airtrelomike13 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για τη παιδαγωγική επάρκεια των ενηλίκων? Το έχει κάνει κάποιος? Ποια είναι η διαδικασία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Στις 20/1/2021 στις 8:15 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Καλησπέρα σας Μπορεί κάποιος να μου δώσει πληροφορίες για τη παιδαγωγική επάρκεια των ενηλίκων? Το έχει κάνει κάποιος? Ποια είναι η διαδικασία? Μπες στη σελίδα τυ ΕΟΠΕΠΠ εχει αναλυτικά όλες τις πληροφορίες. Αν δεν έχεις εμπειρία συγκεκριμένων ωρών πρέπει να παρακολουθήσεις σεμιναριο από φορέα πο αναγνωρίζεται. μετα προχωράς σε εξετασεις, εχουν να γινουν 2 χρόνια όπου εξεταζεσαι γραπτα και πρακτικά (μικροδιδασκαλία). Τωρα λόγω κοβιντ δεν ξέρω πως θα γίνουν, το είχα κάνει παλιότερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, velociraptoras είπε Μπες στη σελίδα τυ ΕΟΠΕΠΠ εχει αναλυτικά όλες τις πληροφορίες. Αν δεν έχεις εμπειρία συγκεκριμένων ωρών πρέπει να παρακολουθήσεις σεμιναριο από φορέα πο αναγνωρίζεται. μετα προχωράς σε εξετασεις, εχουν να γινουν 2 χρόνια όπου εξεταζεσαι γραπτα και πρακτικά (μικροδιδασκαλία). Τωρα λόγω κοβιντ δεν ξέρω πως θα γίνουν, το είχα κάνει παλιότερα Σε βοήθησε? Το αξιοποίησες καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Πλέον θα είναι υποχρεωτική η κατοχή της επάρκειας για να διδάξει κάποιος σε ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ ή ΔΙΕΚ. Και σε οποιοδήποτε πρόγραμμα που χρηματοδοτείτε από το κράτος ή την ΕΕ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, Backpacker είπε Πλέον θα είναι υποχρεωτική η κατοχή της επάρκειας για να διδάξει κάποιος σε ΕΠΑΣ-ΟΑΕΔ ή ΔΙΕΚ. Και σε οποιοδήποτε πρόγραμμα που χρηματοδοτείτε από το κράτος ή την ΕΕ. στον ΟΑΕΔ υπαρχει αλλο προγραμμα το ΛΑΕΚ, που αργουν να πληρώσουν. Γενικά όπως έχω ξαναπει εδώ μέσα, αν έχεις τελειώσει μια σπουδή, που έχουν ανάγκη από αναπληρωτές-ωρομίσθιους το κανεις. Αν εχεις τελειωσει ομως μια σχολη οπως τα οικονομικά όπου με το νομο του 2017 πλεον οι αποφοιτοι ΠΕ και ΤΕ ειναι ΕΝΑ στην εκπαιδευση ΟΧΙ. ΔΕν αξιζει ουτε το ΕΠΠΑΙΚ, ουτε ο ΕΟΠΠΕΠ ουτε τιποτα. Γινεται χαμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Έχει κάνει κάποιος ΠΕ70 την επιμόρφωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Στις 22/1/2021 στις 4:22 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Σε βοήθησε? Το αξιοποίησες καπου? Σε ΙΕΚ με είχαν πάρει για ενα ετος αλλά μόνο για 1 μάθημα σε κάθε εξάμηνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα