pananton Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, έχω ένα Dell Latitude E7470 με W10 pro και κάρτα την κλασσικη ενσωματωμένη Intel HD graphics 520. Οι έξοδοι του laptop είναι μια HDMI και μια mini display port. επειδή όμως έχω μια αρκετά παλιά οθόνη lg flatron που έχει μόνο σαν είσοδο vga πήγα και αγόρασα ένα τυχαίο mini display port to vga adapter των 5€. Το πρόβλημα είναι πως δεν μου πετάει εικόνα από το mini display port στην οθόνη. Επισης την οθόνη δεν την βλέπει πουθενά ούτε στο device manager. Δοκίμασα και με άλλη οθόνη και τα ίδια. Με HDMI όλα καλά επιβεβαιωμένα. Η οθόνη είναι αυτή. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Να είναι τόσο παλιά η οθόνη που να μην δέχεται είσοδο από mini display port ακόμα και με adapter?
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 31 λεπτά πριν, pananton είπε πήγα και αγόρασα ένα τυχαίο mini display port to vga adapter των 5€ Κακώς! Ποιος είναι; Αυτός καθώς και αυτός έχουν αναφερθεί από μέλη ότι δουλεύουν.
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Τι κάνατε τελικά; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από Τέρης Α.
pananton Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 τελικά αγόρασα ένα hdmi to vga όπως αυτά που μου πρότεινες και όλα καλά! ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα