Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους την τελευταία εβδομάδα έχω πρόβλημα με την θέαση ορισμένων βίντεο στο youtube μου βάζει περιορισμό ηλικίας και μάλιστα ζητάει να ανεβάσουμε αριθμό πιστωτικής;;;;;;;; ή κάποιο άλλο έγγραφο για επαλήθευση σας επισυνάπτω φωτό παρακάτω

2021-01-19_224102.jpg.289175fe141f8c7b2ec925434ed89420.jpg2021-01-20_201319.jpg.ca5f359ba2cfe8c43b871ca977d3d6cc.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαλε καμια virtual card για την επαληθευση, σιγα.

Παντως αμα θες ενα work-around, μπορεις να γραψεις nsfw πριν το youtube και more μετα το watch και θα σου ανοιξει ενα νεο site το οποιο θα σου δωσει το βιντεο χωρις περιορισμους.

Π.χ:https://www.nsfwyoutube.com/watchmore?v=RQe_I0Zmzuk

Επεξ/σία από DanielRGr
Δημοσ.

δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή περιορισμός ηλικίας και επίσης έχω δυο λογαριασμούς στον ένα μόνο μου το κάνει στον άλλον παίζουν κανονικά όλα τα βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει

52 λεπτά πριν, DanielRGr είπε

Βαλε καμια virtual card για την επαληθευση, σιγα.

Παντως αμα θες ενα work-around, μπορεις να γραψεις nsfw πριν το youtube και more μετα το watch και θα σου ανοιξει ενα νεο site το οποιο θα σου δωσει το βιντεο χωρις περιορισμους.

Π.χ:https://www.nsfwyoutube.com/watchmore?v=RQe_I0Zmzuk

έχω δυο λογαριασμούς στον ένα μόνο μου το κάνει στον άλλον παίζουν κανονικά όλα τα βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CHRIAC είπε

Καλησπέρα σε όλους την τελευταία εβδομάδα έχω πρόβλημα με την θέαση ορισμένων βίντεο στο youtube μου βάζει περιορισμό ηλικίας και μάλιστα ζητάει να ανεβάσουμε αριθμό πιστωτικής;;;;;;;; ή κάποιο άλλο έγγραφο για επαλήθευση σας επισυνάπτω φωτό παρακάτω

2021-01-19_224102.jpg.289175fe141f8c7b2ec925434ed89420.jpg2021-01-20_201319.jpg.ca5f359ba2cfe8c43b871ca977d3d6cc.jpg

1 ώρα πριν, CHRIAC είπε

δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή περιορισμός ηλικίας και επίσης έχω δυο λογαριασμούς στον ένα μόνο μου το κάνει στον άλλον παίζουν κανονικά όλα τα βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει

έχω δυο λογαριασμούς στον ένα μόνο μου το κάνει στον άλλον παίζουν κανονικά όλα τα βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει

Δες τι ηλικία έχεις βάλει στον λογαριασμό που σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα....

Δημοσ.
14 ώρες πριν, kormos είπε

Δες τι ηλικία έχεις βάλει στον λογαριασμό που σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα....

Πως το βλέπω αυτό;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, CHRIAC είπε

Πως το βλέπω αυτό;

Από το λογαριασμό google. Μπαίνεις  προσωπικές πληροφορίες και εκεί γράφει γενέθλια αν θυμάμαι καλά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα εχω δηλώσει 26 ιουνίου 1973 το θέμα είναι ότι στο κινητό βλέπω κανονικά όλα τα βίντεο μόνο στον Η/Υ το κάνει και μάλιστα μου το κάνει πλέον και στους δυο λογαριασμούς

Επεξ/σία από CHRIAC
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CHRIAC είπε

Το είδα εχω δηλώσει 26 ιουνίου 1981 το θέμα είναι ότι στο κινητό βλέπω κανονικά όλα τα βίντεο μόνο στον Η/Υ το κάνει και μάλιστα μου το κάνει πλέον και στους δυο λογαριασμούς

μπες στο YouTube πάτα πάνω στην εικόνα του προφίλ σου πάνω δεξιά, μετά πάτα την τελευταία επιλογη που γράφει λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης, απενεργοποιησε την.(Από μπλε θα γίνει γκρι ο διακόπτης. 

Και πες αποτελέσματα!!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kallonos είπε

μπες στο YouTube πάτα πάνω στην εικόνα του προφίλ σου πάνω δεξιά, μετά πάτα την τελευταία επιλογη που γράφει λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης, απενεργοποιησε την.(Από μπλε θα γίνει γκρι ο διακόπτης. 

Και πες αποτελέσματα!!

είναι απενεργοποοιημένη η επιλογή

Δημοσ.

Για δοκιμασε με αλλο browser, γτ καμια φορα μπορει στον chrome να εχει συνδεθει καποιος χρηστης που εχει restricted mode και να το απενεργοποιει για ολους. Μπορεις απο το εικονίδιο παλι στον chrome που ειναι το προφιλ σου να αφαιρέσεις άλλους λογαριασμούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και μάλιστα τον περιορισμό ηλικίας τον έβαλε από την στιγμή που προσπάθησα να δω μια ταινία μέσω  του σάιτ GREEK MOVIES το οποίο μεταφορτώνει τις ταινίες μέσω youtube και άλλων video sites και επειδή όταν πάτησα τον σύνδεσμο πέταξε δυο τρία διαφημιστικά παράθυρα σκέφτομαι μην εχω παρει κάποιον ιο που αφορά το utube (γιατί ζητάει πιστωτικη για πιστοποίηση ηλικίας) μπορεί να κάνω λάθος δεν ξέρω

33 λεπτά πριν, kallonos είπε

Για δοκιμασε με αλλο browser, γτ καμια φορα μπορει στον chrome να εχει συνδεθει καποιος χρηστης που εχει restricted mode και να το απενεργοποιει για ολους. Μπορεις απο το εικονίδιο παλι στον chrome που ειναι το προφιλ σου να αφαιρέσεις άλλους λογαριασμούς.

το κάνει με όλους τους browser

Επεξ/σία από CHRIAC
Δημοσ.
57 minutes ago, CHRIAC said:

και μάλιστα τον περιορισμό ηλικίας τον έβαλε από την στιγμή που προσπάθησα να δω μια ταινία μέσω  του σάιτ GREEK MOVIES το οποίο μεταφορτώνει τις ταινίες μέσω youtube και άλλων video sites και επειδή όταν πάτησα τον σύνδεσμο πέταξε δυο τρία διαφημιστικά παράθυρα σκέφτομαι μην εχω παρει κάποιον ιο που αφορά το utube (γιατί ζητάει πιστωτικη για πιστοποίηση ηλικίας) μπορεί να κάνω λάθος δεν ξέρω

το κάνει με όλους τους browser

Δεν εχει να κανει με ιους, μην τα μπερδευουμε. Σε πολλους το εμφανιζει τελευταια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DanielRGr είπε

Δεν εχει να κανει με ιους, μην τα μπερδευουμε. Σε πολλους το εμφανιζει τελευταια.

κανονικά θα πρέπει να το κάνει σε όλους αν εχει να κάνει με κάποια πολιτική της google

Δημοσ.
Just now, CHRIAC said:

κανονικά θα πρέπει να το κάνει σε όλους αν εχει να κάνει με κάποια πολιτική της google

Μπορει να τριγκαρεται απο συγκεκριμενες ρυθμισεις, αν εσυ εχεις δηλωση 13 ή κρυβεις την ηλικια σου, γιατι φταιει η google? 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, DanielRGr είπε

Μπορει να τριγκαρεται απο συγκεκριμενες ρυθμισεις, αν εσυ εχεις δηλωση 13 ή κρυβεις την ηλικια σου, γιατι φταιει η google? 

και που ξέρει η google αν εγώ δηλώνω σωστά την ηλικια μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...