JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2021 Προσφέροντας δεύτερη επέκταση της δοκιμαστικής περιόδου για τους κατόχους συσκευών Apple Για ακόμη μια φορά, η Apple σκοπεύει να επεκτείνει τη δωρεάν δοκιμαστική συνδρομή της video streaming υπηρεσίας Apple TV+, αυτή τη φορά μέχρι τον Ιούλιο. Κατά την αρχική του κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2019, η Apple προσέφερε συνδρομές TV+ σε όσους αγόρασαν προϊόν της εταιρείας από τον Σεπτέμβριο του 2019. Οι δωρεάν αυτές συνδρομές θα έληγαν αρχικά τον Νοέμβριο του 2020, αλλά τον Οκτώβριο του 2020 η Apple έκανε την πρώτη επέκταση μέχρι και τον Ιανουάριο. Και τώρα, οι συνδρομητές θα λάβουν δεύτερη επέκταση μέχρι και τον Ιούλιο. Όλοι οι συνδρομητές που έχουν ισχύουσα συνδρομή μεταξύ Ιανουάριο και Ιούνιο, θα λάβουν τη συγκεκριμένη επέκταση. Οι δε συνδρομητές που πληρώνουν, θα τους επιστραφεί το ποσό των $4,99 για κάθε μήνα μέχρι και τον Ιούλιο, ώστε να μην επηρεαστούν αρνητικά από τη συγκεκριμένη παράταση. Μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες όλοι οι δικαιούχοι θα λάβουν ένα σχετικό ενημερωτικό e-mail από την εταιρεία. Η επέκταση της δοκιμαστικής περιόδου δίνει στην Apple χρόνο για να παρουσιάσει περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο στους συνδρομητές της, πριν αποφασίσουν να ακυρώσουν τις συνδρομές τους. Η Apple ήδη αναπτύσσει σταθερά τον διαθέσιμο κατάλογό της με περιεχόμενο, όπως και με δεύτερη σεζόν σε πολλές από τις εκπομπές της, που θα διατεθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
djmikekat Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Αδιαφορο ακομα - εχουν συνηθισει (και δεν ειναι κακο πλεον) με Netflix και προσμονουν Disney οπου μαλλον θα ειναι αυτα που θα επικρατησουν στον τομεα οικιακης ψυχαγωγιας Παρακαλω πριν αρχισουν τα troll (διοτι τα troll δεν εχουν προσωπικη αποψη και ασχολουνται μονο με τους αλλους - κοινως ντενεκεδες) να γραψω οτι ειμαι Apple user για πολλα χρονια και θα συνεχισω να ειμαι με οτι προιον και υπηρεσια με ευχαριστει προσωπικα οπως και να λεγεται αυτη. 3 1
count ian Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, djmikekat είπε Αδιαφορο ακομα - εχουν συνηθισει (και δεν ειναι κακο πλεον) με Netflix και προσμονουν Disney οπου μαλλον θα ειναι αυτα που θα επικρατησουν στον τομεα οικιακης ψυχαγωγιας Παρακαλω πριν αρχισουν τα troll (διοτι τα troll δεν εχουν προσωπικη αποψη και ασχολουνται μονο με τους αλλους - κοινως ντενεκεδες) να γραψω οτι ειμαι Apple user για πολλα χρονια και θα συνεχισω να ειμαι με οτι προιον και υπηρεσια με ευχαριστει προσωπικα οπως και να λεγεται αυτη. Καθόλου αδιάφορο! Από τη μία γκρινιάζουμε που δεν δίνει φορτιστή, από την άλλη δεν μας νοιάζει που μας προσφέρει τσάμπα streaming υπηρεσία! Ε τί θέτε;
fiorstel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μα αν σου χαριζουν κατι το οποιο ξερουν οτι ειναι αχρηστο,απλα για να το εχεις σε ενα ντουλαπι,ποιος ο λογος να το εχεις; Εχω τον δωρεαν χρονο και εχω να δω κατι πανω απο 3 μηνες,δεν εχει περιεχομενο.
count ian Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 11 λεπτά πριν, fiorstel είπε Μα αν σου χαριζουν κατι το οποιο ξερουν οτι ειναι αχρηστο,απλα για να το εχεις σε ενα ντουλαπι,ποιος ο λογος να το εχεις; Εχω τον δωρεαν χρονο και εχω να δω κατι πανω απο 3 μηνες,δεν εχει περιεχομενο. Είσαι άδικος. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://editorial.rottentomatoes.com/guide/apple-tv-plus-shows-and-movies-ranked/ 2
aypnia Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, djmikekat είπε Αδιαφορο ακομα - εχουν συνηθισει (και δεν ειναι κακο πλεον) με Netflix και προσμονουν Disney οπου μαλλον θα ειναι αυτα που θα επικρατησουν στον τομεα οικιακης ψυχαγωγιας Η Αpple ακολουθεί άλλη πολιτική. Αν ήθελε θα μπορούσε σε μια νύχτα (το αντέχει οικονομικά) να αγοράσει τη Sony Pictures, τη Lionsgate και τη Paramount και να κάνει μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Δεν θέλει να κινηθεί έτσι, αλλά να χτίσει δικιά της με originals τα επόμενα χρόνια. Θέλει να κάνει "ιντερνετικό κανάλι", συμπληρωματικό των άλλων για αυτό και έχει και τα άλλα κανάλια σε περίοπτη θέση στα Apple TV. Μέχρι να κάνει μια ικανοποιητική σε μέγεθος βιβλιοθήκη με το δικό της περιεχόμενο θα κάνει "επεκτάσεις" της δοκιμαστικής περιόδου. Θα κάνει κι άλλες πιστεύω. Ακολουθεί συγκεκριμένο business plan, απλά είναι διαφορετικό από τους υπόλοιπους (πιο κοντά στο business plan της Amazon για το Prime που κι αυτή αν ήθελε θα πήγαινε να ψωνίσει υπάρχουσες βιβλιοθήκες). Εδώ Apple και Amazon δεν έχουν ψωνίσει ακόμη την MGM (James Bond, Stargate και άλλα) που έχει βγει στο σφυρί σε τιμή κοψοχρονιά. Δεν θέλουν να κινηθούν έτσι. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από aypnia 5
fiorstel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, count ian είπε Είσαι άδικος. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://editorial.rottentomatoes.com/guide/apple-tv-plus-shows-and-movies-ranked/ Μα αυτο που λες ουσιαστικα επιβεβαιωνει αυτο που λεω. Εχει 23(!) σειρες+ταινιες, οι οποιες δεν ειναι για ολους-ολα. Ποσοι στην Ελλαδα εχουν ενδιαφερον να δουν μια ταινια για το εκλογικο σύστημα της αμερικης ή το little america; Ο καθενας να βρει 2-3 επιλογες που να θελει να τα δει, οταν ο ¨πληρωτικος¨ ανταγωνισμος εχει εκατονταδες.το youtube πρεπει να εχει περισσοτερες full length ταινιες δωρεαν 1
SilverMachine Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχοντας δει -κατα λαθος- αρκετες απ τις ταινιες με το μηλαρακι στην αρχη τους, μπορω να πω οτι σχηματισα μια σχετικα δυνατη γνωμη γυρω απ την κατευθυνση που φαινεται να τραβα η συγκεκριμενη εταιρεια οσον αφορα το καναλι της. Φυσικα διαλαλω χαρουμενος, οτι ποτε κ κανενας δεν προκειται να με πεισει για την αναγκη του να ειναι καποιος "νομιμος" θεατης σε ολα αυτα τα σκουπιδια/ χορτοπολτο που μας ταιζουν. Θελετε να σας ταιζουν γκαζον με το κιλο κ να τους πληρωνετε κ απο πανω? Καουμποιλικι σας παιδια. Not me. Αυτο ομως, νοιωθω, οτι μου δινει κ την "ελευθερια" να κρινω σχετικα αμεροληπτα, χωρις το "παθος" του "πληρωσα κ μου δωσαν καρεκλοταινιες...". Μπορω με χαμογελο να κλεισω την οθονη μου, να πιω την κολα μου κ να ξυπνησω τον γειτονα με εναν δυνατο κροτο, χαρουμενος οτι "τι ειχα, τι εχασα". Αλλη μια σαχλαμαρα, κλικ, τσακ, η επομενη κλπ κλπ. Γιατι ολοι μας πρεπει να παρεδεχτουμε οτι δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο στο κριτικαρισμα ταινιων απ την ελαφρια καρδια (ισως ο ελαφρης πατος, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα) !! Θα ηθελα λοιπον, να δοκιμασω το μηλαρακι, εστω τσαμπα, για λίγους μηνες??? Περιπτωση Α) Εισαι χρηστης τορρεντ, εισαι χρηστης σερβερ κατεβασματος, εισαι χαρωπος πειρατης. Σε αυτην την περιπτωση, ΟΧΙ, μας αφηνει αδιαφορους το μηλαρακι. Το ρεπερτοριο ειναι καλουτσικο, γλυκαναλατο, τιποτα το αξιομνημονευτο, αν καμια ταινια ξεχωρισει- την κατεβαζουμε κ τελειωνει εκει το ζητημα. Περιπτωση Β) Apple User. Οπως θα ελεγε κ ο CEO της Ιντελας, αμα εισαι fashion victim κ ακολουθεις μια εταιρια lifestyle.... δεν εχεις κ πολλες επιλογες, εδω που τα λεμε.... Δεν ειναι θεμα κοινωνικης επιλογης. Ετσι γεννηθηκες. Περιπτωση Γ) Netflix beta/ Disney t@rd. Η συνδρομη στο μηλαρακι ειναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ! Μετα απο το οποιοδηποτε χρονικο διαστημα υπο την δηλητηριωδη επηρεια των προαναφερθεντων καναλιων, η Apple ειναι οαση στην Σαχαρα!! Ακομα κ αν ζητουσε διπλη ταριφα τους πρωτους μηνες (οχι που δινει προσφορα δλδ), το θυμα θα πρεπει να προχωρησει σε συνδρομη, με απωτερο χρονικο στοχο την πληρη κ ολικη θεραπεια. Σαφως ανωτερο το μηλαρακι απ τα δυο σκουπιδια του μιντιακου χωρου. Μαλιστα, μπορει το Tardflix να βγαζει κιλοτοννους ταινιες σε καθημερινη βαση, αλλα η ποιοτητα του AppleTV ειναι ηδη ενα σκαλοπατι ανωτερη (κ ας μην εχει την ποσοτητα). Περιπτωση Δ) ΗΒΟ oldtimer. Ε, δεν χρειαζεται να πουμε κατι εδω.... Εχεις κολησει στα παλια? Εκει θα μεινεις. Το μηλαρακι σε εναν τετοιο χρηστη ειναι καλο μονο αν εχει παιδια που χρησιμοποιουν iphone. Αν δεν εχει, τοτε του ειναι ψιλοαδιαφορο. Περιπτωση Ε) Πολλαπλες Συνδρομες. Παλι τι να πουμε? Αφου θα το δοκιμασεις, που θα το δοκιμασεις, γιατι οχι τωρα που ειναι κ τσαμπε? Σαμπως κανεις κ τιποτε αλλο απ το να εχεις φατσα κολλημενη στην οθονη κ να μασουλας διαφορα? Ποιος ο λογος να χαλαμε χρονο με δικαιολογιες...... THE GREAT SYMPERASMA- Το μηλαρακι εκανε απ την αρχη προσπαθεια να μαζεψει ονοματα στο καναλι του κ ταυτοχρονα να κανει παραγωγες ενα-δυο σκαλοπατια παραπανω απ τους αλλους (που καποιες φορες μοιαζουν να το σκασαν απο κανα youtube με καμια low res καμερα στο χερι...). Ναι, εχει καπου-καπου την συνηθισμενη προπαγανδα/κουτοχορτο (οπως ολοι), αλλα σε ευπεπτους ρυθμους. Σε αφηνει να ξερασεις λιγο κ μετα συνεχιζει με την επομενη δοση, κ ενδιαμεσα εχει αρκετες δοσεις λογικης. Δεν ειναι το purgatory της Netflix, oυτε ο θαλαμος αεριων της Disney. Δεν νοιωθεις οτι καποιος σε εδεσε σε ενα τοιχο κ σου ριχνει βιοχλαπατσες στα μουτρα μεχρι να φωναξεις "Ζητω η Αννιτα Σαρκισιαν!!!". Δεν νοιωθεις τον καναπε σου ηλεκτρικη καρεκλα στην οποια σε βιδωσε καποιος τρελαμενος SJW, κ πρεπει να παρακολουθησεις σεξουαλικες πραξεις εναντια στα γουστα σου, μεχρι να αποφασισεις οτι δεν αξιζει αλλο να ζεις κ να τον παρακαλεσεις να σε εκτελεσει. Δεν σε βαζει σε ρυθμους "ολα ειναι Νεα Υορκη, ολοι κοιταμε να αρπαξουμε κ να τον αρπαξουμε, η ζωη ειναι ενα ατελειωτο παρτυ, αμα δεν σου αρεσει να τον αρπαζεις θα σε σκοτωσουμε, αμα δεν σου αρεσει το παρτυ θα σε σκοτωσουμε, κ αμα δεν φωναζεις μαζι μας.... εκπληξη!... θα σε σκοτωσουμε". Θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλυτερη ΤιΒι απο πολλες αλλες. Σε αφηνει στην ησυχια σου να φας, να καπνισεις, να πας στην τουαλετα σου κ να ξαλαφρωσεις με το πασο σου ρε παιδι μου. Ουτε θα σε νευριασει, ουτε θα σιχτηρισεις που πληρωσες το μηνιατικο, ουτε θα θες να σπασεις την τηλεοραση σου. Στην εποχη που αμα αποφασισεις να κουτουπωσεις την δικια σου, πρεπει να κλεισεις την τηλεοραση (γιατι σιγουρα κατι θα σε ενοχλησει), η Apple TV ερχεται να μας θυμισει οτι μπορουμε κ να την αφησουμε να παιζει, κ οτι δεν κυνδινευουμε να χαλαστουμε απο καμια ξεμπαρκη φαση (τυπου brokeback mountain) που θα παιχτει διπλα μας. Αν συνεχισει ετσι, συντομα θα εξελιχτει στο καλυτερο καναλι που εχει να δειξει η Αμερικη. Κ αν δεν εισαι τρελαρας πειρατης κλπ, αξιζει να παρεις αυτους τους τσαμπα μηνες κ να αποφασισεις αν θες να συνεχισεις να πληρωνεις για το χορταρακι σου κ ποσα κιλα θες να περιεχουν τα λεφτα που δινεις. Αν εισαι αμετανοητος vegan.... μεινε netflix/disney. Αν προτιμας μεγαλυτερη ποικιλια στην διαιτα σου το μηλαρακι ειναι οτι καλυτερο. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από SilverMachine 1 5
djmikekat Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 56 λεπτά πριν, aypnia είπε Η Αpple ακολουθεί άλλη πολιτική. Αν ήθελε θα μπορούσε σε μια νύχτα (το αντέχει οικονομικά) να αγοράσει τη Sony Pictures, τη Lionsgate και τη Paramount και να κάνει μια μεγάλη βιβλιοθήκη. Δεν θέλει να κινηθεί έτσι, αλλά να χτίσει δικιά της με originals τα επόμενα χρόνια. Θέλει να κάνει "ιντερνετικό κανάλι", συμπληρωματικό των άλλων για αυτό και έχει και τα άλλα κανάλια σε περίοπτη θέση στα Apple TV. Μέχρι να κάνει μια ικανοποιητική σε μέγεθος βιβλιοθήκη με το δικό της περιεχόμενο θα κάνει "επεκτάσεις" της δοκιμαστικής περιόδου. Θα κάνει κι άλλες πιστεύω. Ακολουθεί συγκεκριμένο business plan, απλά είναι διαφορετικό από τους υπόλοιπους (πιο κοντά στο business plan της Amazon για το Prime που κι αυτή αν ήθελε θα πήγαινε να ψωνίσει υπάρχουσες βιβλιοθήκες). Εδώ Apple και Amazon δεν έχουν ψωνίσει ακόμη την MGM (James Bond, Stargate και άλλα) που έχει βγει στο σφυρί σε τιμή κοψοχρονιά. Δεν θέλουν να κινηθούν έτσι. Πολυ σωστη προσεγγιση στο θεμα και γιαυτο αναγραφω πως "θα συνεχισω να ειμαι με οτι προιον και υπηρεσια με ευχαριστει προσωπικα οπως και να λεγεται αυτη" Μην ξεχναμε ομως οτι δεν ειναι ολα τα επιχειρησιακα μοντελα πετυχημενα - Λογικο ειναι να υπαρξουν και οι αποτυχιες και πρεπει να προσπαθησει λογω του mainstream ανταγωνισμου που υπαρχει - Εαν το καταφερει (και) σε αυτο το κομματι απο μονη της σαν εταιρεια της αξιζουν συγχαρητηρια (και για αυτο)
dasimo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 ειδα το Tehran, to Lasso to Greyhound.....απο εκεί και πέρα ανυπαρκτο και πανακριβο content......
giannis84 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Αναμενόμενη η παράταση εφόσον πρακτικά δεν υπάρχει νέο περιεχόμενο ώστε να κρατήσει τους πελάτες της.....
peterako Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Γιατί κάπως πρέπει να έχει νούμερα για να δείξει στους επενδυτές.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 14 ώρες πριν, SilverMachine είπε Εχοντας δει -κατα λαθος- αρκετες απ τις ταινιες με το μηλαρακι στην αρχη τους, μπορω να πω οτι σχηματισα μια σχετικα δυνατη γνωμη γυρω απ την κατευθυνση που φαινεται να τραβα η συγκεκριμενη εταιρεια οσον αφορα το καναλι της. Φυσικα διαλαλω χαρουμενος, οτι ποτε κ κανενας δεν προκειται να με πεισει για την αναγκη του να ειναι καποιος "νομιμος" θεατης σε ολα αυτα τα σκουπιδια/ χορτοπολτο που μας ταιζουν. Θελετε να σας ταιζουν γκαζον με το κιλο κ να τους πληρωνετε κ απο πανω? Καουμποιλικι σας παιδια. Not me. Αυτο ομως, νοιωθω, οτι μου δινει κ την "ελευθερια" να κρινω σχετικα αμεροληπτα, χωρις το "παθος" του "πληρωσα κ μου δωσαν καρεκλοταινιες...". Μπορω με χαμογελο να κλεισω την οθονη μου, να πιω την κολα μου κ να ξυπνησω τον γειτονα με εναν δυνατο κροτο, χαρουμενος οτι "τι ειχα, τι εχασα". Αλλη μια σαχλαμαρα, κλικ, τσακ, η επομενη κλπ κλπ. Γιατι ολοι μας πρεπει να παρεδεχτουμε οτι δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο στο κριτικαρισμα ταινιων απ την ελαφρια καρδια (ισως ο ελαφρης πατος, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα) !! Θα ηθελα λοιπον, να δοκιμασω το μηλαρακι, εστω τσαμπα, για λίγους μηνες??? Περιπτωση Α) Εισαι χρηστης τορρεντ, εισαι χρηστης σερβερ κατεβασματος, εισαι χαρωπος πειρατης. Σε αυτην την περιπτωση, ΟΧΙ, μας αφηνει αδιαφορους το μηλαρακι. Το ρεπερτοριο ειναι καλουτσικο, γλυκαναλατο, τιποτα το αξιομνημονευτο, αν καμια ταινια ξεχωρισει- την κατεβαζουμε κ τελειωνει εκει το ζητημα. Περιπτωση Β) Apple User. Οπως θα ελεγε κ ο CEO της Ιντελας, αμα εισαι fashion victim κ ακολουθεις μια εταιρια lifestyle.... δεν εχεις κ πολλες επιλογες, εδω που τα λεμε.... Δεν ειναι θεμα κοινωνικης επιλογης. Ετσι γεννηθηκες. Περιπτωση Γ) Netflix beta/ Disney t@rd. Η συνδρομη στο μηλαρακι ειναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ! Μετα απο το οποιοδηποτε χρονικο διαστημα υπο την δηλητηριωδη επηρεια των προαναφερθεντων καναλιων, η Apple ειναι οαση στην Σαχαρα!! Ακομα κ αν ζητουσε διπλη ταριφα τους πρωτους μηνες (οχι που δινει προσφορα δλδ), το θυμα θα πρεπει να προχωρησει σε συνδρομη, με απωτερο χρονικο στοχο την πληρη κ ολικη θεραπεια. Σαφως ανωτερο το μηλαρακι απ τα δυο σκουπιδια του μιντιακου χωρου. Μαλιστα, μπορει το Tardflix να βγαζει κιλοτοννους ταινιες σε καθημερινη βαση, αλλα η ποιοτητα του AppleTV ειναι ηδη ενα σκαλοπατι ανωτερη (κ ας μην εχει την ποσοτητα). Περιπτωση Δ) ΗΒΟ oldtimer. Ε, δεν χρειαζεται να πουμε κατι εδω.... Εχεις κολησει στα παλια? Εκει θα μεινεις. Το μηλαρακι σε εναν τετοιο χρηστη ειναι καλο μονο αν εχει παιδια που χρησιμοποιουν iphone. Αν δεν εχει, τοτε του ειναι ψιλοαδιαφορο. Περιπτωση Ε) Πολλαπλες Συνδρομες. Παλι τι να πουμε? Αφου θα το δοκιμασεις, που θα το δοκιμασεις, γιατι οχι τωρα που ειναι κ τσαμπε? Σαμπως κανεις κ τιποτε αλλο απ το να εχεις φατσα κολλημενη στην οθονη κ να μασουλας διαφορα? Ποιος ο λογος να χαλαμε χρονο με δικαιολογιες...... THE GREAT SYMPERASMA- Το μηλαρακι εκανε απ την αρχη προσπαθεια να μαζεψει ονοματα στο καναλι του κ ταυτοχρονα να κανει παραγωγες ενα-δυο σκαλοπατια παραπανω απ τους αλλους (που καποιες φορες μοιαζουν να το σκασαν απο κανα youtube με καμια low res καμερα στο χερι...). Ναι, εχει καπου-καπου την συνηθισμενη προπαγανδα/κουτοχορτο (οπως ολοι), αλλα σε ευπεπτους ρυθμους. Σε αφηνει να ξερασεις λιγο κ μετα συνεχιζει με την επομενη δοση, κ ενδιαμεσα εχει αρκετες δοσεις λογικης. Δεν ειναι το purgatory της Netflix, oυτε ο θαλαμος αεριων της Disney. Δεν νοιωθεις οτι καποιος σε εδεσε σε ενα τοιχο κ σου ριχνει βιοχλαπατσες στα μουτρα μεχρι να φωναξεις "Ζητω η Αννιτα Σαρκισιαν!!!". Δεν νοιωθεις τον καναπε σου ηλεκτρικη καρεκλα στην οποια σε βιδωσε καποιος τρελαμενος SJW, κ πρεπει να παρακολουθησεις σεξουαλικες πραξεις εναντια στα γουστα σου, μεχρι να αποφασισεις οτι δεν αξιζει αλλο να ζεις κ να τον παρακαλεσεις να σε εκτελεσει. Δεν σε βαζει σε ρυθμους "ολα ειναι Νεα Υορκη, ολοι κοιταμε να αρπαξουμε κ να τον αρπαξουμε, η ζωη ειναι ενα ατελειωτο παρτυ, αμα δεν σου αρεσει να τον αρπαζεις θα σε σκοτωσουμε, αμα δεν σου αρεσει το παρτυ θα σε σκοτωσουμε, κ αμα δεν φωναζεις μαζι μας.... εκπληξη!... θα σε σκοτωσουμε". Θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλυτερη ΤιΒι απο πολλες αλλες. Σε αφηνει στην ησυχια σου να φας, να καπνισεις, να πας στην τουαλετα σου κ να ξαλαφρωσεις με το πασο σου ρε παιδι μου. Ουτε θα σε νευριασει, ουτε θα σιχτηρισεις που πληρωσες το μηνιατικο, ουτε θα θες να σπασεις την τηλεοραση σου. Στην εποχη που αμα αποφασισεις να κουτουπωσεις την δικια σου, πρεπει να κλεισεις την τηλεοραση (γιατι σιγουρα κατι θα σε ενοχλησει), η Apple TV ερχεται να μας θυμισει οτι μπορουμε κ να την αφησουμε να παιζει, κ οτι δεν κυνδινευουμε να χαλαστουμε απο καμια ξεμπαρκη φαση (τυπου brokeback mountain) που θα παιχτει διπλα μας. Αν συνεχισει ετσι, συντομα θα εξελιχτει στο καλυτερο καναλι που εχει να δειξει η Αμερικη. Κ αν δεν εισαι τρελαρας πειρατης κλπ, αξιζει να παρεις αυτους τους τσαμπα μηνες κ να αποφασισεις αν θες να συνεχισεις να πληρωνεις για το χορταρακι σου κ ποσα κιλα θες να περιεχουν τα λεφτα που δινεις. Αν εισαι αμετανοητος vegan.... μεινε netflix/disney. Αν προτιμας μεγαλυτερη ποικιλια στην διαιτα σου το μηλαρακι ειναι οτι καλυτερο. Όταν βλέπω αυτά τα τεράστια posts συνήθως προσπερνώ, σήμερα είπα να διασκεδάσω τον εαυτό μου* .... Cringe ρε φίλε. Cringe που το αναλύεις τόσο πολύ (αλλά οκ, δικαίωμά σου) αλλά πιο πολύ cringe που νομίζεις πως τα έχεις όλα figured out, τα έχεις όλα τακτοποιημένα. Είμαι σίγουρος πως όσο και να το αναλύσω εγώ τζάμπα θα πάει, οπότε θα σου πω ένα πράγμα: Είτε πειρατής, είτε legit καταναλωτής περιεχομένου, εσύ πατάς το play, εσύ επιλέγεις τι θα δεις, κανείς δεν σε βιδώνει σε έναν καναπέ - σαν ένα άλλον Alex του Clockwork Orange - και σε υποχρεώνει να βλέπεις γκέι-CGI-Νεουορκέζες-φεμινίστριες και σίγουρα κανείς δεν έχει βάλει σκοπό να σου χαλάσει το κουτούπωμα με την δικιά σου. Stop/exit, skip/next, unsubscribe... ωραιότατες επιλογές για όποιον δεν τον καλύπτει μια υπηρεσία. Φυσικά, εσύ λες: 15 ώρες πριν, SilverMachine είπε Φυσικα διαλαλω χαρουμενος, οτι ποτε κ κανενας δεν προκειται να με πεισει για την αναγκη του να ειναι καποιος "νομιμος" θεατης σε ολα αυτα τα σκουπιδια/ χορτοπολτο που μας ταιζουν. Θελετε να σας ταιζουν γκαζον με το κιλο κ να τους πληρωνετε κ απο πανω? Καουμποιλικι σας παιδια. Not me. οπότε, τι; Καταναλώνεις σκουπίδια, αρκεί να είναι τζάμπα; Εν τέλει γιατί και πόσο περιμένεις να μετρά η άποψή σου στο περιεχόμενο που μας πουλάνε; * μια δική μου™️ επιλογή
micos000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, SilverMachine είπε Εχοντας δει -κατα λαθος- αρκετες απ τις ταινιες με το μηλαρακι στην αρχη τους, μπορω να πω οτι σχηματισα μια σχετικα δυνατη γνωμη γυρω απ την κατευθυνση που φαινεται να τραβα η συγκεκριμενη εταιρεια οσον αφορα το καναλι της. Φυσικα διαλαλω χαρουμενος, οτι ποτε κ κανενας δεν προκειται να με πεισει για την αναγκη του να ειναι καποιος "νομιμος" θεατης σε ολα αυτα τα σκουπιδια/ χορτοπολτο που μας ταιζουν. Θελετε να σας ταιζουν γκαζον με το κιλο κ να τους πληρωνετε κ απο πανω? Καουμποιλικι σας παιδια. Not me. Αυτο ομως, νοιωθω, οτι μου δινει κ την "ελευθερια" να κρινω σχετικα αμεροληπτα, χωρις το "παθος" του "πληρωσα κ μου δωσαν καρεκλοταινιες...". Μπορω με χαμογελο να κλεισω την οθονη μου, να πιω την κολα μου κ να ξυπνησω τον γειτονα με εναν δυνατο κροτο, χαρουμενος οτι "τι ειχα, τι εχασα". Αλλη μια σαχλαμαρα, κλικ, τσακ, η επομενη κλπ κλπ. Γιατι ολοι μας πρεπει να παρεδεχτουμε οτι δεν υπαρχει τιποτε καλυτερο στο κριτικαρισμα ταινιων απ την ελαφρια καρδια (ισως ο ελαφρης πατος, αλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα) !! Θα ηθελα λοιπον, να δοκιμασω το μηλαρακι, εστω τσαμπα, για λίγους μηνες??? Περιπτωση Α) Εισαι χρηστης τορρεντ, εισαι χρηστης σερβερ κατεβασματος, εισαι χαρωπος πειρατης. Σε αυτην την περιπτωση, ΟΧΙ, μας αφηνει αδιαφορους το μηλαρακι. Το ρεπερτοριο ειναι καλουτσικο, γλυκαναλατο, τιποτα το αξιομνημονευτο, αν καμια ταινια ξεχωρισει- την κατεβαζουμε κ τελειωνει εκει το ζητημα. Περιπτωση Β) Apple User. Οπως θα ελεγε κ ο CEO της Ιντελας, αμα εισαι fashion victim κ ακολουθεις μια εταιρια lifestyle.... δεν εχεις κ πολλες επιλογες, εδω που τα λεμε.... Δεν ειναι θεμα κοινωνικης επιλογης. Ετσι γεννηθηκες. Περιπτωση Γ) Netflix beta/ Disney t@rd. Η συνδρομη στο μηλαρακι ειναι ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ! Μετα απο το οποιοδηποτε χρονικο διαστημα υπο την δηλητηριωδη επηρεια των προαναφερθεντων καναλιων, η Apple ειναι οαση στην Σαχαρα!! Ακομα κ αν ζητουσε διπλη ταριφα τους πρωτους μηνες (οχι που δινει προσφορα δλδ), το θυμα θα πρεπει να προχωρησει σε συνδρομη, με απωτερο χρονικο στοχο την πληρη κ ολικη θεραπεια. Σαφως ανωτερο το μηλαρακι απ τα δυο σκουπιδια του μιντιακου χωρου. Μαλιστα, μπορει το Tardflix να βγαζει κιλοτοννους ταινιες σε καθημερινη βαση, αλλα η ποιοτητα του AppleTV ειναι ηδη ενα σκαλοπατι ανωτερη (κ ας μην εχει την ποσοτητα). Περιπτωση Δ) ΗΒΟ oldtimer. Ε, δεν χρειαζεται να πουμε κατι εδω.... Εχεις κολησει στα παλια? Εκει θα μεινεις. Το μηλαρακι σε εναν τετοιο χρηστη ειναι καλο μονο αν εχει παιδια που χρησιμοποιουν iphone. Αν δεν εχει, τοτε του ειναι ψιλοαδιαφορο. Περιπτωση Ε) Πολλαπλες Συνδρομες. Παλι τι να πουμε? Αφου θα το δοκιμασεις, που θα το δοκιμασεις, γιατι οχι τωρα που ειναι κ τσαμπε? Σαμπως κανεις κ τιποτε αλλο απ το να εχεις φατσα κολλημενη στην οθονη κ να μασουλας διαφορα? Ποιος ο λογος να χαλαμε χρονο με δικαιολογιες...... THE GREAT SYMPERASMA- Το μηλαρακι εκανε απ την αρχη προσπαθεια να μαζεψει ονοματα στο καναλι του κ ταυτοχρονα να κανει παραγωγες ενα-δυο σκαλοπατια παραπανω απ τους αλλους (που καποιες φορες μοιαζουν να το σκασαν απο κανα youtube με καμια low res καμερα στο χερι...). Ναι, εχει καπου-καπου την συνηθισμενη προπαγανδα/κουτοχορτο (οπως ολοι), αλλα σε ευπεπτους ρυθμους. Σε αφηνει να ξερασεις λιγο κ μετα συνεχιζει με την επομενη δοση, κ ενδιαμεσα εχει αρκετες δοσεις λογικης. Δεν ειναι το purgatory της Netflix, oυτε ο θαλαμος αεριων της Disney. Δεν νοιωθεις οτι καποιος σε εδεσε σε ενα τοιχο κ σου ριχνει βιοχλαπατσες στα μουτρα μεχρι να φωναξεις "Ζητω η Αννιτα Σαρκισιαν!!!". Δεν νοιωθεις τον καναπε σου ηλεκτρικη καρεκλα στην οποια σε βιδωσε καποιος τρελαμενος SJW, κ πρεπει να παρακολουθησεις σεξουαλικες πραξεις εναντια στα γουστα σου, μεχρι να αποφασισεις οτι δεν αξιζει αλλο να ζεις κ να τον παρακαλεσεις να σε εκτελεσει. Δεν σε βαζει σε ρυθμους "ολα ειναι Νεα Υορκη, ολοι κοιταμε να αρπαξουμε κ να τον αρπαξουμε, η ζωη ειναι ενα ατελειωτο παρτυ, αμα δεν σου αρεσει να τον αρπαζεις θα σε σκοτωσουμε, αμα δεν σου αρεσει το παρτυ θα σε σκοτωσουμε, κ αμα δεν φωναζεις μαζι μας.... εκπληξη!... θα σε σκοτωσουμε". Θα ελεγα οτι ειναι πολυ καλυτερη ΤιΒι απο πολλες αλλες. Σε αφηνει στην ησυχια σου να φας, να καπνισεις, να πας στην τουαλετα σου κ να ξαλαφρωσεις με το πασο σου ρε παιδι μου. Ουτε θα σε νευριασει, ουτε θα σιχτηρισεις που πληρωσες το μηνιατικο, ουτε θα θες να σπασεις την τηλεοραση σου. Στην εποχη που αμα αποφασισεις να κουτουπωσεις την δικια σου, πρεπει να κλεισεις την τηλεοραση (γιατι σιγουρα κατι θα σε ενοχλησει), η Apple TV ερχεται να μας θυμισει οτι μπορουμε κ να την αφησουμε να παιζει, κ οτι δεν κυνδινευουμε να χαλαστουμε απο καμια ξεμπαρκη φαση (τυπου brokeback mountain) που θα παιχτει διπλα μας. Αν συνεχισει ετσι, συντομα θα εξελιχτει στο καλυτερο καναλι που εχει να δειξει η Αμερικη. Κ αν δεν εισαι τρελαρας πειρατης κλπ, αξιζει να παρεις αυτους τους τσαμπα μηνες κ να αποφασισεις αν θες να συνεχισεις να πληρωνεις για το χορταρακι σου κ ποσα κιλα θες να περιεχουν τα λεφτα που δινεις. Αν εισαι αμετανοητος vegan.... μεινε netflix/disney. Αν προτιμας μεγαλυτερη ποικιλια στην διαιτα σου το μηλαρακι ειναι οτι καλυτερο. Ξεκίνησες καλά, στην πορεία τα έκανες κουλουβάχατα και κατέληξες σε ασυναρτησίες. Πραγματικό συμέρασμα για την περίπτωση σου απ' ότι διάβασα; Αναφορά σε κείμενο Περιπτωση Α) Εισαι χρηστης τορρεντ, εισαι χρηστης σερβερ κατεβασματος, εισαι χαρωπος πειρατης. Και όλα τα άλλα είναι για να δηκαιολογήσεις την... Περίπτωση Α). Υ.Γ. Ώπα. Το κουμπί επεξεργασία μπήκε πάλι στην θέση του και δεν θα ξαναδούμε να κάνει κάποιος 6απλά reply στο δικό του post μόνο και μόνο για να συμπληρώσει κάτι που ξέχασε. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από micos000
tps Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί, αλλά τωρα συγνώμη ειναι απογοήτευση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα