CHRIAC Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους την τελευταία εβδομάδα έχω πρόβλημα με την θέαση ορισμένων βίντεο στο youtube μου βάζει περιορισμό ηλικίας και μάλιστα ζητάει να ανεβάσουμε αριθμό πιστωτικής;;;;;;;; ή κάποιο άλλο έγγραφο για επαλήθευση σας επισυνάπτω φωτό παρακάτω
DanielRGr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βαλε καμια virtual card για την επαληθευση, σιγα. Παντως αμα θες ενα work-around, μπορεις να γραψεις nsfw πριν το youtube και more μετα το watch και θα σου ανοιξει ενα νεο site το οποιο θα σου δωσει το βιντεο χωρις περιορισμους. Π.χ:https://www.nsfwyoutube.com/watchmore?v=RQe_I0Zmzuk Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από DanielRGr
CHRIAC Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή περιορισμός ηλικίας και επίσης έχω δυο λογαριασμούς στον ένα μόνο μου το κάνει στον άλλον παίζουν κανονικά όλα τα βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει 52 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Βαλε καμια virtual card για την επαληθευση, σιγα. Παντως αμα θες ενα work-around, μπορεις να γραψεις nsfw πριν το youtube και more μετα το watch και θα σου ανοιξει ενα νεο site το οποιο θα σου δωσει το βιντεο χωρις περιορισμους. Π.χ:https://www.nsfwyoutube.com/watchmore?v=RQe_I0Zmzuk έχω δυο λογαριασμούς στον ένα μόνο μου το κάνει στον άλλον παίζουν κανονικά όλα τα βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει
kormos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, CHRIAC είπε Καλησπέρα σε όλους την τελευταία εβδομάδα έχω πρόβλημα με την θέαση ορισμένων βίντεο στο youtube μου βάζει περιορισμό ηλικίας και μάλιστα ζητάει να ανεβάσουμε αριθμό πιστωτικής;;;;;;;; ή κάποιο άλλο έγγραφο για επαλήθευση σας επισυνάπτω φωτό παρακάτω 1 ώρα πριν, CHRIAC είπε δεν είναι ενεργοποιημένη η επιλογή περιορισμός ηλικίας και επίσης έχω δυο λογαριασμούς στον ένα μόνο μου το κάνει στον άλλον παίζουν κανονικά όλα τα βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει έχω δυο λογαριασμούς στον ένα μόνο μου το κάνει στον άλλον παίζουν κανονικά όλα τα βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνει Δες τι ηλικία έχεις βάλει στον λογαριασμό που σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα....
CHRIAC Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, kormos είπε Δες τι ηλικία έχεις βάλει στον λογαριασμό που σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα.... Πως το βλέπω αυτό;
kallonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, CHRIAC είπε Πως το βλέπω αυτό; Από το λογαριασμό google. Μπαίνεις προσωπικές πληροφορίες και εκεί γράφει γενέθλια αν θυμάμαι καλά.
CHRIAC Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το είδα εχω δηλώσει 26 ιουνίου 1973 το θέμα είναι ότι στο κινητό βλέπω κανονικά όλα τα βίντεο μόνο στον Η/Υ το κάνει και μάλιστα μου το κάνει πλέον και στους δυο λογαριασμούς Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από CHRIAC
kallonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, CHRIAC είπε Το είδα εχω δηλώσει 26 ιουνίου 1981 το θέμα είναι ότι στο κινητό βλέπω κανονικά όλα τα βίντεο μόνο στον Η/Υ το κάνει και μάλιστα μου το κάνει πλέον και στους δυο λογαριασμούς μπες στο YouTube πάτα πάνω στην εικόνα του προφίλ σου πάνω δεξιά, μετά πάτα την τελευταία επιλογη που γράφει λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης, απενεργοποιησε την.(Από μπλε θα γίνει γκρι ο διακόπτης. Και πες αποτελέσματα!!
CHRIAC Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, kallonos είπε μπες στο YouTube πάτα πάνω στην εικόνα του προφίλ σου πάνω δεξιά, μετά πάτα την τελευταία επιλογη που γράφει λειτουργία περιορισμένης πρόσβασης, απενεργοποιησε την.(Από μπλε θα γίνει γκρι ο διακόπτης. Και πες αποτελέσματα!! είναι απενεργοποοιημένη η επιλογή
kallonos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Για δοκιμασε με αλλο browser, γτ καμια φορα μπορει στον chrome να εχει συνδεθει καποιος χρηστης που εχει restricted mode και να το απενεργοποιει για ολους. Μπορεις απο το εικονίδιο παλι στον chrome που ειναι το προφιλ σου να αφαιρέσεις άλλους λογαριασμούς.
CHRIAC Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) και μάλιστα τον περιορισμό ηλικίας τον έβαλε από την στιγμή που προσπάθησα να δω μια ταινία μέσω του σάιτ GREEK MOVIES το οποίο μεταφορτώνει τις ταινίες μέσω youtube και άλλων video sites και επειδή όταν πάτησα τον σύνδεσμο πέταξε δυο τρία διαφημιστικά παράθυρα σκέφτομαι μην εχω παρει κάποιον ιο που αφορά το utube (γιατί ζητάει πιστωτικη για πιστοποίηση ηλικίας) μπορεί να κάνω λάθος δεν ξέρω 33 λεπτά πριν, kallonos είπε Για δοκιμασε με αλλο browser, γτ καμια φορα μπορει στον chrome να εχει συνδεθει καποιος χρηστης που εχει restricted mode και να το απενεργοποιει για ολους. Μπορεις απο το εικονίδιο παλι στον chrome που ειναι το προφιλ σου να αφαιρέσεις άλλους λογαριασμούς. το κάνει με όλους τους browser Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από CHRIAC
DanielRGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 57 minutes ago, CHRIAC said: και μάλιστα τον περιορισμό ηλικίας τον έβαλε από την στιγμή που προσπάθησα να δω μια ταινία μέσω του σάιτ GREEK MOVIES το οποίο μεταφορτώνει τις ταινίες μέσω youtube και άλλων video sites και επειδή όταν πάτησα τον σύνδεσμο πέταξε δυο τρία διαφημιστικά παράθυρα σκέφτομαι μην εχω παρει κάποιον ιο που αφορά το utube (γιατί ζητάει πιστωτικη για πιστοποίηση ηλικίας) μπορεί να κάνω λάθος δεν ξέρω το κάνει με όλους τους browser Δεν εχει να κανει με ιους, μην τα μπερδευουμε. Σε πολλους το εμφανιζει τελευταια.
CHRIAC Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Δεν εχει να κανει με ιους, μην τα μπερδευουμε. Σε πολλους το εμφανιζει τελευταια. κανονικά θα πρέπει να το κάνει σε όλους αν εχει να κάνει με κάποια πολιτική της google
DanielRGr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Just now, CHRIAC said: κανονικά θα πρέπει να το κάνει σε όλους αν εχει να κάνει με κάποια πολιτική της google Μπορει να τριγκαρεται απο συγκεκριμενες ρυθμισεις, αν εσυ εχεις δηλωση 13 ή κρυβεις την ηλικια σου, γιατι φταιει η google?
CHRIAC Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Μπορει να τριγκαρεται απο συγκεκριμενες ρυθμισεις, αν εσυ εχεις δηλωση 13 ή κρυβεις την ηλικια σου, γιατι φταιει η google? και που ξέρει η google αν εγώ δηλώνω σωστά την ηλικια μου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα