Προς το περιεχόμενο

Ηθοποιός

marmarsdsd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 χρονων και ονειρο μου ειναι να γινω ηθοποιος στο εξωτερικο.Πωσ θα βγαλω τα λεφτα μου για τισ αναγκες μου εκει εξω και τι ακριβως πρεπει να κανω στο μελλον .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως αν μπορούσα να σε συμβουλεύσω για το πώς θα βγάλεις γρήγορα χρήματα ώστε να ζήσεις κάποια χρόνια σε μια ξένη, πανάκριβη πόλη, και παράλληλα να πληρώνεις και δίδακτρα σε σχολή, σίγουρα, θα ήμουν σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση.

Αναλύεις λίγο το "θέλω να γίνω ηθοποιός στο εξωτερικό"; Τι θέλεις; Hollywood; West End; Ποιανού ηθοποιού την καριέρα θα ήθελες να ακολουθήσεις; 

• Like 2

Πρεπει να εισαι ετοιμος να πιστεψεις -οποιον ειναι σε θεση να γνωριζει σχετικα!- και να σου
εξηγησει: αν το εχεις η δεν το εχεις! Βεβαιως δεν κρυβεται, εαν εχεις το Απολλωνιο η εστω
το Διονυσιακο 🙈 Αν οχι -το πιθανοτερο..- το χωνευεις και πας σε αλλες επιλογες καταρχην.

Χωρίς καλά λεφτά από πίσω το ξεχνάς το εξωτερικό. Που όταν λέμε εξωτερικό μονο ΗΠΑ υπάρχουν στο θέμα υποκριτική. Βρετανια χωρίς προφορά δεν πας πουθενα...ούτε θεατρικά ούτε τίποτα. 

Ξεκινάς από Ελλάδα. Δίνεις στις εξετάσεις του εθνικού και βλέπεις αν περάσεις. Γενικά μιλάμε για επάγγελμα καταδίκη σε θέμα καριέρας. Χωρίς δυνατή οικογένεια από πίσω να υποστηρίξει το ψώνιο σου δεν αξίζει. Βέβαια τα θέλω του καθενός είναι σεβαστά και πρέπει να τα κυνηγάει. 

• Like 1

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανείς δεν ζει από την υποκριτική και μόνο, αλλά και καλλιτέχνες γενικότερα σπανίως βγάζουν τα προς το ζην από αυτό που κάνουν μόνο, μακάρι να είναι όντως οι καλύτεροι. Χρειάζεσαι δεύτερο επάγγελμα από πίσω, ή όπως σωστά είπαν άλλοι, φαμίλια; Στήριξη; Κεφάλαιο; Και βύζματα, παρέες. Αν δικτυωθείς με τους σωστούς, ή μάλλον με τους λάθους ανθρώπους που σε αυτόν το χώρο είναι πολυάριθμοι, θα λύσεις εύκολα το οικονομικό θεματάκι και αυτόνομα, αλλά σε συμβουλεύω να μη μπεις σε τέτοιες διαδικασίες με την καμμία. Να μην ψηστείς ποτέ όσο παπά και πρόλογο κι αν σου πουλήσουν κάποια άτομα του χώρου (κάτι εισηγήτριες με πρότυπα διονυσιακού ανθρώπου π.χ. κάτι μισοαποτυχημένες ερασιτέχνες κτλ) για οτιδήποτε δεν σου αρέσει και δεν συμφωνείς, όσο ρόδινα και να σου το παρουσιάσουν. Αν θες τη γνώμη μου, βρες άλλο κλάδο που να σε ενδιαφέρει. Εδώ μέσα υπάρχει πολλή βρωμιά και όνειρα σε αυτόν τον τομέα, συχνά γίνονται εφιάλτες. Όχι μόνο για τον/την ηθοποιό τον/την ίδιο/ίδια, αλλά και για μέλη από το κοινό/τους "συνεργάτες" μεμονωμένα.

Επεξ/σία από Badluck777

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...