vounisios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα. Μετα απο το φορματ που εγινε στον υπολογιστη μου, φυγανε & οι επαφες απο το πισι.....Θα ηθελα να μου λεγατε πως θα μεταφερω τις επαφες, απο το κινητο μου-Samsug Galaxy J4, στον υπολογιστη μου. Εχω τα Win 10 τα PRO & Browser χρησιμοποιω, συνηθως, τον Chrome...σας ευχαριστω. Υ.Γ Θα χρειαστει & καποιο καλωδιο για την μεταφορα ?
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Στο πισι που λες απο που έφυγαν οι επαφές; που τις είχες δηλαδή;
Invader Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Συγχρονισμό με ένα mail client.Αν ήδη έχεις επιλέξει να κάνει συγχρονισμό αρκεί ένα login στο chrome και θα τις δεις εκεί τις επαφές.
vounisios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δεξια εκει που γραφει Επαφες.....Πατουσα επανω & μου εβγαζε αλφαβητικα ολον τον καταλογο....Αυτα τωρα εξαφανιστηκαν, ειναι αδειο μετα το Φορματ.....
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, vounisios είπε Δεξια εκει που γραφει Επαφες.....Πατουσα επανω & μου εβγαζε αλφαβητικα ολον τον καταλογο....Αυτα τωρα εξαφανιστηκαν, ειναι αδειο μετα το Φορματ..... Πατα εκει που λεει επαφες και μετα πηγαινε κατω κατω αριστερά που λεει "καδος" αν δεν ειναι και εκεί ξεχνα το
dpolal Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, vounisios είπε Δεξια εκει που γραφει Επαφες.....Πατουσα επανω & μου εβγαζε αλφαβητικα ολον τον καταλογο....Αυτα τωρα εξαφανιστηκαν, ειναι αδειο μετα το Φορματ..... Αυτό που δείχνεις στη φωτό είναι οι Επαφές που αποθηκεύονται στο account σου στην Google και δεν έχουν καμμία απολύτως σχέση με το φορμάτ.
vounisios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Υπαρχει περιπτωση να τις επαναφερω, ή απο αυριο θα ξεκινησω να τις περναω μια μια απο το κινητο μου ?
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, vounisios είπε Υπαρχει περιπτωση να τις επαναφερω, ή απο αυριο θα ξεκινησω να τις περναω μια μια απο το κινητο μου ? Εχεις μπει στον google λογαριασμό σου;
kinhthra Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, vounisios είπε Υπαρχει περιπτωση να τις επαναφερω, ή απο αυριο θα ξεκινησω να τις περναω μια μια απο το κινητο μου ? Κάνε Σύνδεση με το ίδιο λογαριασμό που έχεις στο κινητό κι θα περάσουν αυτόματα.
dpolal Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, vounisios είπε Υπαρχει περιπτωση να τις επαναφερω, ή απο αυριο θα ξεκινησω να τις περναω μια μια απο το κινητο μου ? Μάλλον δεν κατάλαβες. Είτε έχεις συνδεθεί με διαφορετικό λογαριασμό, όπως ήδη ανέφεραν. Ή αν ο λογαριασμός είναι ο σωστός τότε κοίταξε πού είναι αποθηκευμένες οι επαφές στο κινητό σου (π.χ. στην συσκευή) και κάνε συγχρονισμό από εκεί για να τις ανεβάσει στο google. Mετά θα τις «δείς» και στον υπολογιστή.
vounisios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Οκ φιλοι μου....Μαλλον εφτιαξα αλλον λογαριασμο & γι αυτο δεν βλεπω να ερχονται οι επαφες μου απο το κινητο στον Η/Υ μου...σας ευχαριστω, θα το δω τωρα.
kinhthra Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, vounisios είπε Οκ φιλοι μου....Μαλλον εφτιαξα αλλον λογαριασμο & γι αυτο δεν βλεπω να ερχονται οι επαφες μου απο το κινητο στον Η/Υ μου...σας ευχαριστω, θα το δω τωρα. Αυτό είναι το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα