Giorgos9260 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Καλά όχι αυτό δεν το σκέφτηκα.... Απλά το αναφέρω εδώ... Στο παρελθόν είχα χρέωση περιαγωγής 44 ευρώ στο λογαριασμο.... Σε σχετική επικοινωνία που είχα μου απάντησαν ότι είχα μιλήσει από εξωτερικό... Απλά και ενημερωτικά επειδή είμαι σε ακριτικό νησί μπήκε το σήμα της Τουρκίας και γι αυτό η χρέωση.... Αρνήθηκα να το πληρώσω και αφαιρέθηκε... Μερικές φορές δεν είναι τα πράγματα πάντα τόσο απλά κάπου λες και το Όχι σου!!! 1
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, Giorgos9260 είπε Καλά όχι αυτό δεν το σκέφτηκα.... Απλά το αναφέρω εδώ... Στο παρελθόν είχα χρέωση περιαγωγής 44 ευρώ στο λογαριασμο.... Σε σχετική επικοινωνία που είχα μου απάντησαν ότι είχα μιλήσει από εξωτερικό... Απλά και ενημερωτικά επειδή είμαι σε ακριτικό νησί μπήκε το σήμα της Τουρκίας και γι αυτό η χρέωση.... Αρνήθηκα να το πληρώσω και αφαιρέθηκε... Μερικές φορές δεν είναι τα πράγματα πάντα τόσο απλά κάπου λες και το Όχι σου!!! Έκανες ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ και το δέχτηκαν. 1
Giorgos9260 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έκανες ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ και το δέχτηκαν. Ναι επικοινώνησα μαζί τους και δεν αποδέχτηκα το να βρισκομαι Ελλάδα και να χρεώνομαι περιαγωγη
Salvation81 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μαλλον ζουμε σε αλλο κρατος, εγω ξερω πως αποδειξη θα λαβω οταν παω στο ταμειο και πληρωσω, οχι πριν. Θα μου πεις ολα γινονται ηλεκτρονικα πλεον, δεκτον, αφου ομως δεν σου ηρθε χαρτι και ηξερες πως χρωστας οπως λες και ο ιδιος Αθηνα μενεις, ποση ωρα θα σου επαιρνε να πας σε ενα καταστημα, να επαιρνες την αποδειξη και να πληρωνες;
vanni Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Διαβάστε ρε παιδιά το post πριν απαντήσετε δεν ζητάει απόδειξη πληρωμής αλλά αποδεικτικό οφειλής. Σε αντίστοιχη περίπτωση με την δική σου έκανε το φυσικό αέριο λάθος σε έναν λογαριασμό και τους είπα οκ στείλτε μου τον καινούργιο με το σωστό οφειλόμενο ποσό και θα πληρώσω το έστειλαν και όλα οκ. Τώρα το δικό σου το φάουλ είναι ότι περίμενες αντί να τους ενοχλείς συνέχεια μέχρι να στο στείλουν και είπες οκ μάλλον την γλύτωσα. 1
aergos Δημοσ. Παρασκευή στις 05:15 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:15 μμ (επεξεργασμένο) Έχω το ίδιο θέμα με τη cosmote. Τους ζήτησα το παραστατικό οφειλής και η απάντηση που πήρα είναι ότι δεν γίνεται και να μην ξαναρωτήσω γιατί χάνουμε χρόνο. Δεν θα ξαναρωτήσω δεν πληρώνω. Γιατί δεν μου στέλνουν παραστατικό? Επεξ/σία Παρασκευή στις 05:15 μμ από aergos
mariosnik_ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:39 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:39 μμ 23 λεπτά πριν, aergos είπε Έχω το ίδιο θέμα με τη cosmote. Τους ζήτησα το παραστατικό οφειλής και η απάντηση που πήρα είναι ότι δεν γίνεται και να μην ξαναρωτήσω γιατί χάνουμε χρόνο. Δεν θα ξαναρωτήσω δεν πληρώνω. Γιατί δεν μου στέλνουν παραστατικό? Άμα δεν στείλουν το αποδεικτικό οφειλών, δεν πληρώνουμε τίποτα και τελειωνει το θέμα ωραία και καλά.
alefther Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:49 μμ προφανως δε σε πηρε τηλεφωνο η cosmote , σε πηρε καποια εισπρακτικη. Και προφανως κανεις καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα