Τέρης Α. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 4 ώρες πριν, hacker81 είπε Mήπως φταίει τα windows 10 pro 32 bit Και εγώ είχα δοκιμάσει πέρυσι με 4GB ραμ και μου έκανε κάτι περίεργα.
hacker81 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 6 ώρες πριν, JDROGAS είπε Mε 3gb μνημη μην περιμενεις να δουλεψουν τα 10αρια Καλημέρα JDROGAS συγνώμη χωρίς παρεξήγηση έτσι όπως το λες, η microsoft η ίδια λέει αυτές τις απαιτήσεις εγώ τις καλύπτω με το παραπάνω άρα έτσι όπως μου το λες είναι για πέταμα τα windows Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος επεξεργαστής ή SoC RAM: 1 gigabyte (GB) για 32 bit ή 2 GB για 64 bit Χώρος στον σκληρό δίσκο: 16 GB για OS 32 bit ή 20 GB για OS 64 bit Κάρτα γραφικών: DirectX 9 ή νεότερη έκδοση με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0 Οθόνη: 800 x 600 4 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Και εγώ είχα δοκιμάσει πέρυσι με 4GB ραμ και μου έκανε κάτι περίεργα. Καλημέρα Τέρης Α. λες να φταίνε τα 32 bit και να βάλω 64 bit
JDROGAS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Εγω ανεφερα πρακτικα τι γινεται.....με 3gb δεν τσουλανε δυστυχως τα 10αρια. Τωρα τι λεει η microsoft.....αστη να λεει που λεει και ο Kαρρας 😁 Βεβαια το προβλημα σου ειναι αλλο ειμαι σιγουρος,καποια εργασια στο παρασκηνιο ειναι που σου κανει τη ζημια,κατι δουλευει η καποιος δισκος εχει θεμα,η εχεις πολλους επανω στον controller και την εχει ακουσει το μηχανημα.
Τέρης Α. Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, hacker81 είπε Καλημέρα Τέρης Α. λες να φταίνε τα 32 bit και να βάλω 64 bit Μια δοκιμή θα μας πείσει
Petros Electron Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να ριξω και εγω μια γνωμη, αν το προβλημα οφείλεται σε κάποια εφαρμογη που μπορει να τρεχει στο backround και χρησιμοποιεί πολλους πορους απο το σύστημα και την ram με αποτέλεσμα να "λαγκαρει" στα αρχεια. Χρησιμοποιώ ενα προγραμματακι που κλεινει οτι δεν χρειάζεται. Πολλες φορες πριν δω κάποια ταινια το τρεχω πριν. Δεν χανει τίποτα να το δοκιμασει ο φιλος. Με ενα reboot ολα επανέρχονται. >>> KillEmAll 21.1.27 Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2021 από Petros Electron
RTW4ever Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 14 ώρες πριν, hacker81 είπε Καλημέρα JDROGAS συγνώμη χωρίς παρεξήγηση έτσι όπως το λες, η microsoft η ίδια λέει αυτές τις απαιτήσεις εγώ τις καλύπτω με το παραπάνω άρα έτσι όπως μου το λες είναι για πέταμα τα windows Επεξεργαστής: 1 gigahertz (GHz) ή ταχύτερος επεξεργαστής ή SoC RAM: 1 gigabyte (GB) για 32 bit ή 2 GB για 64 bit Χώρος στον σκληρό δίσκο: 16 GB για OS 32 bit ή 20 GB για OS 64 bit Κάρτα γραφικών: DirectX 9 ή νεότερη έκδοση με πρόγραμμα οδήγησης WDDM 1.0 Οθόνη: 800 x 600 Καλημέρα Τέρης Α. λες να φταίνε τα 32 bit και να βάλω 64 bit Οι δίσκοι σου είναι απαράδεκτα γεμάτοι. 1. Κλείσε disk indexing. 2. Κλείσε οπωσδήποτε το αυτόματο defragment / optimize που κάνουν τα δεκάρια χωρίς να σε ρωτήσουν σε όλους τους δίσκους. Σε μηχανικούς δίσκους αυτό είναι εφιάλτης, δεν τους αφήνουν σε ησυχία. 1
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Υπάρχει ακόμα κόσμος που αντέχει να δουλεύει υπολογιστή χωρίς ssd;; Απορώ με το κουράγιο σας, τζάμπα είναι οι ssd πλέον τι να πω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα