Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 hours ago, Ukforthemoment said:

Τα ίδια λες και για το https://www.iefimerida.gr/news/56988/σοκ-–-προπονητής-βίαζε-ανήλικα-αγόρια-και-τραβούσε-βίντεο 

Το ίδιο λες και το 11χρονο κοριτσάκι; 

Δεν αξιζει ουτε να απαντάς σε τετοια σχολια ρε συ...don't feed it. 

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Δεν αξιζει ουτε να απαντάς σε τετοια σχολια ρε συ...don't feed it. 

Σώπα ρε μεγάλη. Εσύ κατέχεις δηλαδή τη μόνη αλήθεια. Ό,τι πει δηλαδή η γυναίκα είναι ευαγγέλιο. Απαντάω στο δικό σου ύφος, για να μην παρεξηγούμαστε.

Κάθε υπόθεση κρίνεται ξεχωριστά ξέρετε. Εγώ την Μπεκατώρου δεν την πιστεύω.

Οι Άγγλοι το λένε the power of the pussy. Σου κάνει τα γλυκά μάτια, άντε εσύ να αντισταθείς και μετά ποιος σε σώνει.

Έκανε καταγγελία και χωρίς δίκη χωρίς τίποτα, ο άλλος έχασε αμέσως τη θέση του. Ωραίες καταστάσεις, ωραία δικαιοσύνη.

Εδώ που είμαι οι καταγγελίες ψεύτικων βιασμών πάνε σύννεφο, για να ζητούν αποζημιώσεις. Όλες εσείς οι me too και sjw προκαλείτε μέγιστη απέχθεια.

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Σώπα ρε μεγάλη. Εσύ κατέχεις δηλαδή τη μόνη αλήθεια. Ό,τι πει δηλαδή η γυναίκα είναι ευαγγέλιο. Απαντάω στο δικό σου ύφος, για να μην παρεξηγούμαστε.

Οι Άγγλοι το λένε the power of the pussy. Σου κάνει τα γλυκά μάτια, άντε εσύ να αντισταθείς και μετά ποιος σε σώνει.

Έκανε καταγγελία και χωρίς δίκη χωρίς τίποτα, ο άλλος έχασε αμέσως τη θέση του. Ωραίες καταστάσεις, ωραία δικαιοσύνη.

Εδώ που είμαι οι καταγγελίες ψεύτικων βιασμών πάνε σύννεφο, για να ζητούν αποζημιώσεις. Όλες εσείς οι me too και sjw προκαλείτε μέγιστη απέχθεια.

Φαντάζομαι εκείνο το κοριτσάκι ποσο προκλητικά είχε ντυθεί.Η τα αγοράκια.

Δεν πάμε καλά.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Φαντάζομαι εκείνο το κοριτσάκι ποσο προκλητικά είχε ντυθεί.Η τα αγοράκια.

Δεν πάμε καλά.

Το κάθε υπόθεση κρίνεται ξεχωριστά, έχεις δυσκολία να το καταλάβεις; 

Για την Μπεκατώρου μιλάω συνεχώς, όχι για τις άλλες περιπτώσεις που λες εσύ.

Κατανόηση κειμένου μηδέν, έτσι;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Ενα δείγμα ότι μιλάς μονο για την Μπεκατώρου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Ενα δείγμα ότι μιλάς μονο για την Μπεκατώρου.

Ξαναλέω, κατανόηση κειμένου μηδέν.

Για τη ουσία αυτών που αναφέρω έχεις να πεις τίποτα;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Ξαναλέω, κατανόηση κειμένου μηδέν.

Για τη ουσία αυτών που αναφέρω έχεις να πεις τίποτα;

Οχι ,δεν χρειάζεται.Ο καθένας βγάζει τα συμπερασματα του.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οχι ,δεν χρειάζεται.Ο καθένας βγάζει τα συμπερασματα του.

Εδώ με βρίσκεις απολύτως σύμφωνο.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Δηλαδη αν δεις κάποια γυναίκα που σου κάνει τα γλυκά ματιά η ένα νεύμα κάπου εσύ θα πρέπει να της επιτεθείς και να την παρενοχλησεις/βιασεις; Επίσης δεν λαμβάνεις υπόψη και μια άλλη παράμετρο, σε ποιο μέρος και που θα είναι αυτη η γυναίκα που θα σου κάνει τα γλυκά ματια, γιατί αν είναι η σερβιτόρος στην καφετέρια/club ή ακόμα και η πωλήτρια στο μαγαζί τότε το κανει κατά 90% επειδή αυτή είναι η δουλειά της και έτσι της έχει πει ο εργοδότης για να ξαναέρθει ο πελάτης στο μαγαζί, κατα τα άλλα χεστηκε για όλα τα υπόλοιπα. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Δύο μέτρα και σταθμά.Οταν έγιναν καταγγελίες από μεσήλικες πλέον άντρες για τη σεξουαλική κακοποίηση τους στους κόλπους της καθολικής εκκλησίας, σχολίασε ποτέ κανείς γιατί το λένε τώρα;

Δημοσ.
21 ώρες πριν, RTW4ever είπε

Υπάρχει και αυτή η πλευρά. Πλέον μπορείς κάποιος/κάποια να διασύρει τον άλλο επειδή δεν τον γουστάρει. Περίπτωση γνωστού μου που η πλέον πρώην του κοπάνησε την πόρτα πάνω της μονη της για να του κάνει μήνυση. Από την άλλη δυστυχώς θα συνεχίσουν να υπάρχουν φαινόμενα με αυτούς που εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους απολύσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...