε

Αν είχα την δυνατότητα,θα την επέστρεφα.Πέραν απο το θέμα του ήχου,που είναι απαράδεκτο για εμένα,δεν βρίσκω πάρα πολλά θετικά...Κακή υλοποίηση HDR(ή για να είμαι ακριβής,απουσία HDR),θόλωμα σε γρήγορες σκηνές,μέτριος οπίσθιος φωτισμός.Αν έχεις χρόνο και δεν βαριέσαι,διάβασε το παρακάτω review https://www.techradar.com/reviews/samsung-q60t-qled-tv

Στα θετικά της,έχει πολύ καλή εικόνα στο δορυφορικό της cosmote,καλό και σβέλτο media player

Μόλις το διάβασα!

Σε ευχαριστώ πολύ, ενδεχόμενος να λέει τα πράγματα με το όνομα τους.

Σίγουρα για την υλοποίηση ως την οικονομικότερη qled έχει δίκιο.

Τι να πω δεν ξέρω, θέλω να κάνω έως και αύριο αγορά από το public που δίνει δώρο και τα 5 έτη εγγύηση!

Σε περίπτωση που αγόραζες τώρα, πια από τις παρακάτω θα έπαιρνες;

https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-samsung-50-smart-led-4k-uhd-ue50tu7172/prod10830137pp/

https://www.public.gr/product/tileoraseis/tileoraseis/tileorasi-samsung-50-smart-e-led-4k-uhd-ue50tu8072uxxh/prod10634506pp/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, geolan1980 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου,

Με βοηθάει πολύ!

Είμαι ανάμεσα στην q60 και στην UE50TU8072XXH αλλά με βλέπω να περνώ την q60.

Μια τελευταία ερώτηση, εαν γνωρίζεις,

Στα κανάλια της digea οι εικόνα μεταξύ των δυο τηλεοράσεων θα έχει διαφορά;

τα καναλια digea ολες οι τηλεορασεις περιπου ιδια δειχνουνε αλλα επειδη εχω στο σπιτι και samsung 7172 η Q60T δειχνει πολυ καλυτερα και σε συνθηκες σκοτεινες ειναι πολυ καλυτερη!

επισης αν δεν θελεις να παρις αυτην μπορεις να πας sasmsung 8502 και οχι 8072.και μονο που εχει επιλογη multiview ,δηλαδη χωριζεις την tv σε 2 παραθυρα και παρακολουθεις..ποδοσφαιρο απο το κινητο..και τηλεοπτικο καναλι απο την tv.

μην σε τρομαζει ο ηχος..δεν σημαινει οτι και η δικη σου θα εχει προβλημα...εχω αλλες 2 tv φιλων μου και δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα.στην τιμη που παιζει τωρα και την εξτρα εγγυηση που θα παρεις την 5ετη ειναι μονοδρομος.επισης εχεις και 10 χρονια εγγυηση που δινει η samsung για το panel

qled στα 600 ευρο παιρνεις χθες.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα,δεν θέλω να σε επηρεάσω αρνητικά,απλώς σου λέω την μέχρι τώρα εμπειρία μου με την tv.Εννοείται οτι το πιο πιθανό είναι να μην σου παρουσιάσει το πρόβλημα του ήχου.Έγω πήρα μια ηχομπάρα και βρήκα την ησυχία μου.Εξαρτάται απο την χρήση που θα της κάνεις:εγω επειδή έχω μικρό παιδί,αναγκαστικά το βράδυ βλέπω τηλεόραση σε σχετικά χαμηλή ένταση,κάτω του 10.Εκεί είναι εμφανές το πρόβλημα του ήχου.

Πριν την Q60Τ είχα την 7172 με την οποία ήμουν υπερευχαριστημένος,αναγκάστικα και την άλλαξα λόγω ατυχήματος.Στα δικά μου μάτια,η 7172 ήταν καλύτερη.Στα χαρτιά όμως η 60 είναι καλύτερη...Θα σου δώσω ενα παράδειγμα:στην 60,αναλόγως του τι βλέπω,αναγκαζομαι να αλλάζω και τα modes της εικόνας .Netflix και 4κ ταινίες το βάζω σε dynamic,πιο έντονα χρώματα και φώς.Σε δορυφορικό και ποδόσφαιρο που βλέπω πολύ,σε natural.Στην 7172 δεν αναγκαζόμουν να το κάνω αυτό, ο,τι και αν έβλεπα ήμουν ευχαριστημένος.

Είμαι αρκετά δυσαρεστημένος με την την 60,αλλά μάλλον θα είμαι απο τους ελάχιστους οπότε μην λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τα λεγόμενα μου...

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω ρε παιδιά!

Στη q60 Φοβάμαι μη φάω πακέτο με τον ηχο,να σημειωθεί ότι και εγώ έχω μικρό παιδί και πολύ συχνά τη δουλεύω σε χαμηλή ένταση, θα χαλαστώ πολύ να δώσω 600 ευρώ και να έχω θέμα με το δεύτερο πιο βασικό χαρακτηριστικό σε μια τηλεόραση!

Όσο αφορά τις υπόλοιπες εάν είναι να δώσω 550ευρω για την 8505 τότε ίσως είναι καλυτέρα να πάω στην q60(600 ευρώ) και ο θεός μαζί μου!

Τις 7172&8072 τις αναφέρω επειδή έχουν την ίδια τιμή(429 ευρώ), εάν ήταν να αγοράσετε μια από τις δυο πια θα διαλέγατε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/2/2021 στις 11:20 ΜΜ, ktikti είπε

Οι φιλοι σου εχουν τις 50"; Γιατι μονο σε αυτο το μεγεθος υπαρχει το προβλημα απο οτι εχω δει... Επίσης καλο ειναι να μην μπει καποιος στο secret menu γιατι οπως αναφερθηκε πιο πανω εχεις θεμα με εγγυηση.

23 ώρες πριν, SergioX είπε

Για το HDR δες τις ρυθμισεις εδω, εγω ειμαι αρκετα ευχαρηστιμενος αν και δεν εχω αλλη tv με τετοια δυνατοτητα να την συγκρινω. https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60t-qled/settings

Πάντως σε αυτο που λες για τα modes εχεις δικιο. Επειδη εχω και pc συνδεδεμενο και σε περιοριζει σε 2 modes (dynamic, standard), καναλια βλεπω στο natural ταινιες με HDR στο movie με τις ρυθμισεις απο rtings.com και το pc το εχω στο standard. Βεβαια οταν γυρναω σε pc μπαινει αυτοματα γιατι δεν εχει αλλες επιλογες.

19 ώρες πριν, geolan1980 είπε

Αρχικά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Αλλά δεν ξέρω τι να κάνω ρε παιδιά!

Στη q60 Φοβάμαι μη φάω πακέτο με τον ηχο,να σημειωθεί ότι και εγώ έχω μικρό παιδί και πολύ συχνά τη δουλεύω σε χαμηλή ένταση, θα χαλαστώ πολύ να δώσω 600 ευρώ και να έχω θέμα με το δεύτερο πιο βασικό χαρακτηριστικό σε μια τηλεόραση!

Όσο αφορά τις υπόλοιπες εάν είναι να δώσω 550ευρω για την 8505 τότε ίσως είναι καλυτέρα να πάω στην q60(600 ευρώ) και ο θεός μαζί μου!

Τις 7172&8072 τις αναφέρω επειδή έχουν την ίδια τιμή(429 ευρώ), εάν ήταν να αγοράσετε μια από τις δυο πια θα διαλέγατε;

Φιλε μου η επιλογη ειναι δικια σου, εγω και οσους εχω δει να εχουν το μοντελο των 50" εχουν το θεμα με τον ηχο. Η εικονα θεωρω πως ειναι φανταστικη αν και προερχομαι απο τηλεοραση 10ετιας 40" FHD. Με την samsung δεν εχω μιλησει ακομα γιατι λογω lockdown δεν μπορουν να γινουν πολλες κινησεις για επιστροφες και αντικαταστασεις. Απο το media που την πηρα μου αναφερε οτι εχουν παραταση οι μερες επιστροφων κτλ λογω της καταστασης.

Ενας λογος που δισταζω να κανω κινηση αντικαταστασης ειναι οτι πολυ πιθανο και η κανουρια να εχει το ιδιο θεμα και να εχει πχ χειροτερο πανελ σε light bleed uniformity κτλ, γιατι οταν παιρνεις τηλεοραση ριχνεις ζαρι να μην εχει προβληματα δυστυχως. Επίσης σε αυτα τα χρηματα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο σε εικονα και δεν θελω να δωσω παραπανω αλλιως θα επαιρνα μια q80.

Μεταξυ 7172 και 8072 η διαφορα βλεπω οτι ειναι οι θυρες hdmi και usb και οι τιμες παρομοιες οποτε καλυτερα την 8072.

Επεξ/σία από Cariolanoc
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Cariolanoc είπε

Οι φιλοι σου εχουν τις 50"; Γιατι μονο σε αυτο το μεγεθος υπαρχει το προβλημα απο οτι εχω δει... Επίσης καλο ειναι να μην μπει καποιος στο secret menu γιατι οπως αναφερθηκε πιο πανω εχεις θεμα με εγγυηση.

Για το HDR δες τις ρυθμισεις εδω, εγω ειμαι αρκετα ευχαρηστιμενος αν και δεν εχω αλλη tv με τετοια δυνατοτητα να την συγκρινω. https://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/q60-q60t-qled/settings

Πάντως σε αυτο που λες για τα modes εχεις δικιο. Επειδη εχω και pc συνδεδεμενο και σε περιοριζει σε 2 modes (dynamic, standard), καναλια βλεπω στο natural ταινιες με HDR στο movie με τις ρυθμισεις απο rtings.com και το pc το εχω στο standard. Βεβαια οταν γυρναω σε pc μπαινει αυτοματα γιατι δεν εχει αλλες επιλογες.

Φιλε μου η επιλογη ειναι δικια σου, εγω και οσους εχω δει να εχουν το μοντελο των 50" εχουν το θεμα με τον ηχο. Η εικονα θεωρω πως ειναι φανταστικη αν και προερχομαι απο τηλεοραση 10ετιας 40" FHD. Με την samsung δεν εχω μιλησει ακομα γιατι λογω lockdown δεν μπορουν να γινουν πολλες κινησεις για επιστροφες και αντικαταστασεις. Απο το media που την πηρα μου αναφερε οτι εχουν παραταση οι μερες επιστροφων κτλ λογω της καταστασης.

Ενας λογος που δισταζω να κανω κινηση αντικαταστασης ειναι οτι πολυ πιθανο και η κανουρια να εχει το ιδιο θεμα και να εχει πχ χειροτερο πανελ σε light bleed uniformity κτλ, γιατι οταν παιρνεις τηλεοραση ριχνεις ζαρι να μην εχει προβληματα δυστυχως. Επίσης σε αυτα τα χρηματα δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο σε εικονα και δεν θελω να δωσω παραπανω αλλιως θα επαιρνα μια q80.

Μεταξυ 7172 και 8072 η διαφορα βλεπω οτι ειναι οι θυρες hdmi και usb και οι τιμες παρομοιες οποτε καλυτερα την 8072.

οι 2 φιλοι μου εχουν μια 55'' και μια 43'' και δεν εχουν προβλημα.επισης κι εγω πλεον δεν εχω προβλημα και το εχω πει πολλες φορες.οσοι καναμε αυτο το κολπο,επιβεβαιωμενη λυση απο τεχνικο της samsung οπως αναφερετε στο επισημο φορουμ της samsung και οχι κατι απο το μυαλο μου..το προβλημα εχει λυθει.

εγω εχω 50'' ιντσες.

Δημοσ.
Στις 13/2/2021 στις 4:32 ΜΜ, ktikti είπε

οι 2 φιλοι μου εχουν μια 55'' και μια 43'' και δεν εχουν προβλημα.επισης κι εγω πλεον δεν εχω προβλημα και το εχω πει πολλες φορες.οσοι καναμε αυτο το κολπο,επιβεβαιωμενη λυση απο τεχνικο της samsung οπως αναφερετε στο επισημο φορουμ της samsung και οχι κατι απο το μυαλο μου..το προβλημα εχει λυθει.

εγω εχω 50'' ιντσες.

Μόνο το μοντέλο των 50" έχει θέμα για αυτό δεν έχουν πρόβλημα οι φίλοι σου. Την έχω κάνει και εγώ την ρύθμιση αυτή και όπως ανέφερα παραπάνω δεν λύνεται το πρόβλημα απλά ακούγεται σε μικρότερες εντάσεις, ας ελπίσουμε σε ένα firmware update να λυθεί το πρόβλημα γιατί είναι κρίμα για μια τέτοια τηλεόραση.

Δημοσ.
Στις 21/2/2021 στις 9:13 ΠΜ, Cariolanoc είπε

Μόνο το μοντέλο των 50" έχει θέμα για αυτό δεν έχουν πρόβλημα οι φίλοι σου. Την έχω κάνει και εγώ την ρύθμιση αυτή και όπως ανέφερα παραπάνω δεν λύνεται το πρόβλημα απλά ακούγεται σε μικρότερες εντάσεις, ας ελπίσουμε σε ένα firmware update να λυθεί το πρόβλημα γιατί είναι κρίμα για μια τέτοια τηλεόραση.

δεν νομιζω! και ο γνωστος  μου εχει 50"" και κανενα προβλημα.απλα η αγορα των 50"" εχει καλυτερη αγορα και σε καλη τιμη.εγω παντως το εχω πει και το ξαναλεω το προβλημα λυθηκε.με 5-7 ενταση που ακουω χαμηλοφωνα δεν εχω θεμα βουητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...