Προς το περιεχόμενο

προβλημα ελληνικα winxp

thanasaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα από ενα format και εγκατασταση winxp prof (eng) δεν μου εμφανιζει ελληνικουs χαρακτηρες στα favorites του Ιnternet Explorer παροτι αλλαζω encoding - το ιδιο και Microsoft Outlook. Εχω αλλαξει και γλωσσα στο control panel.

Α και κατι αλλο - Παρατηρώ οτι το pc κανει προσπαθειες να συνδεθει στο internet μονο του , μαλλον μου διαφευγει καμια ρυθμιση.

αντε ρε παιδια γιατι εχω πολυ τρεξιμο τον τελευταιο καιρο και μονο τετοια δεν μπορω να ψαχνω

Δημοσ.

να σημειωσω οτι τα εκανα import και οτι μπορω να σωσω με ελληνικουσ χαρακτηρες. απλα αυτα που εκανα import δεν τα αναγνωριζει με ελληνικους χαρακτηρες

Δημοσ.

file an kai ligo argoporimena sou lew oti den ekanes enable ena typo greek

code kata to install ton windows.Auto brisketai sto Regional and Language optios sto control panel sto Advanced. psa3e ena -ena ta codes apo kato kai kane to clik.alla mallon mono me neo format kai enable apo arxis tha deixnei kanonika ta ellinika. A kai stin proepilogi bale to greek

Δημοσ.

thanasaras,

Α και κατι αλλο - Παρατηρώ οτι το pc κανει προσπαθειες να συνδεθει στο internet μονο του , μαλλον μου διαφευγει καμια ρυθμιση.

Aν δεν το έχεις κάνει πήγαινε Ρυθμίσεις ίντερνετ-->Συνδέσεις-->Τσεκάρισε αυτό που λέει Να μην γίνεται ποτέ κλήση μιας σύνδεσης

Για το άλλο με τις γραμματοσειρές όπως τα προείπαν. Πήγαινε στο κατάλληλο σημείο και τσεκάρισετες όλες να ησυχάσεις. Εγώ τις τσεκάρω όλες πάντα στην εγκατάσταση.

Και κινέζικα και ρώσσικα απ'όλα για να έχει η συλογή :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...