Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zacharias99 είπε

Σου δώσανε δωροεπιταγή από Κωτσόβολο?

Πως έγινε πάλι αυτό? Το nintendo switch ή το ηλεκτρικό πατίνι δίνουν ή κάνω λάθος.

Σε παρακαλώ διευκρινησέ το γιατί με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ!

Δε νομιζω οτι χρειαζεται να περιμενεις απαντηση. Σε καποια λιγοστα μοντελα δινει και ο ΚΒ δωροεπιταγη η οποια ομως ξαναλεω γιατι φαινεται δεν διαβασες το σχολιο, εχει ισχυ μεχρι τελος Φεβρουαριου.

Βρες το μοντελο που σε ενδιαφερει και θα δεις αν εχει δ/επιταγη. Πχ αυτη εχει. Και ενα μικρο ηχειακι.

• Like 1
  • Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, matrixxx είπε

Προσοχη, η δωροεπιταγη απο Κωτσοβολο ληγει σε ενα μηνα περιπου, προσεξτε το αυτο. Ενω απο Πλαισιο, ενα χρονο.

1 μηνα ειναι και στο πλαισιο αν πας στο καταστημα και αν δεις σχετικες επεξηγησεις στο  facebook σε σχολια χρηστων ειπαν και εκει για 1 μηνα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bestseller23 είπε

1 μηνα ειναι και στο πλαισιο αν πας στο καταστημα και αν δεις σχετικες επεξηγησεις στο  facebook σε σχολια χρηστων ειπαν και εκει για 1 μηνα.

Μην γράφετε ότι να ναι.

1 χρόνο ισχύει η δωροεπιταγη από το Πλαίσιο.χθες πέρασα από εκεί γιατί ήθελα να αγοράσω τηλεόραση αλλά δεν είχε καμία από αυτές που ήθελα εκεί για να τις δω από κοντά.

Κ νομίζω σήμερα ότι 'καλο' είχε έχει τελειώσει... τουλάχιστον τα φτηνά!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, isaias1983 είπε

Μην γράφετε ότι να ναι.

1 χρόνο ισχύει η δωροεπιταγη από το Πλαίσιο.χθες πέρασα από εκεί γιατί ήθελα να αγοράσω τηλεόραση αλλά δεν είχε καμία από αυτές που ήθελα εκεί για να τις δω από κοντά.

Κ νομίζω σήμερα ότι 'καλο' είχε έχει τελειώσει... τουλάχιστον τα φτηνά!

φιλε ειχε γινει μεγαλαη ιστορια στα σχολια του fb και τελικα δεν ξερω τι ισχυει αλλα νομιζω οτι καλυτερα απο τον κωτσοβολο 

επισης πιστευω οτι θα ηταν καλο να εξαργυρωθει σε καρτες 50 100 ευρω πχ για paysafe netfix playstasion store που μπορεις να τα βγαλεις τα λεφτα απο το λογαριασμο

Επεξ/σία από bestseller23
  • Like 2
Δημοσ.

Η καλύτερη προσφορά πάντως που έχω δει μεχρι τώρα είναι εδώ!

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210318-samsung-qled-qe65q70ta-65

Είναι ήδη σαν αρχική τιμή στα επίπεδα του σκρουτζ και παίρνεις και την επιταγή! Πρακτικά η tv βγαίνει 600 ευρω!!! Φυσικά προτείνεται η επέκταση εγγυησης για να ειναι κάποιος καλυμμένος. Χτυπάω το κεφάλι μου που την πήρα black friday στα 999

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Η καλύτερη προσφορά πάντως που έχω δει μεχρι τώρα είναι εδώ!

https://www.kotsovolos.gr/sound-vision/televisions/led-lcd/210318-samsung-qled-qe65q70ta-65

Είναι ήδη σαν αρχική τιμή στα επίπεδα του σκρουτζ και παίρνεις και την επιταγή! Πρακτικά η tv βγαίνει 600 ευρω!!! Φυσικά προτείνεται η επέκταση εγγυησης για να ειναι κάποιος καλυμμένος. Χτυπάω το κεφάλι μου που την πήρα black friday στα 999

το πρωι στις 08:15 ειχα παραγγειλει την q80t 1349 και την ειδα γρηγορα την ακυρωσα την αλλη και την χτυπησα 600 ευρω τετοια τηλεοραση ειναι σαν ψεμα...το απολυτο vfm

Επεξ/σία από bestseller23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, bestseller23 είπε

το πρωι στις 08:15 ειχα παραγγειλει την q80t 1349 και την ειδα γρηγορα την ακυρωσα την αλλη και την χτυπησα 600 ευρω τετοια τηλεοραση ειναι σαν ψεμα...το απολυτο vfm

Με το καλό!

είναι τσάμπα!

EDIT: επίσης θα δεις ωραίο μαύρο χωρίς blooming(λόγω έλλειψης local dimming), αντίθετα με την Q80T  που έχει local Dimming και blooming. Απλά προτείνω σίγουρα επέκταση εγγυησης

Μόνο μελανό σημείο είναι οτι το hdr θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι άλλο

Επεξ/σία από konstantin79
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Δεν εχει DTS αυτη ε; Μιας και την εχεις μπορεις να επιβεβαιωσεις αυτο που βλεπω παντου.

Πρακτικα βγαινει 999, εμμεσα 600 αν το αλλο προιον αξιας 400ευρω+ θα το επαιρνες ετσι και αλλιως. Πρακτικα θα εβγαινε 600 αν πληρωνες 600.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

Δεν εχει DTS αυτη ε; Μιας και την εχεις μπορεις να επιβεβαιωσεις αυτο που βλεπω παντου.

Ναι δεν παίζει ήχο DTS. Γεςνικά καμία samy εδώ και 2-3 χρόνια δεν παίζει. Με ενα box όμως λύνεται ευκολα

• Moderators
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Ναι δεν παίζει ήχο DTS. Γεςνικά καμία samy εδώ και 2-3 χρόνια δεν παίζει. Με ενα box όμως λύνεται ευκολα

Δεν ειναι λυση το box. Ευχαριστω, οποτε δεν με ενδιαφερει. Βρηκαμε μια σαμυ που εχει δορυφορικο και ουτε αυτη δεν εχει DTS. Δεν θελω upgrade στην εικονα και downgrade σε δυνατοτητες, οποτε κραταω την 4Κ τιβι 55΄΄ που αγορασα 400- με 5 χρονια εγγυηση πριν 3 χρονια. Θα παω κατευθειαν σε 8Κ σε λιγους μηνες στο χιλιαρικο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
58 minutes ago, matrixxx said:

Καμμία Samsung εδώ και μερικά χρόνια, είτε κάνει 300 ευρώ είτε  30000. 😛

Το ίδιο ισχύει και για την LG από τα μοντέλα του 2020 και μετά.

Μόνο η Sony έμεινε απο τις 3 μεγάλες, που φαντάζομαι ότι κι αυτή θα το εγκαταλείψει κάποια στιγμή...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, konstantin79 είπε

2 ώρες πριν, konstantin79 είπε

Με το καλό!

είναι τσάμπα! επίσης θα δεις ωραίο μαύρο χωρίς blooming όπως της Q80T (λόγω έλλειψης local dimming). Απλά προτείνω σίγουρα επέκταση εγγυησης

Μόνο μελανό σημείο είναι οτι το hdr θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι άλλο

ευχαριστω να εισαι καλα!!!

την πηρα 599 τελικη απο το καταστημα (σημερα το πρωι ειχε 2 ηδη)αφου εδωσα σε ενα παιδι που πηρε κατι 600 ευρω στον κωτσοβολο την δωροεπιταγη μου!!! καλυτερη αλο την tu 8000 που ειχα ειδικα στο ps4 pro απιστευτη. Παντως 1 30 ωρα εκανα να παρω την δωροεπιταγη απο τον κωτσοβολο καθως ειπανε οτι στην παραγγελια μου "δεν εβλεπαν καμια δωροεπιταγη" εντελει ομως μου την εδωσαν χαριστικος ειπανε και ολα μελι γαλα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Πρακτικα βγαινει 999, εμμεσα 600 αν το αλλο προιον αξιας 400ευρω+ θα το επαιρνες ετσι και αλλιως. Πρακτικα θα εβγαινε 600 αν πληρωνες 600.

δυστυχως κανενα 2020 μοντελο LG και Samsung δεν εχει DTS passthrough. Ουτε 5.1, ουτε DTX, ουτε τιποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...