Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παρατηρησει οτι τα συστημενα με τα ελτα αργουν πολυ παραπανω απο τα απλα, γιατι γινεται αυτο, συμβαινει και σε εσας?

• Like 2
Δημοσ.

ποιος σου είπε ότι τα απλά δεν καθυστερούν. 

Capture.JPG

Δημοσ.
6 ώρες πριν, whoose είπε

ποιος σου είπε ότι τα απλά δεν καθυστερούν. 

Capture.JPG

σε 2 μερες ειχε παει απο Μαγνησια σε Αττικη..και εκει εμεινε κολλημενο για18 μερες..απαραδεκτο..αντε να εμενε αλλες 2-3 λογω αργιων και φορτου λογω γιορτων..εγω εστειλα τις προαλλες ενα συστημενο απο θεσσαλονικη στην πατρα για συμμετοχη σε προκηρυξη και η υπαλληλος στο γκισε το εστειλε σαν β΄προτεραιοτητας χωρις να με ρωτησει γιατι εχει βγει μια εγκυκλιος των ελτα οτι τα συστημενα α΄προτεραιοτητας θα παραδιδονται απο ελτα courire..και η ηκυρια δεν ηθελε να επιβαρυνει τα courier..οταν παραδοθει θα ασς ενημερωσω..

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω  Runner25  μετα απο μηνες αγανακτησης με τα ΕΛΤΑ  βρηκα τον τροπο μου. Ζω η ιδια μου στο εξωτερικο και στελνω παρα πολυ συχνα συστημενα στην Ελλαδα ,καθε μηνα σχεδον.Αφου εβλεπα λοιπον οχι μονο οτι τα κρατανε πολυ καιρο στο καθε καταστημα αλλα και οταν ηταν να παραδωσουν δεν τα πηγαιναν ποτε σπιτι αλλα αφηναν μονιμα χαρτι στην αδερφη μου με μωρο παιδι να τρεχει και να περιμενει ουρες στο ταχυδρομειο για να το παραλαβει , βρηκα τηλεφωνικα τον προισταμενο του συγκεκριμενου ΕΛΤΑ και εξηγησα την κατασταση.Εκανα επισης 3 φορες (σε ενα μηνα ) γραπτη καταγγελια με e-mail και πλεον ολα πηγαινουν ρολοι.Ο ταχυδρομος επισκεφτηκε την αδερφη μου και την παρακαλεσε να αποσυρω την καταγγελια και καθε φορα που στελνω δεμα παιρνω απ ευθειας τηλεφωνο τον προισταμενο κι αυτος φροντιζει να το λαβει η αδερφη μου αμεσα στο σπιτι της οπως αρμοζει.

• Like 4
Δημοσ.

ειχα ανανεωση στη κατασταση του δεματος την κυριακη το μεσημερι, εχει φτασει ομως στο κεντρο διαλογης της πολης μου και απο προχθες εχει κολησει εκει καμια ανανεωση, ελεος , εχω κανει 3 καταγγελιες στην εεττ και αυτοι νομιζω μονο για μοστρα ειναι τιποτα δεν κανουν

• Like 1
Δημοσ.
30 minutes ago, Runner25 said:

ειχα ανανεωση στη κατασταση του δεματος την κυριακη το μεσημερι, εχει φτασει ομως στο κεντρο διαλογης της πολης μου και απο προχθες εχει κολησει εκει καμια ανανεωση, ελεος, εχω κανει 3 καταγγελιες στην εεττ και αυτοι νομιζω μονο για μοστρα ειναι τιποτα δεν κανουν

Εμένα είναι στο ταχυδρομείο 10 μέρες... Αύριο θα πάω από εκεί να γίνει χαμός όπως πάντα. Αν δεν τους βάλεις χέρι δεν βγάζεις άκρη φίλε στην Ελλάδα άστο. 

Μιλάμε για δημόσια υπηρεσία... Ότι χειρότερο. 

Εδώ ρε συ τα κουριερ σε κοιτάνε πλέον στραβα... Λες και τους κλέβουμε. 

On 20/01/2021 at 11:23, Runner25 said:

εχω παρατηρησει οτι τα συστημενα με τα ελτα αργουν πολυ παραπανω απο τα απλα, γιατι γινεται αυτο, συμβαινει και σε εσας?

Συμβαίνει πάντα :)

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μια γρήγορη  ερώτηση, όταν ένα δέμα δεν έχει  tracking number  και έρχεται από εξωτερικό, έρχεται ως απλό; δλδ μπορεί και να το αφήσουν στη πόρτα (ισόγειο) πολυκατοικίας;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nikcv είπε

Παιδιά μια γρήγορη  ερώτηση, όταν ένα δέμα δεν έχει  tracking number  και έρχεται από εξωτερικό, έρχεται ως απλό; δλδ μπορεί και να το αφήσουν στη πόρτα (ισόγειο) πολυκατοικίας;

Ναι,και σε μεγαλο ποσοστο το κανουν κιολας.

Αν ειναι ΕΛΤΑ παντα.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Από που το πήρες; Και τι τρόπο αποστολής έβαλες; Μπορεί να έρθει με ταχυδρομείο ή και με κανα κούριερ

Από Northern Ireland (UK)  έφυγε  με royal mail  ,δεν έχω  tracking number  γιατί δεν μου έδωσαν ειναι άνω των 22 ευρω. Μέχρι τώρα  έχουν περάσει 16 ημέρες και τιποτα α

5 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Ναι,και σε μεγαλο ποσοστο το κανουν κιολας.

Αν ειναι ΕΛΤΑ παντα.

Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα έπειτα από συζήτηση με φίλο επειδή δεν έχει tracking num το δέμα  μου είπε να ειναι ως απλό και να το πετάξανε στην είσοδο, αλλά το δέμα έχει από 60 ευρώ ,και αυτά που πετάγανε τα δέματα έτσι τα κάνανε πριν καμιά δεκαετία , αν ειναι έτσι να τα πετάνε καλύτερα να πήγαινα να έκανα ταξίδι για να το παραλάβω ο ίδιος.ΕΛΕΟΣ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nikcv είπε

Από Northern Ireland (UK)  έφυγε  με royal mail  ,δεν έχω  tracking number  γιατί δεν μου έδωσαν ειναι άνω των 22 ευρω. Μέχρι τώρα  έχουν περάσει 16 ημέρες και τιποτα α

Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα έπειτα από συζήτηση με φίλο επειδή δεν έχει tracking num το δέμα  μου είπε να ειναι ως απλό και να το πετάξανε στην είσοδο, αλλά το δέμα έχει από 60 ευρώ ,και αυτά που πετάγανε τα δέματα έτσι τα κάνανε πριν καμιά δεκαετία , αν ειναι έτσι να τα πετάνε καλύτερα να πήγαινα να έκανα ταξίδι για να το παραλάβω ο ίδιος.ΕΛΕΟΣ.

δεν ξερω για τοσο ακριβα δέματα, αλλα τα μικρά τα αφήνουν ακομα και τωρα στην εισοδο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...