ορφεασ...αθαανα Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Είναι φυσιολογικα τα memory clocks μου. Γιατί στο ένα είναι 1251 και στο άλλο 1200? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γιατί, πόσο έπρεπε να είναι; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ορφεασ...αθαανα Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δεν ξέρω, γι' αυτό ρωτάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Ο επεξεργαστής είναι ο Ryzen 5 2400G και οι μνήμες στα 2.400MHz; Αν ναι, τότε είναι εντάξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, ορφεασ...αθαανα είπε Είναι φυσιολογικα τα memory clocks μου. Γιατί στο ένα είναι 1251 και στο άλλο 1200? Ενεργοποίησε DOHCP (XMP) στο bios. Ωραίο φόντο έχεις, έχω παρόμοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ορφεασ...αθαανα Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Φίλε για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει ρύθμιση και στήλη για να ενεργοποιήσω το xmp profile αν μπορείς βοηθά με. Ευχαριστώ! Μπορείς να με βοηθήσεις να ενεργοποιήσω το xmp profile? Η μητρική που έχω είναι η asrock a320m-hdv r3.0 Κάτι τελευταίο σας επριξα συγγνώμη. Αυτή η ένδειξη στην εικόνα κάτω τι σημαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα