Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, είμαι φοιτήτρια πολιτικός μηχανικός και στα πλαίσια της διπλωματικής μου διεξάγουμε μία έρευνα για την ηλεκτροκίνηση. Θα θέλαμε λίγο από το χρόνο σας ώστε να απαντήσετε στο παρακάτω ερωτηματολόγιο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, GeorgiaMp05 είπε Καλημέρα σας, είμαι φοιτήτρια πολιτικός μηχανικός και στα πλαίσια της διπλωματικής μου διεξάγουμε μία έρευνα με θέμα : ''Ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα: Διερεύνηση της επιρροής των οικονομικών κινήτρων και άλλων παραγόντων στην αποδοχή των χρηστών'' Θα θέλαμε λίγο από το χρόνο σας ώστε να απαντήσετε στο παρακάτω ερωτηματολόγιο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων . https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekn1HXufMHCeXvOV4-Wc0hj1dCVJ3utX3xgvfsv1WnyDW3IA/viewform Θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα ή θα μείνουν σε κάποιο συρτάρι ;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Έχουμε την πρόθεση να το δημοσιεύσουμε
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Να πω οτι είναι αρκετά έλειπες σε επιλογές προσωπικά για μενα, πχ αποτρεπτικός παράγον ειναι οτι στην ελλαδα το 99% δεν εχουν πάρκινγκ, και ηλεκτρικό αυτοκινητο και μοτοσυκλέτα χωρίς πάρκινγκ ειναι άχρηστα Μετα λες γιατι δεν χρησιμοποιω ποδήλατο, στις επιλογές πρέπει να μπει και ότι δεν το χρησιμοποιώ γιατι δεν μου αρέσει ή να μένει κενό Τεσπα εχει και αλλα κενα.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Είσαι υπερβολικό ς με το 99% δεν έχουν πάρκινγκ., Πες 70
korakios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Συμπλήρωσα ,αλλά πιστεύω δεν έχει νόημα προς το παρών ούτε για έρευνα μιας και προς το παρών τα ηλεκτροκίνητα προορίζονται - Για 2ο αμάξι - Μόνο για πόλη - Μεγάλο κόστος ,γελοία επιδότηση ,άρα και μηδενική απόσβεση σε σχέση με CNG/LPG , 10ετία για βενζίνη - Προϋποθέτει γκαραζ
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, korakios είπε Συμπλήρωσα ,αλλά πιστεύω δεν έχει νόημα προς το παρών ούτε για έρευνα μιας και προς το παρών τα ηλεκτροκίνητα προορίζονται - Για 2ο αμάξι - Μόνο για πόλη - Μεγάλο κόστος ,γελοία επιδότηση ,άρα και μηδενική απόσβεση σε σχέση με CNG/LPG , 10ετία για βενζίνη - Προϋποθέτει γκαραζ έρευνα είναι για διπλωματική , άμα μαζέψει ένα ικανό δείγμα , θα δούμε και τι πιστεύει ο κόσμος
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Ακριβώς για αυτό το λόγο γίνονται οι έρευνες σε όλες τις επιστήμες ώστε να δούμε τι πιστεύει ο κόσμος καθώς ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει πρωταρχικό ρόλο. Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν ανούσιες έρευνες απλά η Ελλάδα είναι πίσω σε τέτοια θέματα και για αυτό εξετάζεται το θέμα και από τη στιγμή που δίνεται ένα κίνητρο απλά το εξετάζουμε. Ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις ίσως δεν εξετάζονται όλοι οι παράγοντες τουλάχιστον προσπάθησα να λάβω υπόψη όσο περισσότερους γίνεται με τη βοήθεια και άλλων ερευνών που έχουν πραγματοποιηθεί σε ευρωπαϊκό και γενικά σε παγκόσμιο επίπεδο. Το θέμα ήταν να είναι όσο πιο απλό γίνεται ώστε να μην κουράσει. Βοηθούν πολύ οι απαντήσεις σας καθώς μπορούν να ληφθούν υπόψη για περαιτέρω έρευνα. :)
korakios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, GeorgiaMp05 είπε καθώς ο ανθρώπινος παράγοντας παίζει πρωταρχικό ρόλο Δυστυχώς όχι στην Ελλάδα . Ακολουθούνε τα ΕΣΠΑ και το ροκάνισμα των κονδυλίων αφήνοντας πίσω ένα χάος . Και στην Ελλάδα ,η ακριβή-ηλεκτροκίνηση προς το παρών δεν έχει κανένα όφελος στο περιβάλλον . Αντίθετα ζημιά κάνει αφήνοντας τα σαράβαλα ντίζελ ταξί και λεωφορεία ,αυτοκίνητα 15-20ετίας να κυκλοφορούν ακόμα . Στο θέμα μας ,πολύ ωραίο ερωτηματολόγιο , αρκετά πλούσιο ,δεν ξέρω όμως μήπως κούραζε κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί με ηλεκτροκίνηση , εμένα μου άρεσε πάντως , στο 3.3 ,3.4 δυσκολεύτηκα κάπως
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δυστυχώς ισχύει αυτό , όπως και να έχει είναι αρκετά σε πρώιμο στάδιο. Ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε .😄
korakios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μάλλον λόγω νέου προφίλ θέλει αντιγραφή επικόλληση το λινκ . Το βάζω και εγώ για να είναι υπερσύνδεσμος https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekn1HXufMHCeXvOV4-Wc0hj1dCVJ3utX3xgvfsv1WnyDW3IA/viewform
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστώ και εγώ δυστυχώς το παρατήρησα μετά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα