ardo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, χρησιμοποιούσα ,εως τωρα ,τον σαρωτή του ΗP C 3180, που μου βγαζει ενα i , ξέρετε αν ειναι για πέταμα?.jpg Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από ardo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, ardo είπε Καλησπέρα, χρησιμοποιούσα ,εως τωρα ,τον σαρωτή του ΗP C 3180, που μου βγαζει ενα i , ξέρετε αν ειναι για πέταμα?.jpg Μήπως το πρόγραμμα που δούλευες τον εκτυπωτή λειτουργούσε με φλας το οποίο σταμάτησε τη λειτουργία του. Εκτυπώσεις κάνει;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Εκτυπωσεις δεν εκανα γιατι δεν ειχα αντικαταστήσει τα μελάνια εδω και 1 χρόνο,τον χρησιμοποιούσα για σαρωτή μόνο. Το πρόγραμμα το δικό του εχω και πουθενά δεν βρίσκω τι σημαίνει αυτό το παράθυρο ( i ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Απεγκαταστησα όλα τα προγράμματα της Hp και μόνο με το scan της microsoft σκαναρει τουλάχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γύρνα πίσω την ημερομηνία των Windows στις 25/12/2020 και θα δουλέψει, απλά έχει πάψει η λειτουργία του flash player που βασίζεται το πρόγραμμα, επίσης μπορείς να τρέχεις το πρόγραμμα σε προηγούμενη ημερομηνία με το Run a program with the specified date/time. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brakosta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Πράγματι φταίει το flash και δεν μπορεί να το "Κέντρο λειτουργιών HP". Υπάρχει άλλη λύση γιατί αυτή δεν δούλεψε σε μένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 αν μιλάμε για το κομμάτι του Scanner δοκίμασε το vuescan https://www.hamrick.com/ Έχει τους δικούς του drivers για όλα σχεδόν τα scanners. Εγώ το δουλεύω για με ένα epson του 2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brakosta Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ. Το δοκίμασα και δουλεύει, αλλά με χαλάει το υδατογράφημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Εγω δουλευω το NAPS2, open source, τον canon mg2550s τον βρηκε κατευθειαν και αποθηκευεις πολλα scan σε 1 PDF ή σε αρχειο εικονας στελνεις με email, πρινταρεις, εχει πολλα εγω μονο σαρωση και αποθηκευση εκανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brakosta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Σωστός. Αυτή είναι η λύση για τέτοιου είδους πρόβλημα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Το πρόβλημα αυτό εμφανίστηκε και στον δικό μου εκτυπωτή όταν άνοιξα το hp photosmart για να κάνω κάτι σαρώσεις. Τελικά κατέβασα άλλο λογισμικό τρίτου για να κάνω την δουλειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα