Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Kozanitis1 Μονο που κατάφερα να εχω την επιθυμητη ταχυτητα και στην πριζα που θέλω(σαλονι) και ολα αυτα χωρις να πληρωσω τεχνικο δικτυων  η ηλεκτρολογο ειμαι ευχαριστημενος 

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 hours ago, pascuale14 said:

@Kozanitis1 Μονο που κατάφερα να εχω την επιθυμητη ταχυτητα και στην πριζα που θέλω(σαλονι) και ολα αυτα χωρις να πληρωσω τεχνικο δικτυων  η ηλεκτρολογο ειμαι ευχαριστημενος 

Αν πιανουν τα χερια σου και εχεις μια ιδεα απο δικτυα (ή εστω αν καταλαβαινεις αυτα που σου προτεινουν) τοτε δεν χρειαζεται να ερθει κανενας. Μπραβο σου.

Δημοσ.

@DanielRGrΔίκτυα δεν κάναμε ουτε στην σχολή ακόμα αν τα κάναμε θα είχα μια καλύτερη εικόνα , χαρη στις ιδέες και σε αυτά που μου προτίνατε ελυσα το πρόβλημα 

Δημοσ.

@pascuale14 να φανταστώ πως στο σαλόνι όπου σε βολεύει η πρίζα, έχεις SmartTV ή κάνα γραφείο εκεί κοντά ώστε να μπορείς όσο το δυνατόν περισσότερα να τα συνδέσεις ενσύρματα;

Δημοσ.

@Kozanitis1 ακριβως και ειναι και πιο κεντρικα  απο την πριζα του δωματιου , εχω βέβαια ενα παλιό ρουτερ(TP-LINK TD-W8961N v3) που θέλω να το κανω να δουλευει σαν repeater αλλα δν τα εχω καταφέρει ακόμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...