Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, snbblp είπε

Το πρόγραμμα χειρίζεται τον δίσκο με τον πλέον ασφαλή τρόπο (copy spare before move).
Επειδή έχω παλιότερη βέρσιον που δεν μπορώ να αλλάξω γιατί είναι αγορασμένη, τα μενού διαφέρουν.
Ψάξε το boot defrag (όπου είναι αυτό) για defrag MFT & shrink MFT (με παραμέτρους default). Πρέπει να έχει επιλογή "defrag on next reboot", και μετά επανεκκίνηση με υπομονή. Την πρώτη φορά που θα το κάνεις αυτό μπορεί να κάνει πολλή ώρα. Μετά όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα.

Τελικά δεν είχα αποτέλεσμα άρα κάτι άλλο φταίει

Είδα στο site της microsoft που έλεγε σε έναν χρήστη που είχε και αυτό το πρόβλημα αυτό εδώ ισχύει μόνο που αυτός είχε το πρόβλημα στα windows7 ενώ εγώ στα windows10

Αναφορά σε κείμενο

Τέλος πάντων, δοκίμασα ξανά τη διαδικασία καθαρής εκκίνησης, γιατί την πρώτη φορά είχα απενεργοποιήσει μόνο τα προγράμματα startup ("Εκκίνηση στοιχείων" λέει στην αντίστοιχη καρτέλα). Τώρα που απενεργοποίησα και τις "υπηρεσίες" το πρόβλημα λύθηκε, ο υπολογιστής ανοίγει και κλείνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου και τα περιεχόμενα των φακέλων εμφανίζονται αμέσως. Προφανώς φταίει κάποια υπηρεσία.

μήπως φταiει και το antivirus γιατί στα 7 δεν το είχα αυτό το antivirus

Windows Defender

Επεξ/σία από hacker81
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hacker81 είπε

Τελικά δεν είχα αποτέλεσμα άρα κάτι άλλο φταίει

Είδα στο site της microsoft που έλεγε σε έναν χρήστη που είχε και αυτό το πρόβλημα αυτό εδώ ισχύει μόνο που αυτός είχε το πρόβλημα στα windows7 ενώ εγώ στα windows10

μήπως φταiει και το antivirus γιατί στα 7 δεν το είχα αυτό το antivirus

Windows Defender

Μπορεί να είναι κι αυτό. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, kinhthra είπε

Μπορεί να είναι κι αυτό. 

Πιο από τα 2 

το Antivirus που υποψιάζομαι  ή λύση που δοκίμασε ένα μέλος που έγραψε στην microsoft

Τέλος πάντων, δοκίμασα ξανά τη διαδικασία καθαρής εκκίνησης, γιατί την πρώτη φορά είχα απενεργοποιήσει μόνο τα προγράμματα startup ("Εκκίνηση στοιχείων" λέει στην αντίστοιχη καρτέλα). Τώρα που απενεργοποίησα και τις "υπηρεσίες" το πρόβλημα λύθηκε, ο υπολογιστής ανοίγει και κλείνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου και τα περιεχόμενα των φακέλων εμφανίζονται αμέσως. Προφανώς φταίει κάποια υπηρεσία.

Δημοσ.

Ποιές υπηρεσίες απενεργοποίησες; Δώσε ένα screenshot από την καρτέλα.(ALT+PrntScr για να πάρεις μόνο το ενεργό παράθυρο και όχι όλο το desktop και μετά επικόλληση στο http://snag.gy πάρε το λινκ και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα.

Πάντως, αφού τώρα σου είναι εντάξει θα πρέπει να ενεργοποιείς 2-3 υπηρεσίες την φορά και να κάνεις επανεκκίνηση για να βρεις τον υπεύθυνο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, micos000 είπε

Ποιές υπηρεσίες απενεργοποίησες; Δώσε ένα screenshot από την καρτέλα.(ALT+PrntScr για να πάρεις μόνο το ενεργό παράθυρο και όχι όλο το desktop και μετά επικόλληση στο http://snag.gy πάρε το λινκ και επικόλληση σε επόμενο μήνυμα.

Πάντως, αφού τώρα σου είναι εντάξει θα πρέπει να ενεργοποιείς 2-3 υπηρεσίες την φορά και να κάνεις επανεκκίνηση για να βρεις τον υπεύθυνο.

Δεν κατάλαβες τι είπα

Δεν το έλυσα εγώ ακόμη.

Ένα μέλος που είδα στην microsoft που έγραψε έκανε την κίνηση που του είπε από την microsoft να απενεργοποιήσει τις υπηρεσίες όχι των windows και το έκανε και το έλυσε αλλά αυτός είχε windows7 

Και ρωτάω να κάνω αυτό και εγώ ή να φταίει το antivirus  Windows Defender που έχω

Δημοσ.

Μα είπες...

5 ώρες πριν, hacker81 είπε

Τώρα που απενεργοποίησα και τις "υπηρεσίες" το πρόβλημα λύθηκε, ο υπολογιστής ανοίγει και κλείνει σε κλάσματα του δευτερολέπτου και τα περιεχόμενα των φακέλων εμφανίζονται αμέσως. Προφανώς φταίει κάποια υπηρεσία.

Τι εννοούσες με αυτό; Ήταν παράθεση από το φόρουμ που είπες;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, micos000 είπε

Μα είπες...

Τι εννοούσες με αυτό; Ήταν παράθεση από το φόρουμ που είπες;

Ναι η απάντηση από το forum της microsoft

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  1. Αυτό στο κάνει ακόμα και σε φάκελους με λίγα αρχεία ή μόνο σε φάκελους με πολλά αρχεία;
  2. Στον φάκελο με τα τραγούδια, πόσα περίπου αρχεία έχεις χύμα;
  3. Το άφησες καθόλου να δεις μήπως δεν έχει χτίσει την βάση με τις μικρογραφίες και καθυστερεί λόγο όγκου;
  4. Μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα optimizer ή cleaner να τρέχει αυτόματα και σου διαγράφει την cache των thumbnails με αποτέλεσμα να πρέπει να την χτίζει συνέχεια;
  5. Αν αλλάξεις την προβολή σε λίστα ή σε λεπτομέρειες αργεί πάλι;
Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
3 ώρες πριν, hacker81 είπε

Ναι η απάντηση από το forum της microsoft

Εκτός από τα παραπάνω έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις τα thumbnails; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, micos000 είπε
  1. Αυτό στο κάνει ακόμα και σε φάκελους με λίγα αρχεία ή μόνο σε φάκελους με πολλά αρχεία;
  2. Στον φάκελο με τα τραγούδια, πόσα περίπου αρχεία έχεις χύμα;
  3. Το άφησες καθόλου να δεις μήπως δεν έχει χτίσει την βάση με τις μικρογραφίες και καθυστερεί λόγο όγκου;
  4. Μήπως έχεις κανένα πρόγραμμα optimizer ή cleaner να τρέχει αυτόματα και σου διαγράφει την cache των thumbnails με αποτέλεσμα να πρέπει να την χτίζει συνέχεια;
  5. Αν αλλάξεις την προβολή σε λίστα ή σε λεπτομέρειες αργεί πάλι;

1. Και με λίγα αρχεία

2. άλλοτε σε έναν φάκελο 18 αρχεία σε άλλον 13 και πάει λέγοντας αναλόγως πόσα τραγούδια έχει το κάθε cd 

3. το κάνει και χωρίς φωτογραφίες των cd μόνο τα τραγούδια

4. όχι το CCleaner έχω αλλά το έχω απενεργοποιήσει να τρέχει μόνο του και να μου καθαρίζει και το τρέχω μόνο άμα έχω κάποιο πρόβλημα 

5. Σε λεπτομέρειες το έχω γιατί έτσι με βολεύει να βλέπω τι είναι το καθένα και σε άλλα πράγματα

6 ώρες πριν, kinhthra είπε

Εκτός από τα παραπάνω έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις τα thumbnails; 

Ναι τα έχω καθαρίσει η πρώτη κίνηση που έχω κάνει που μου είπε ο micos000

Τελικά αποδείχτηκαν τα windows 10 μούφα και σε άλλα μηχανήματα διακρίνω προβλήματα ενώ με τα windows7 κανένα πρόβλημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, hacker81 είπε

Τελικά αποδείχτηκαν τα windows 10 μούφα και σε άλλα μηχανήματα διακρίνω προβλήματα ενώ με τα windows7 κανένα πρόβλημα

Έχω σε όλα τα pc και τα λαπτοπ μου 10αρια, σε παλιά και νεότερα. Δεν έχω προβλήματα σε κανένα, ακόμα και σε λαπτοπ 12ετιας. Δοκίμασες να κάνεις φορματ από την αρχή μήπως και κάποιο πρόγραμμα που εβαλες στην πορεία και που μπορεί να το βάζει και στα άλλα pc να δημιουργεί προβλήματα; Αυτό πάντως που αναφέρεις, εμένα μου μοιάζει σαν κάτι να καθυστερεί την ανάγνωση του δίσκου. Θα έλεγα να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία disk indexing να δεις αν σου στρώσει και όχι, οι μηχανικοί δίσκοι, ιδίως στα λαπτοπ, δεν είναι μια χαρά αλλά σκέτο βάσανο. Μόνο αν τον αλλάξεις θα καταλάβεις τι έχανες τόσα χρόνια. 

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

56 λεπτά πριν, micos000 είπε

Έχω σε όλα τα pc και τα λαπτοπ μου 10αρια, σε παλιά και νεότερα. Δεν έχω προβλήματα σε κανένα, ακόμα και σε λαπτοπ 12ετιας. Δοκίμασες να κάνεις φορματ από την αρχή μήπως και κάποιο πρόγραμμα που εβαλες στην πορεία και που μπορεί να το βάζει και στα άλλα pc να δημιουργεί προβλήματα; Αυτό πάντως που αναφέρεις, εμένα μου μοιάζει σαν κάτι να καθυστερεί την ανάγνωση του δίσκου. Θα έλεγα να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία disk indexing να δεις αν σου στρώσει και όχι, οι μηχανικοί δίσκοι, ιδίως στα λαπτοπ, δεν είναι μια χαρά αλλά σκέτο βάσανο. Μόνο αν τον αλλάξεις θα καταλάβεις τι έχανες τόσα χρόνια. 

Θα το δοκιμάσω και αυτό

Το ξέρω ότι με ssd έχουμε τρομερά αποτελέσματα το έχω δει λόγω δουλειάς και λεφτά δεν έτυχε να αγοράσω 

Αυτό είναι το πρόβλημα μου έβγαλα και φωτογραφίες εδώ μου δείχνει όλα τα αρχεία από τον δίσκο

1042444449_.jpg.2812ee48d7929e4bf6996c6049d05e6c.jpg 

και εδώ που προσπαθεί να μου δείξει τα αρχεία της πρώτης φωτογραφίας κάνει περίπου 20 δευτερόλεπτα

Επάνω αριστερά που λέει την ημερομηνία του δίσκου μου γράφει μετά δεν ανταποκρίνεται και όπως βλέπετε μέσα λέει επεξεργασία και περιμένω περίπου 20 δευτερόλεπτα και δεν το κάνει συνέχεια

Στα Windows 7 δεν είχα πρόβλημα καθόλου μακάρι να βρεθεί λύση θα κάνω και αυτό που μου λέει ο micos000 θα απενεργοποιήσω την υπηρεσία disk indexing

1084071519_.jpg.a4af929fc5ee46314279a3b1231c52d9.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είπες ότι το sentinel έβγαλε τον δίσκο 100% υγεία. Αυτό ισχύει για όλους τους δίσκους σου;

Επίσης βλέπω ότι κι εσύ (όπως κι εγώ) θεωρείς τον να έχεις άδειο χώρο σε δίσκο έγκλημα. :D Δοκίμασες να αδειάσεις λίγο τους δίσκους σου και να κάνεις έναν έλεγχο; (δεξί κλικ στον δίσκο->Ιδιότητες->Έλεγχος δίσκου)

Επεξ/σία από micos000
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά κάτι γίνετε στα δεκάρια και μάλλον σε εμένα γίνετε αυτό αφού δεν γίνετε σε εσάς. 

Έβαλα τα Windows 7 για δοκιμή  και σε όλους τους δίσκους δεν είχα καμία καθυστέρηση άνοιγε τον φάκελο και έβλεπα τα δεδομένα σφαίρα.

Που θα πάει μπορεί να βρω καμία λύση.

Mήπως φταίει τα windows 10 pro 32 bit που έχω βάλει και να βάλω 64 bit

Σας προλαβαίνω γιατί θα μου πείτε γιατί δεν βάζεις 64 bit δεν έβαλα γιατί δεν έχω πρόβλημα μήπως δεν δει την μνήμη έχω 3 giga ddr3

Άλλο ένα πρόβλημα που είδα στον windows media player των windows όταν βάζεις λίστα με τραγούδια και πάει από μόνο του να αλλάξει η κυματομορφή σταματάει.

Μόνο άμα το πατήσεις διπλό κλικ από την λίστα θα εμφανίσει κυματομορφή εγώ δεν τον χρησιμοποιώ τον windows media player των windows απλά μου το είπε ένας φίλος μου και το κοίταξα και όντως έχει πρόβλημα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hacker81 είπε

Τελικά κάτι γίνετε στα δεκάρια και μάλλον σε εμένα γίνετε αυτό αφού δεν γίνετε σε εσάς. 

Έβαλα τα Windows 7 για δοκιμή  και σε όλους τους δίσκους δεν είχα καμία καθυστέρηση άνοιγε τον φάκελο και έβλεπα τα δεδομένα σφαίρα.

Που θα πάει μπορεί να βρω καμία λύση.

Mήπως φταίει τα windows 10 pro 32 bit που έχω βάλει και να βάλω 64 bit

Σας προλαβαίνω γιατί θα μου πείτε γιατί δεν βάζεις 64 bit δεν έβαλα γιατί δεν έχω πρόβλημα μήπως δεν δει την μνήμη έχω 3 giga ddr3

Άλλο ένα πρόβλημα που είδα στον windows media player των windows όταν βάζεις λίστα με τραγούδια και πάει από μόνο του να αλλάξει η κυματομορφή σταματάει.

Μόνο άμα το πατήσεις διπλό κλικ από την λίστα θα εμφανίσει κυματομορφή εγώ δεν τον χρησιμοποιώ τον windows media player των windows απλά μου το είπε ένας φίλος μου και το κοίταξα και όντως έχει πρόβλημα.

Mε 3gb μνημη μην περιμενεις να δουλεψουν τα 10αρια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...