Προς το περιεχόμενο

Osio OST-2660D

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα των συγκεκριμένω δέκτη mpeg4 

Για να γράφω προγράμματα εχθές μου ήρθε των σεταρα. και μετά έβαλα να γράψει κάποια πράγματα  σε ένα στικάκι για μετά των έκλεισα. και μετά δεν τα έγραψε κλειστό των άφησα και κλειστών των βρήκα μετά την επόμενη μέρα το πρωί των πρόσεξα να δω τι κάνει την ώρα που ήταν να ξεκινήσει να γράψει ένα πρόγραμμα.  και άνοιξε ο αποκωδικοποιητής στην ώρα του πού ήταν να ξεκινήσει η εγγραφή αλλά δεν ξεκίνησε ποτέ η εγγραφή δλδ το στικάκι να γράφει...  Και μετά πάτησα χειροκίνητα το κουμπάκι ρεκ του τηλεχειριστηρίου του δέκτη να δω αν θα αρχίσει να γράφει έτσι. και μετά ξεκίνησε η εγγραφή αλλά.... Κάθε τρεις και λίγο ανά τακτά χρονικά διαστήματα μου έβγαζε ένα μύνημα και μου έλεγε η ταχύτητα της συσκευής είναι πολύ αργή για εγγραφή.. έγραφε HD κανάλι 

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Πως το βαζεις και κανει εγγραφή; Με το πρασινο κουμπι που αλλάζει και ανάλυσηση στην tv; Το εχω παρει και εγω το μηχανάκι αυτο και τα κλαίω.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ddjpp είπε

Καλησπέρα, 

Πως το βαζεις και κανει εγγραφή; Με το πρασινο κουμπι που αλλάζει και ανάλυσηση στην tv; Το εχω παρει και εγω το μηχανάκι αυτο και τα κλαίω.

Εννοείς χειροκίνητα η προγραμματισμένα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...