likoyrgos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Αρκετό καιρό τώρα ασχολούμαι ερασιτεχνικά με Python (δηλ είμαι ψικοάσχετος 😪). Μπορείται να μου πείτε τι κόλλημα τραβά ο εξής κώδικας; Αρχικά αρχικοποιώ μια λίστα και μετά την γεμίζω με μηδενικά. Παραθέτω screenshot. (Μάλλον είναι κάτι χαζό αλλά έχω μπερδευτεί..) Μόλις έψραψα το πρόβλημά μου βρήκα και τη λύση (στη χαζή ερώτηση που έκανα!). Οπότε δεν υπάρχει θέμα για να απαντήσετε. Ευχαριστώ!
Maniolas Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειναι επειδη η append δεν επιστρέφει κάποια τιμή ουσιαστικά προσθέτει στο τέλος της λίστας-πίνακα. Οπότε πρέπει απλά να το αλλάξεις σε "xro.append(0)" και θα έχεις έναν πίνακα 5 στοιχείων με μηδενικά. Σόρρυ αφου εγραψα το comment έγινε το ριφρες και είδα πως το βρήκες. Όντως δεν ήταν κάτι αλλα το φόρουμ για να βοηθάμε είναι και εντάξει αφου είσαι τελείως αρχάριος δεν θα σου πηγε κατευθειαν το μυαλο στο γούγλε. Τεσπα λογικά οι μοντ θα το το κλείσουν ή θα το αφαιρέσουν. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από Maniolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα