Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό με το ότι το Netflix έχει σκουπιδαριό με ξεπερνάει πάντως.

Όλα τα media από τότε που ο άνθρωπος ξεκίνησε να σκαλίζει τοιχογραφίες αποτελούνται ως επί τω πλείστον από «σκουπιδαριό». Τα πάντα όμως, μουσική, ταινίες, σειρές, τηλεόραση, κόμικς, games, βιβλία, σε όλα είναι ζήτημα αν ένα 10% είναι ποιοτικό (ότι κι αν σημαίνει για τον καθένα μας αυτό).

Για ποιό λόγο να περιμένει κάποιος κάτι διαφορετικό από το Netflix;

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

fast food business model. ποσοτητα, οχι ποιοτητα. το ιδιο κανει και το CBS με το Σταρ Τρεκ και τις σκουπιδοσειρες του.

παντως το μονο καλο, και παρα την ταση του Νετφλιξ να ακυρωνει τα παντα, ειναι οτι βγαινουν σειρες και ταινιες που δεν υπηρχε καμια περιπτωση να παρουν το πρασινο μεσα απο το στουντιακο συστημα του Hollywood. 

απο την αλλη Disney και Warner πανε να χτισουν τις streaming υπηρεσιες τους πανω στα προυπαρχοντα franchises τους, δεν επενδυουν σε νεο και πρωτοτυπο περιεχομενο.

ειναι και ο λογος παρα την οποια κριτικη για αυτες τις πλατφορμες, οτι δεν θελω να δω τα Νetflix, Amazon, Apple, Shudder, κτλ να κλεινουν καποια στιγμη στο μελλον. Τις χρειαζομαστε, και ας μην ειναι το τελειο αντικαταστατο του κινηματογραφου.

4 λεπτά πριν, Malthador είπε

για την ακριβεια το 80% ειναι σκουπιδια.

Pareto principle or the 80/20 rule

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, anax111 είπε

Άσχετα από το σκουπιδαριό που υπάρχει στο Netflix είναι η μόνη πλατφόρμα που με σέβεται σαν Έλληνα καταναλωτή. Του δίνεις τα λεφτά σου αλλά σου δίνει όλο το περιεχόμενο για την χώρα σου στην γλώσσα σου, (έστω και αν η μετάφραση είναι κάποιες φορές χάλια). Αντίθετα το Amazon σου παίρνει τα φράγκα και σε γράφει στα p@p@ri@ του ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει υπότιτλους σε γλώσσες όπως τα Φιλανδικά, μια γλώσσα που την μιλούν 5,5 εκατομμύρια άνθρωποι, τα δανέζικα που τα μιλούν 5,8 εκ. άνθρωποι αλλά τα ελληνικά που την μιλούν συνολικά κάπου 15 μύρια άνθρωποι (βάζω μέσα Ελλάδα Κύπρο, Βόρειο Ήπειρο, απόδημους και μετανάστες) δεν υπάρχουν πουθενά. Οπότε δίνω τα φράγκα μου σε αυτούς που με υπολογίζουν σαν καταναλωτή και τους υπόλοιπους τους γράφω κι εγώ εκεί που με γράφουν κι αυτοί κι έχει ο Θεός "θείους" ένα σωρό. 

Για την ακρίβεια είναι η πιο value for money υπηρεσία που έχει δεχτεί ο ελληνικός πληθυσμός γενικότερα!

2 ώρες πριν, Necrogenisis είπε

Σαν να σε ταϊζουν κοπρια με το φτυαρι. Το 95% (και παραπανω μην πω) του roster του netflix δεν βλεπονται. Οχι πως εχω πληρωσει ποτε μου για netflix δηλαδη :devil:

Τα παραλές.Μέχρι και το back to the future είδα πρόσφατα!!!

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Necrogenisis είπε

Σαν να σε ταϊζουν κοπρια με το φτυαρι. Το 95% (και παραπανω μην πω) του roster του netflix δεν βλεπονται. Οχι πως εχω πληρωσει ποτε μου για netflix δηλαδη :devil:

Μπορείς να μου βρεις μια πλατφόρμα, που να έχεις πληρώσει, με λιγότερη κοπριά??? 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, anax111 είπε

Αντίθετα το Amazon σου παίρνει τα φράγκα και σε γράφει στα p@p@ri@ του

Φίλε μου, καταφέρνεις να δεις Amazon στη Smart TV σου?! Πώς? Και πως πληρώνεις? (αυτά που είναι με πληρωμή). Γιατι εμένα, με κανομική συνδρομή στο Prime Video (στο Amazon.com), μου βγάζει σε όλα σχεδόν (content not available in your location !!!!!!!) 

Δημοσ.

Είχα πληρώσει την υπηρεσία για κάποιους μήνες αλλά η σύνδεση γινόταν μέσα από υπολογιστή και έβγαζα εικόνα στην TV μέσω HDMI. Έχει κάνα δυο χρόνια. Τότε δούλευε, τώρα δεν ξέρω εάν δουλεύει μέσω HDMI. Αν θυμάμαι καλά έπρεπε να δώσω εικόνα μόνο στην TV γιατί είχε περιορισμό για προβολή μόνο σε μία οθόνη.  Σε SMART TV δεν το δούλεψα ποτέ το Amazon prime. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Μπορείς να μου βρεις μια πλατφόρμα, που να έχεις πληρώσει, με λιγότερη κοπριά??? 

Οχι, γιατι δεν προκειται να δωσω λεφτα σε καμια τετοια πλατφορμα. Αν οι σειρες αλλων δικτυων (HBO, Disney, κλπ) ηταν διαθεσιμες στο netflix δεν θα ειχα τοσο θεμα, απο την στιγμη ομως που δεν ειναι και υπαρχουν τζαμπε λυσεις δεν προκειται να μπω στην διαδικασια. Δεν χανουν λεφτα απο αυτο τα δικτυα ουτως ή αλλως.

Δημοσ.

Τις ανακοίνωσε κιόλας !!! Χαχαχαχαχα
Παντως το «Φονική Ζώνη» που είδα καλό ήταν .Σε μεγαλο ποσοστό μια χαρά είναι, δυστυχώς όμως δεν βάζει καινούριες βαζει όμως αρκετές σειρές .

Δημοσ.

Πάντως το prime time αν και όντως ανταγωνίζεται το netflix, δεν έχει κάνει καμμιά κίνηση για τους Έλληνες καταναλωτές εδώ και κάνα εξάμηνο.  Ούτε καν στις δικές του παραγωγές! Ότι υπήρχε τότε, το ίδιο είναι και τώρα, κρίμα γιατί τότε έμοιαζε ελπιδοφόρο... Το νετφλιξ παραμένει η πιο vfm πλατφόρμα για το ελληνικό κοινό. Ίσως όχι στην βασική τιμή του, αλλά μοιράζοντας την τιμή με άλλον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...