Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε

Το οτι ο διαχειριστης δεν κοβει ΦΠΑ, δεν θα με απασχολουσαι καθολου (δεν θελω να ειμαι ο ενας που δημιουργει προβληματα) αν δεν γινοταν στα πλαισια του να βγαλει κερδος εις βαρος μας

Έχεις αποδείξεις γι' αυτό? 

13 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε

Ειναι απο τους διαχειριστες που κανει οτι θελει, οποτε θελει γιατι εκεινος το θελει.

Τι εννοείς ακριβώς? 

14 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε

Καθεται και πιανει εναν εναν ξεχωριστα, διαστρεβλωνει τα λογια του καθενος για να καταφερνει αυτο που θελει

Σου τα είπαν οι ίδιοι, κάθεσαι και κρυφακούς ή το υποθέτεις?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Φαντάζομαι στην Γενική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτή, κάνοντας τους ένα τηλ θα μάθεις.

Ανάποδα το πας όμως, από ότι έγραψες θέλεις να χρησιμοποιήσεις τον νόμο ως μέσο πίεσης, οπότε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ενημερώσεις την εταιρεία διαχείρισης ότι θα κάνεις καταγγελία αν δεν αναρτήσει μαζί με τα κοινόχρηστα και τις αποδείξεις.

Θα τους ρωτησω. Αν και δεν θα λυσει το προβλημα. Ειναι τοσο ξεδιαντροπος, που καποια εξοδα τα γραφει με στυλο πανω στο ειδοποιητηριο.

8 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Έχεις αποδείξεις γι' αυτό? 

Χειροπιαστες οχι. Αλλα οταν επιλεγει προσφορα για κατι (500 ευρω ακριβοτερη - 50% ακριβοτερη δηλαδη, δεν χρειαζεται να εισαι ευφυης για να το καταλαβεις)

Τι εννοείς ακριβώς? 

Του ζηταω συνελευση και αρνειται να κανει. Του ζηταω ακομη και 1 λαμπα να βαλει και αρνειται διοτι λεει δεν εχουν χρηματα οι υπολοιποι να πληρωνουν. Fun fact, εχει 1 λαμπα πυρακτωσεως. Μολις βαλει 1 led θα κανει αποσβεση χθες.

Σου τα είπαν οι ίδιοι, κάθεσαι και κρυφακούς ή το υποθέτεις?

Μου τα λενε. Απλως δεν θελουν να ερθουν σε ριξη μαζι του.  

Επεξ/σία από Cokoblokos
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Τι λετε ρε παιδια; εγω ειμαι στη πολυκατοικια τρια χρονια γιατι κανεις αλλος δεν θελει να αναλαβει,και ξερεις εγω θα φυγω και ξερεις εγω ειμαι ενοικιαστης κτλ

Και εννοειται οτι δεν παιρνω φραγκο, τον χρονο μου χανω και ακουω τον πονο του καθενος

Αμα μου εκαναν και τους δυσκολους με θεωριες περι ΦΠΑ θα τα παραταγα επιτοπου 

Εγώ πάντως ως ιδιοκτήτης διαμερίσματος (τελευταίου ορόφου) στην πολυκατοικία που μένω (ναι ήμουν διαχειριστής για πάνω από 10 χρόνια έως την στιγμή που τα παράτησα όλα 31/12/2019 και τους είπα πάρτε την διαχείριση - βρείτε άλλον - βρείτε εταιρεία δεν με ενδιαφέρει/δεν με νοιάζει) θα συμφωνήσω με τον φίλο πιο πάνω (όταν αγοράζεις ένα σπίτι σε μια πολυκατοικία και λέγεσαι ιδιοκτήτης θα πρέπει να καταλάβεις ότι έχεις δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις αλλιώς τράβα αγόρασε μια μονοκατοικία)

Εδώ σκέψου όταν είχα αναλάβει είχε έρθει το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ καθώς μόλις είχε ολοκληρώσει τα έργα στην περιοχή έτσι μας έκανε προσφορά (πάρα πολύ φτηνά θα κόστιζε τότε η αλλαγή από ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ σε ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ και δεν δέχτηκαν)

και τώρα η νέα διαχειρίστρια μαζεύει προσφορές για αλλαγή της κεντρικής θέρμανσης πετρελαίου σε κεντρική θέρμανση φυσικού αερίου ....

πράγμα που με εκνεύρισε φυσικά και της είπα ότι εγώ μαζεύω προσφορές για εγκατάσταση αυτόνομης εγκατάστασης φυσικού αερίου (όπως λέει η νομοθεσία ότι έχω το δικαίωμα) και να με ξεγράψει από την κεντρική θέρμανση με την οποία δεν θέλω να έχω καμία σχέση και επαφή.

30 λεπτά πριν, Cokoblokos είπε

Θα τους ρωτησω. Αν και δεν θα λυσει το προβλημα. Ειναι τοσο ξεδιαντροπος, που καποια εξοδα τα γραφει με στυλο πανω στο ειδοποιητηριο.

Χειροπιαστες οχι. Αλλα οταν επιλεγει προσφορα για κατι (500 ευρω ακριβοτερη - 50% ακριβοτερη δηλαδη, δεν χρειαζεται να εισαι ευφυης για να το καταλαβεις)

Του ζηταω συνελευση και αρνειται να κανει. Του ζηταω ακομη και 1 λαμπα να βαλει και αρνειται διοτι λεει δεν εχουν χρηματα οι υπολοιποι να πληρωνουν. Fun fact, εχει 1 λαμπα πυρακτωσεως. Μολις βαλει 1 led θα κανει αποσβεση χθες.

Μου τα λενε. Απλως δεν θελουν να ερθουν σε ριξη μαζι του.  

Εγώ σου έχω την λύση φίλε μου

Αν είναι τόσο κακός ο διαχειριστής

Πες του ότι θα αναλάβεις εσύ την διαχείριση της πολυκατοικίας που μένετε

Πίστεψε με χαρά θα σου την δώσει

Έτσι και εσύ και οποιοσδήποτε άλλος θα δείτε πόσο ωραίο και όμορφο είναι να είσαι διαχειριστής

καλά είστε που είναι 6 ιδιοκτήτες και 1 ένοικος

για να ήσασταν 20 διαμερίσματα (20 ιδιοκτήτες/0 Ενοικιαστές) να σε έβλεπα τι θα έκανες

ή παραπάνω...

Επεξ/σία από ikorolis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...