Vasilis T 92 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Αγόρασα των συγκεκριμένω δέκτη mpeg4 Για να γράφω προγράμματα εχθές μου ήρθε των σεταρα. και μετά έβαλα να γράψει κάποια πράγματα σε ένα στικάκι για μετά των έκλεισα. και μετά δεν τα έγραψε κλειστό των άφησα και κλειστών των βρήκα μετά την επόμενη μέρα το πρωί των πρόσεξα να δω τι κάνει την ώρα που ήταν να ξεκινήσει να γράψει ένα πρόγραμμα. και άνοιξε ο αποκωδικοποιητής στην ώρα του πού ήταν να ξεκινήσει η εγγραφή αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ η εγγραφή δλδ το στικάκι να γράφει... Και μετά πάτησα χειροκίνητα το κουμπάκι ρεκ του τηλεχειριστηρίου του δέκτη να δω αν θα αρχίσει να γράφει έτσι. και μετά ξεκίνησε η εγγραφή αλλά.... Κάθε τρεις και λίγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου έβγαζε ένα μύνημα και μου έλεγε η ταχύτητα της συσκευής είναι πολύ αργή για εγγραφή.. έγραφε HD κανάλι
afm Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προφανώς η usb διασύνδεση του δέκτη είναι usb1 με αποτέλεσμα να είναι πολύ αργή για την μεταφορά των δεδομένων από τον δέκτη στο usb stick ειδικά αν γράφεις τα hd που έχουν υψηλό ρυθμό μετάδοσης. Η μη εκκίνηση εγγραφής ίσως να οφείλεται στο ότι το ρεύμα που δίνει η θύρα στο stick είναι οριακό. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από afm
Vasilis T 92 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 15 ώρες πριν, afm είπε Προφανώς η usb διασύνδεση του δέκτη είναι usb1 με αποτέλεσμα να είναι πολύ αργή για την μεταφορά των δεδομένων από τον δέκτη στο usb stick ειδικά αν γράφεις τα hd που έχουν υψηλό ρυθμό μετάδοσης. Η μη εκκίνηση εγγραφής ίσως να οφείλεται στο ότι το ρεύμα που δίνει η θύρα στο stick είναι οριακό. Και τι πρωτεινετε να κάνω;;; Για να μπορώ να γράφω κανάλια απροβληματιστα σε FHD Ποιότητα όση ώρα θέλω αδιάκοπα.. χωρίς τέτοια προβλήματα χαμηλής ταχύτητας εγγραφής FHD καναλιον και ανεπαρκείς τροφοδοσίας θύρας usb του δέκτη mpeg4 κτλπ???? https://youtu.be/OwhQRfzMmaM http://www.imagebam.com/gallery/a7op3av1sa08o250f5w2vby3qv8oq881
afm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς αν η θύρα usb είναι usb1 δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αφού έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα. Δες το manual της συσκευής σου για να δεις το είδος της usb. Δοκίμασε να κάνεις εγγραφή ένα κανάλι sd για να δεις αν στο κάνει πάλι. Αν δεν στο κάνει σημαίνει ότι η θύρα σου usb δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην υψηλή ταχύτητα διαμεταγωγής των hd. Επίσης αν έχεις εξωτερικό δίσκο 3,5 δοκίμασε να κάνεις εγγραφή σ' αυτόν μήπως και φταίει η τροφοδοσία της usb (αν και το βλέπω δύσκολο αφού έχεις δοκιμάσει εγγραφή σε stick τα οποία έχουν μικρές ανάγκες σε ρεύμα). Όλοι οι εξωτερικοί 3,5 έχουν δικό τους τροφοδοτικό. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από afm
Vasilis T 92 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, afm είπε Δυστυχώς αν η θύρα usb είναι usb1 δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα αφού έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα. Δες το manual της συσκευής σου για να δεις το είδος της usb. Δοκίμασε να κάνεις εγγραφή ένα κανάλι sd για να δεις αν στο κάνει πάλι. Αν δεν στο κάνει σημαίνει ότι η θύρα σου usb δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην υψηλή ταχύτητα διαμεταγωγής των hd. Επίσης αν έχεις εξωτερικό δίσκο 3,5 δοκίμασε να κάνεις εγγραφή σ' αυτόν μήπως και φταίει η τροφοδοσία της usb (αν και το βλέπω δύσκολο αφού έχεις δοκιμάσει εγγραφή σε stick τα οποία έχουν μικρές ανάγκες σε ρεύμα). Όλοι οι εξωτερικοί 3,5 έχουν δικό τους τροφοδοτικό. Το manual και το και το κουτί του δέκτη λέει πως η θύρα του είναι USB2.0 http://www.imagebam.com/gallery/nw6idcp96ql26izqox21xnz0om014zdr Δοκίμασα να κάνω ολιγόλεπτη χειροκίνητη εγγραφή σε ένα sd κανάλι με το ίδιο στικάκι και δεν μου έβγαζε η ταχύτητα της συσκευής είναι πολύ αργη για εγγραφή. Μόλις μετά όμως ξανά δοκίμασα να κάνω χειροκίνητη ολιγόλεπτη εγγραφή σε ένα HD κανάλι άρχισε πάλι τα ίδια να μου βγάζει συνεχώς αυτό το μύνημα ο δέκτης και να μου λέει ότι η ταχύτητα της συσκευής είναι πολύ αργη για εγγραφή. Έχω εναν εξωτερικό δίσκο 3,5 με δικό του τροφοδοτικό αλλά δεν μπορώ να τον δοκιμάσω γτ δεν έχω διαθέσιμη πρίζα και γιατί δεν ταιριάζει το τροφοδοτικό του δίσκου σε αυτες της πρίζες Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Vasilis T 92
afm Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Αφού η usb είναι τύπου 2 (480 Mbit/s) θα έπρεπε λογικά να δουλεύει. Δοκίμασε με ένα άλλο stick ή με τον εξωτερικό δίσκο μήπως τελικά το πρόβλημα είναι το συγκεκριμένο stick. Υ.Γ. Βάλε μία πρίζα schuko και ένα πολύμπριζο να βρεις την υγειά σου. 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δοκίμασα να βάλω να γράψω με έναν 2.5 εξωτερικό σκληρό δίσκο και δεν μου έβγαζε μυνημα για χαμηλή ταχύτητα εγγραφής κάθε τρεις και λίγο όπως γινόταν με τα στικακια. αλλά μου έκανε αυτά https://youtu.be/neN-Rht3jZA μόλις άνοιγε ο δέκτης για να ξεκινήση να γράψει μια προγραμματισμένη εγγραφή... Και μετά μερικές φορές κατά την διάρκεια της εγγραφής μου αποσυνδέεται ο δίσκος στιγμιαία και σταματάει η εγγραφή από μόνη της... Και μετά που έβαλα να δω της εγγραφές στον υπολογιστή και μου έκανε αυτά με την εικόνα https://www.imagebam.com/view/ME1GFAG καθώς ο δέκτης σπάει τις εγγραφές σε αρχεία μέγιστου μεγέθους 1GB.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα