Προς το περιεχόμενο

Trusted App Question - Xiaomi Mi 10T Pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω μια ερώτηση σχετικά με ένα μήνυμα που μου βγάζει συνεχώς το Huawei Health App όταν το εκκινώ. Το μήνυμα λέει ακριβώς: "Please add this app to protected apps to improve the accuracy of step counting". Όταν πηγαίνω στα Settings (Ρυθμίσεις) > APPS (Εφαρμογές) >Manage APPS (διαχείρηση εφαρμογών) > επιλέγω την εφαρμογή αλλά δεν βλέπω κάπου κάποια επιλογή που να λέει ότι μπορώ να επιλέξω να τη θέσω ως "Protected App". Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το κάνω;

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Themoo είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Έχω μια ερώτηση σχετικά με ένα μήνυμα που μου βγάζει συνεχώς το Huawei Health App όταν το εκκινώ. Το μήνυμα λέει ακριβώς: "Please add this app to protected apps to improve the accuracy of step counting". Όταν πηγαίνω στα Settings (Ρυθμίσεις) > APPS (Εφαρμογές) >Manage APPS (διαχείρηση εφαρμογών) > επιλέγω την εφαρμογή αλλά δεν βλέπω κάπου κάποια επιλογή που να λέει ότι μπορώ να επιλέξω να τη θέσω ως "Protected App". Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το κάνω;

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Μάλλον εννοεί να μην επιτρέπεται να κλείσει αλλά να τρέχει συνέχεια από πίσω. Αλλά επειδή δεν είχα ποτέ Huawei δεν ξέρω που βρίσκεται σαν επιλογή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...