Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/1/2021 στις 5:21 ΜΜ, anax111 είπε

Άσχετα από το σκουπιδαριό που υπάρχει στο Netflix είναι η μόνη πλατφόρμα που με σέβεται σαν Έλληνα καταναλωτή. Του δίνεις τα λεφτά σου αλλά σου δίνει όλο το περιεχόμενο για την χώρα σου στην γλώσσα σου, (έστω και αν η μετάφραση είναι κάποιες φορές χάλια). Αντίθετα το Amazon σου παίρνει τα φράγκα και σε γράφει στα p@p@ri@ του ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει υπότιτλους σε γλώσσες όπως τα Φιλανδικά, μια γλώσσα που την μιλούν 5,5 εκατομμύρια άνθρωποι, τα δανέζικα που τα μιλούν 5,8 εκ. άνθρωποι αλλά τα ελληνικά που την μιλούν συνολικά κάπου 15 μύρια άνθρωποι (βάζω μέσα Ελλάδα Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, απόδημους και μετανάστες) δεν υπάρχουν πουθενά. Οπότε δίνω τα φράγκα μου σε αυτούς που με υπολογίζουν σαν καταναλωτή και τους υπόλοιπους τους γράφω κι εγώ εκεί που με γράφουν κι αυτοί κι έχει ο Θεός "θείους" ένα σωρό. 

Εγώ απορώ γιατί δεν προσλαμβάνουν τα παλικάρια από το greeksubs, subs4free κτλ... :-)

Επεξ/σία από Regulus
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 20/1/2021 στις 4:31 ΜΜ, Retromaniac είπε

Προτιμώ τις σειρες. Ξεκινάω μία και δεν χρειάζεται συνέχεια να ψάχνω τι θα δω. Έχει πολλές που δεν σου γεμίζουν το μάτι, αλλά άμα τις δεις θα κολήσεις.

Εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο. Καλύτερα να ψάχνω παρά να "τρώω" ότι μου σερβίρουν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Doubt είπε

Εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο. Καλύτερα να ψάχνω παρά να "τρώω" ότι μου σερβίρουν.

Μπράβο. Είσαι πολύ έξυπνος. Βέβαια η εξυπνάδα σου δεν έφτασε για να καταλάβεις ότι δεν βλέπω οποία σειρά να ναι αλλά ψάχνω ποια θα δω. Απλώς το καλό με τις σειρές είναι ότι θα ξαναψαξεις όταν τελειώσει αυτή που βλέπεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Doubt είπε

Εγώ δεν σχολίασα τη νοημοσύνη σου, αλλά τις επιλογές σου.

Καλή συνέχεια και καλό ψάξιμο.

Για δες τι έγραψες. Έγραψες (εμμέσως πλην σαφώς) ότι εμείς βλέπουμε ότι μας σερβίρουν με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για την νοημοσύνη μας. Και προσβάλεις την νοημοσύνη μου για 2η φορά λέγοντας οτι απλά σχολίασες τις επιλογές μου. Μπορείς να πας να προσβάλεις 5χρονα τώρα μιας και εκεί υπάρχει ελπίδα να μην σε καταλάβουν.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
Στις 20/1/2021 στις 10:52 ΜΜ, Necrogenisis είπε

Οχι, γιατι δεν προκειται να δωσω λεφτα σε καμια τετοια πλατφορμα. Αν οι σειρες αλλων δικτυων (HBO, Disney, κλπ) ηταν διαθεσιμες στο netflix δεν θα ειχα τοσο θεμα, απο την στιγμη ομως που δεν ειναι και υπαρχουν τζαμπε λυσεις δεν προκειται να μπω στην διαδικασια. Δεν χανουν λεφτα απο αυτο τα δικτυα ουτως ή αλλως.

Τότε τι σε νοιάζει; 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
On 20/01/2021 at 21:27, teomaniacos said:

ρε πατε καλα ρε ...μια σειρα ειπα να δω και εγω σαν ανθρωπος και ειχε 5 στις 7 σεζον....ρε πατε καλα ρε?  :΄'(

Πρώτη φορά το ακούω, εγώ ξέρω ότι τα δικαιώματα στις σειρές πάνε πακέτο, όλες οι seasons μαζί.

Ποιά σειρά είναι αυτή;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πρώτη φορά το ακούω, εγώ ξέρω ότι τα δικαιώματα στις σειρές πάνε πακέτο, όλες οι seasons μαζί.

Ποιά σειρά είναι αυτή;

Πιο παλιά, τουλάχιστον, το Vikings, Suits ήταν λειψές οι σειρές. Σίγουρα λείπαν 2 σαιζόν. Για τώρα δεν ξέρω γιατί δεν τις παρακολουθώ πια.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Πιο παλιά, τουλάχιστον, το Vikings, Suits ήταν λειψές οι σειρές. Σίγουρα λείπαν 2 σαιζόν. Για τώρα δεν ξέρω γιατί δεν τις παρακολουθώ πια.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι παλιά το έκανε. Τώρα δεν το έχω ξαναπετύχει, να λείπει σεζον.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Ναι, η αλήθεια είναι ότι παλιά το έκανε. Τώρα δεν το έχω ξαναπετύχει, να λείπει σεζον.

Εδώ μου κάθεται* που έχουν μόνο την πρώτη σεζόν του Fargo...

*κινηση του χεριού με δείξιμο του στέρνου μου...

Δημοσ.
Στις 20/1/2021 στις 9:42 ΜΜ, Ghost.Dog είπε

Φίλε μου, καταφέρνεις να δεις Amazon στη Smart TV σου?! Πώς? Και πως πληρώνεις? (αυτά που είναι με πληρωμή). Γιατι εμένα, με κανομική συνδρομή στο Prime Video (στο Amazon.com), μου βγάζει σε όλα σχεδόν (content not available in your location !!!!!!!) 

θα σου απαντήσω καθώς έχω συνδρομή στο Amazon.com κτλ (Prime) ότι μια χαρά παίζει το περιεχόμενο στις Smart TV απλά δεν έχεις Greek Subs όπως έχεις στο Netflix

Στις 21/1/2021 στις 10:05 ΜΜ, Regulus είπε

Εγώ απορώ γιατί δεν προσλαμβάνουν τα παλικάρια από το greeksubs, subs4free κτλ... :-)

αυτά τα παλικάρια που φτιάχνουν Greek Subs απλά τα κυνηγούν οι διάφορες εταιρείες και οργανισμοί/επιτροπές προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Malthador είπε

Ποιά σειρά είναι αυτή;

Οι 100 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...