Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Μετα απο το φορματ που εγινε στον υπολογιστη μου, φυγανε & οι επαφες απο το πισι.....Θα ηθελα να μου λεγατε πως θα μεταφερω τις επαφες,  απο το κινητο μου-Samsug Galaxy J4, στον υπολογιστη μου. Εχω τα Win 10 τα PRO & Browser χρησιμοποιω, συνηθως, τον Chrome...σας ευχαριστω.

Υ.Γ Θα χρειαστει & καποιο καλωδιο για την μεταφορα ?

Δημοσ.

Συγχρονισμό με ένα mail client.Αν ήδη έχεις επιλέξει να κάνει συγχρονισμό αρκεί ένα login στο chrome και θα τις δεις εκεί τις επαφές.

Δημοσ.

Δεξια εκει που γραφει Επαφες.....Πατουσα επανω & μου εβγαζε αλφαβητικα ολον τον καταλογο....Αυτα τωρα εξαφανιστηκαν, ειναι αδειο μετα το Φορματ.....

epafes.png

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vounisios είπε

Δεξια εκει που γραφει Επαφες.....Πατουσα επανω & μου εβγαζε αλφαβητικα ολον τον καταλογο....Αυτα τωρα εξαφανιστηκαν, ειναι αδειο μετα το Φορματ.....

epafes.png

Πατα εκει που λεει επαφες και μετα πηγαινε κατω κατω αριστερά που λεει "καδος" αν δεν ειναι και εκεί ξεχνα το

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, vounisios είπε

epafes.png

Αυτό που δείχνεις στη φωτό είναι οι Επαφές που αποθηκεύονται στο account σου στην Google και δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με το φορμάτ.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να τις επαναφερω, ή απο αυριο θα ξεκινησω να τις περναω μια μια απο το κινητο μου ?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vounisios είπε

Υπαρχει περιπτωση να τις επαναφερω, ή απο αυριο θα ξεκινησω να τις περναω μια μια απο το κινητο μου ?

Εχεις μπει στον google λογαριασμό σου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vounisios είπε

Κάνε Σύνδεση με το ίδιο λογαριασμό που έχεις στο κινητό κι θα περάσουν αυτόματα. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, vounisios είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες.
Είτε έχεις συνδεθεί με διαφορετικό λογαριασμό, όπως ήδη ανέφεραν.

Ή αν ο λογαριασμός είναι ο σωστός τότε κοίταξε πού είναι αποθηκευμένες οι επαφές στο κινητό σου (π.χ. στην συσκευή) και κάνε συγχρονισμό από εκεί για να τις ανεβάσει στο google.

Mετά θα τις «δείς» και στον υπολογιστή.

Δημοσ.

Οκ φιλοι μου....Μαλλον εφτιαξα αλλον λογαριασμο & γι αυτο δεν βλεπω να ερχονται οι επαφες μου απο το κινητο στον  Η/Υ μου...σας ευχαριστω, θα το δω τωρα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, vounisios είπε

Οκ φιλοι μου....Μαλλον εφτιαξα αλλον λογαριασμο & γι αυτο δεν βλεπω να ερχονται οι επαφες μου απο το κινητο στον  Η/Υ μου...σας ευχαριστω, θα το δω τωρα.

Αυτό είναι το πρόβλημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...