ktikti Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, SergioX είπε Η προηγούμενη τηλεόραση μου πάλι samsung ήταν και κράτησα το κοντρόλ με τα κουμπια και είχα μπεί στο service menu της.Το κακό είναι οτι μετά γίνεται επαναφορά ρυθμίσεων και δεν είμαι διατεθειμένος να ξαναστήνω απ την αρχή την tv Μπορεις να βρεις το μενου ηχος να δεις αν οντως παιζει αυτο η τιμη και να μην το αλλαξεις..να δεις γενικα τι παιζει.. επισης ψαχνωντας και σημερα για λυση σε αυτο το προβλημα που εμφανιζετε ευτυχως σπανια επεσα πανω σε ρυθμισεις ηχου και τις εκανα και θα δω πως θα παει.. Λειτουργία ήχου: Μενού → Ήχος → Λειτουργία ήχου → Ορισμός σε Τυπικό Ρυθμίσεις ήχου: Μενού → Ήχος → Ηχητικό εφέ → Ορισμός σε Τυπικό Εικονικός ήχος: Μενού → Ήχος → Εφέ ήχου → Εικονικός ήχος → Ορισμός σε Απενεργοποίηση Σαφήνεια διαλόγου: Μενού → Ήχος → Εφέ ήχου → Σαφήνεια διαλόγου → Ρύθμιση σε Απενεργοποίηση Εξισωτής: Μενού → Ήχος → Εφέ ήχου → Ισοσταθμιστής → Ορίστε όλες τις τιμές στο κέντρο SRS TruSurround HD: Μενού → Ήχος → SRS TruSurround HD → Ρύθμιση σε Απενεργοποίηση SRS TruDialog: Μενού → Ήχος → SRS TruDialog → Ορισμός σε Απενεργοποίηση Εξισωτής: Μενού → Ήχος → Ισοσταθμιστής → Ορισμός σε Προεπιλογή 3D ήχος: Μενού → Ήχος → Ήχος 3D → Ορισμός σε Απενεργοποίηση Επιλογές ήχου μετάδοσης: Μενού → Ήχος → Επιλογές ήχου μετάδοσης → Ορισμός σε Απενεργοποίηση Έξοδος SPDIF: Μενού → Ήχος → Έξοδος SPDIF → Μορφή ήχου → Ρύθμιση σε PCM Καθυστέρηση ήχου: Μενού → Ήχος → Έξοδος SPDIF → Καθυστέρηση ήχου → Ρύθμιση σε 0 Ρυθμίσεις ηχείου: Μενού → Ήχος → Ρυθμίσεις ηχείου → Επιλογή ηχείου → Ρύθμιση σε Ηχείο τηλεόρασης Αυτόματη ένταση: Μενού → Ήχος → Ρυθμίσεις ηχείου → Αυτόματη ένταση → Ρύθμιση σε Απενεργοποίηση Απο ξενο φορουμ samsung -->Για να διορθώσετε αυτόν τον παράξενο θόρυβο, στο μενού υπηρεσίας πατήστε τον ήχο και στο "pqe inx" αυξήστε από 18 σε 23. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από ktikti
SergioX Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Ωραίος,θα το δοκιμάσω το σκ και θα επανέλθω.Ευχαριστώ!
ktikti Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, SergioX είπε Ωραίος,θα το δοκιμάσω το σκ και θα επανέλθω.Ευχαριστώ! εγω το δοκιμασα τωρα! πηγα πηρα δανεικο τηλεκοντρολ απο μια 50αρα samsung 7172 και δουλευει μια χαρα. για να μπω στο κυρφο μενου..εβγαλα το καλωδιο κεραιας..και πατησα τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο: "Πληροφορίες, Μενού, Σίγαση, Ισχύς" και μετά η τηλεόραση ενεργοποιείται και εμφανίζει το μενού υπηρεσιών. πηγα στο sound ---amp3 ---και βρηκα "pqe inx" και την τιμη απο 18 την πηγα 23 και εκλεισα την τηλεοραση. αν δουλεψει θα σου ξανα στειλω μνμ
Cariolanoc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά πήρα τελικά και εγώ την 50", σε όλα είμαι πολύ ευχαριστημένος εκτός από το πρόβλημα με τον ήχο το οποίο παρατήρησα σε ένταση κάτω από 10 σε απόλυτη ησυχία που την έβαλα να παίξει βράδυ. Έκανα την ρύθμιση με το pqe inx και τώρα το κάνει πάλι αλλά σε χαμηλότερη ένταση (<7), η σίγουρη λύση είναι να απενεργοποιήσεις τον equalizer αλλά αυτό ρίχνει κατά πολύ την ποιότητα του ήχου. Είμαι σε δίλημμα να την επιστρέψω ή όχι γιατί θα πρέπει να την πάω στο service και εκεί δεν ξέρω αν θα μπορούν να ακούσουν το πρόβλημα. Επίσης έχει παρατηρήσει κανείς πιο σκούρες λωρίδες στις άκρες του πανελ; Μου φαίνεται οκ στα κατασκευαστικά πλαίσια της τηλεόρασης απλά ρωτάω μήπως είναι κάποιο θέμα...
SergioX Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου,αλλά δε νομίζω οτι μπορεί να φτιαχτεί.Γνωρίζει το πρόβλημα η samsung ,είχε πεί οτι θα βγάλει firmware αλλά ούτε καν...Δεν χάνεις κάτι να πας στο σερβις,αλλά δε νομίζω να βρείς ακρη
Cariolanoc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, SergioX είπε Δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου,αλλά δε νομίζω οτι μπορεί να φτιαχτεί.Γνωρίζει το πρόβλημα η samsung ,είχε πεί οτι θα βγάλει firmware αλλά ούτε καν...Δεν χάνεις κάτι να πας στο σερβις,αλλά δε νομίζω να βρείς ακρη Αυτό πιστεύω και εγώ για να το ακούσει πρέπει να τη βάλει σε ήσυχο δωμάτιο εκτός και αν γνωρίζει το πρόβλημα γιατί το έχουν οι περισσότεροι αν όχι όλοι με αυτό το μοντέλο στις 50". Το μόνο που θα καταφέρω είναι να κάνω καμιά ζημιά στο πάνελ κατά τη μεταφορά... Τέλος πάντων θα τους πάρω ένα τηλέφωνο σήμερα να δω τι θα μου πουν. Έχει έρθει κανείς σας σε επικοινωνία με samsung ή κάποιο service; H αγορά έγινε από MediaMarkt. Firmware από ότι είδα έβγαλε αρχές Δεκέμβρη αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα, αναμένουμε για το επόμενο τώρα. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2021 από Cariolanoc
Cariolanoc Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα και πάλι, σήμερα μίλησα με το τεχνικό τμήμα του media και μου είπε ότι δεν το έχει ξανακούσει αυτό το πρόβλημα και ότι σε περίπτωση προβλήματος επεκτείνεται η περίοδος doa λόγω κλειστών καταστημάτων. Είχατε κάποιο νεότερο εσείς με το θέμα αυτό;
SergioX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, Cariolanoc είπε Καλημέρα και πάλι, σήμερα μίλησα με το τεχνικό τμήμα του media και μου είπε ότι δεν το έχει ξανακούσει αυτό το πρόβλημα και ότι σε περίπτωση προβλήματος επεκτείνεται η περίοδος doa λόγω κλειστών καταστημάτων. Είχατε κάποιο νεότερο εσείς με το θέμα αυτό; Σιγά μην το ήξεραν οι παν-ασχετιδηδες εδω...Και να το ήξεραν,δε νομίζω να το παραδεχτούν. Στις 29/1/2021 στις 3:05 ΜΜ, ktikti είπε εγω το δοκιμασα τωρα! πηγα πηρα δανεικο τηλεκοντρολ απο μια 50αρα samsung 7172 και δουλευει μια χαρα. για να μπω στο κυρφο μενου..εβγαλα το καλωδιο κεραιας..και πατησα τα κουμπιά στο τηλεχειριστήριο: "Πληροφορίες, Μενού, Σίγαση, Ισχύς" και μετά η τηλεόραση ενεργοποιείται και εμφανίζει το μενού υπηρεσιών. πηγα στο sound ---amp3 ---και βρηκα "pqe inx" και την τιμη απο 18 την πηγα 23 και εκλεισα την τηλεοραση. αν δουλεψει θα σου ξανα στειλω μνμ Μπήκα στο κρυφό μενού,amp3 kai pqe inx δεν βρήκα...
ktikti Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, SergioX είπε Σιγά μην το ήξεραν οι παν-ασχετιδηδες εδω...Και να το ήξεραν,δε νομίζω να το παραδεχτούν. Μπήκα στο κρυφό μενού,amp3 kai pqe inx δεν βρήκα... Amp3 πατάς ok Αν θυμάμαι καλά η πάνω κάτω ή αριστερά δεξιά σου ανοίγουν υπό παράθυρα και θα βρεις και το pge inx,πατας παλι ok και αλλαζεις την τιμη.και μετα κλεισιμο της τηλεόρασης
Cariolanoc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, ktikti είπε Amp3 πατάς ok Αν θυμάμαι καλά η πάνω κάτω ή αριστερά δεξιά σου ανοίγουν υπό παράθυρα και θα βρεις και το pge inx,πατας παλι ok και αλλαζεις την τιμη.και μετα κλεισιμο της τηλεόρασης Έφυγε ο ήχος με τη ρύθμιση που έκανες; Σε μένα ακούγεται πάλι αλλά σε χαμηλότερη ένταση...
ktikti Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Cariolanoc είπε Έφυγε ο ήχος με τη ρύθμιση που έκανες; Σε μένα ακούγεται πάλι αλλά σε χαμηλότερη ένταση... Ναι το πρόβλημα έχει λυθεί από 5 ένταση και πάνω δεν έχω πρόβλημα, χαμηλότερη ενταση ποτέ δεν βαζω.πλεον βουητο δεν ακουω..
graphist83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μην μπαινετε στο service menu. Κραταει log file αν εχεις μπει (κατι σαν knox) αν το τεχνικο τμημα δει την εισοδο χανετε την εγγυηση. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από graphist83
SergioX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Cariolanoc είπε Έφυγε ο ήχος με τη ρύθμιση που έκανες; Σε μένα ακούγεται πάλι αλλά σε χαμηλότερη ένταση... 5 ώρες πριν, graphist83 είπε Μην μπαινετε στο service menu. Κραταει log file αν εχεις μπει (κατι σαν knox) αν το τεχνικο τμημα δει την εισοδο χανετε την εγγυηση. Μπήκα,αλλά δεν κατάφερα να λύσω το πρόβλημα γιατί δεν βρήκα το amp3.Θα το ξανακοιτάξω το σκ Σοβαρα??Τι μ@λ@κία σκεπτικό είναι αυτό?Με ποιό σκεπτικό χάνω την εγγύηση αν μπώ στο service menu? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από SergioX
graphist83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, SergioX είπε Μπήκα,αλλά δεν κατάφερα να λύσω το πρόβλημα γιατί δεν βρήκα το amp3.Θα το ξανακοιτάξω το σκ Σοβαρα??Τι μ@λ@κία σκεπτικό είναι αυτό?Με ποιό σκεπτικό χάνω την εγγύηση αν μπώ στο service menu? Με το σκεπτικό ότι αν κάποιος πειράξει εκεί κάτι παραπάνω, μπορεί να βγει η τηλεόραση άχρηστη.
dukas77 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Στις 5/2/2021 στις 3:28 ΠΜ, graphist83 είπε Μην μπαινετε στο service menu. Κραταει log file αν εχεις μπει (κατι σαν knox) αν το τεχνικο τμημα δει την εισοδο χανετε την εγγυηση. επιβεβαιωνω κι εγω...φιλος μου ειχε μπει στο μενου για να δει τις ωρες που ειχε δουλεψει η τν και του την εβγαλαν εκτος εγγυησης πριν καν κλεισει χρονο(χρειαστηκε να την παει για καμμενη πλακετα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα