Προς το περιεχόμενο

ΧΑΟΣ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ WINDOWS 10 HOME

ronnie7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημερα παιδια.προσφατα εκανα ενα φορματ στα windows 10 home που εχω.χωρις να το αποφυγω ευκολα,εβαλα κωδικο για εισοδο.επειδη ηθελα να μην εχω κωδικο,αλλα ουτε και τις εικονες των windows,αλλα κατευθειαν να μπαινω στην επιφανεια εργασιας,προσπαθησα να κανω κατι αλλαγες συμφωνα με βοηθητικα βιντεο απο youtube.τωρα με το που ανοιγει το pc να βλεπω "δεν μπορουμε να συνδεθουμε...",βλεπετε photo.πατας οκ φευγει,μετα μου βγαζει δυο λογαριασμους,δεν εχω δυο ενα εχω,δυο επιλογες ασφαλειας εισοδου?τελος παντων οπως ειπα θελω να τα ακυρωσω ολα αυτα μπορει καποιος να βοηθησει?κριμα να κανω παλι φορματ αλλα για εκει παω.ευχαριστω.

IMG_20210119_185846.jpg

IMG_20210119_185857.jpg

Επεξ/σία από ronnie7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 λεπτά πριν, ronnie7 είπε

καλημερα παιδια.προσφατα εκανα ενα φορματ στα windows 10 home που εχω.χωρις να το αποφυγω ευκολα,εβαλα κωδικο για εισοδο.επειδη ηθελα να μην εχω κωδικο,αλλα ουτε και τις εικονες των windows,αλλα κατευθειαν να μπαινω στην επιφανεια εργασιας,προσπαθησα να κανω κατι αλλαγες συμφωνα με βοηθητικα βιντεο απο youtube.τωρα με το που ανοιγει το pc να βλεπω "δεν μπορουμε να συνδεθουμε...",βλεπετε photo.πατας οκ φευγει,μετα μου βγαζει δυο λογαριασμους,δεν εχω δυο ενα εχω,δυο επιλογες ασφαλειας εισοδου?τελος παντων οπως ειπα θελω να τα ακυρωσω ολα αυτα μπορει καποιος να βοηθησει?κριμα να κανω παλι φορματ αλλα για εκει παω.ευχαριστω.

Από τη στιγμή που έκανες κάτι που είδες σε κάποιο βίντεο και κατέληξες με 2 λογαριαμσούς τότε καλύτερα κάνε πάλι ένα φορμάτ (15 λεπτά υπόθεση έχει γίνει πλέον) και όταν ολοκληρωθεί και ξεκινήσουν οι πρώτες οθόνες παραμετροποίησης ΒΓΑΛΕ το καλώδιο από το δίκτυο, ή σε περίπτωση που είναι laptop ΜΗΝ συνδεθείς σε wifi.

Με αυτό τον τρόπο θα καταχωρήσεις στο σύστημα έναν τοπικό λογαριασμό και μετά ΔΕΝ θα επιλέξεις password, αφήνεις την επιλογή κενή, στην αντίστοιχη οθόνη.
Τελείωσες.

• Like 3

σε ευχαριστω για την απαντηση.δεν εχω δυο λογαριασμους μπηκα και το επιβεβαιωσα.απλα μαλλον προσθεσα δευτερο τροπο εισοδου κατι τετοιο.παντως δεν υπαρχει θεμα παραβιασης προστασιας αν αυτο εννοεις.οπως και να'χει σεβαστη η αποψη σου.

7 ώρες πριν, ronnie7 είπε

σε ευχαριστω για την απαντηση.δεν εχω δυο λογαριασμους μπηκα και το επιβεβαιωσα.απλα μαλλον προσθεσα δευτερο τροπο εισοδου κατι τετοιο.παντως δεν υπαρχει θεμα παραβιασης προστασιας αν αυτο εννοεις.οπως και να'χει σεβαστη η αποψη σου.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε τι έχεις κάνει, γιαυτό η πιο γρήγορη κι η καλύτερη λύση είναι το φορματ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...