hacker81 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Τι ήθελε η Microsoft και κατάργησε τις ενημερώσεις με τα Windows 7 καλά ήμασταν Έρχομαι στο πρόβλημα μου μπαίνω σε φακέλους με τραγούδια και όταν ανοίγω τον κάθε φάκελο περιμένω λίγο λέει δεν ανταποκρίνεται και μετά εμφανίζονται τα τραγούδια με τα εξώφυλλα αυτό το πρόβλημα δεν το είχα με τα 7 όταν έμπαινα στον κάθε φάκελο άνοιγε σφαίρα και έδειχνε τα τραγούδια μου το κάνει από την αρχή που τα είχα βάλει δεν είναι ιος. το Hard Disk Sentinel μου δείχνει 100% επίδοση και 100% υγεία δεν είναι πρόβλημα δίσκου που ρώτησα έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα Ευχαριστώ για ότι και αν γίνει και μακάρι να βρεθεί λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο δίσκος είναι μηχανικός ή ssd και ποιος δίσκος είναι; Δες το παρακάτω λινκ (λογικά η 1η λύση φτάνει) για να καθαρίσεις την cache των thumbnails και μετά ξαναμπές στον φάκελο με τις εικόνες και περίμενε να ξαναχτίσει τις μικρογραφίες. https://www.windowscentral.com/how-reset-thumbnail-cache-windows-10 Επίσης, τα 10άρια είναι από καθαρή εγκατάσταση ή Updgrade από 7άρια; Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hacker81 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 ο δίσκος είναι μηχανικός western digital Είναι από καθαρή εγκατάσταση τα Windows10 pro και έχω κάνει όλα τα update Μου το κάνει και χωρίς να έχω φωτογραφίες μόνο τραγούδια και αργεί να μου τα εμφανίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2021 Μηχανικός και Windows 10 είναι σαν να τιμωρούμε τον εαυτό μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinhthra Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μηχανικός και Windows 10 είναι σαν να τιμωρούμε τον εαυτό μας. Μια χαρά τρέχει στους μηχανικούς Windows 10 τριπλό τσεκαρισμένο 🙃 Τι χαρακτηριστικά έχει ο υπολογιστής; Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από kinhthra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, hacker81 είπε Καλησπέρα σε όλους και πάλι. Τι ήθελε η Microsoft και κατάργησε τις ενημερώσεις με τα Windows 7 καλά ήμασταν Έρχομαι στο πρόβλημα μου μπαίνω σε φακέλους με τραγούδια και όταν ανοίγω τον κάθε φάκελο περιμένω λίγο λέει δεν ανταποκρίνεται και μετά εμφανίζονται τα τραγούδια με τα εξώφυλλα αυτό το πρόβλημα δεν το είχα με τα 7 όταν έμπαινα στον κάθε φάκελο άνοιγε σφαίρα και έδειχνε τα τραγούδια μου το κάνει από την αρχή που τα είχα βάλει δεν είναι ιος. το Hard Disk Sentinel μου δείχνει 100% επίδοση και 100% υγεία δεν είναι πρόβλημα δίσκου που ρώτησα έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα Ευχαριστώ για ότι και αν γίνει και μακάρι να βρεθεί λύση defrag $MFT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hacker81 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 15 ώρες πριν, micos000 είπε Ο δίσκος είναι μηχανικός ή ssd και ποιος δίσκος είναι; Δες το παρακάτω λινκ (λογικά η 1η λύση φτάνει) για να καθαρίσεις την cache των thumbnails και μετά ξαναμπές στον φάκελο με τις εικόνες και περίμενε να ξαναχτίσει τις μικρογραφίες. https://www.windowscentral.com/how-reset-thumbnail-cache-windows-10 Επίσης, τα 10άρια είναι από καθαρή εγκατάσταση ή Updgrade από 7άρια; το έκανα αυτό micos000 αλλά τίποτα 15 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μηχανικός και Windows 10 είναι σαν να τιμωρούμε τον εαυτό μας. Τέρης Α. δεν θα συμφωνήσω μια χαρά δουλεύει το μηχάνημα δεν έχω πρόβλημα 5 ώρες πριν, snbblp είπε defrag $MFT snbblp defrag $MFT εννοείς με την ανασυγκρότηση των windows και εάν ναι σε όλους τους δίσκους και αυτό θα γίνετε συνέχεια οποίον δίσκο και να βάζω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, hacker81 είπε snbblp defrag $MFT εννοείς με την ανασυγκρότηση των windows και εάν ναι σε όλους τους δίσκους και αυτό θα γίνετε συνέχεια οποίον δίσκο και να βάζω? Το ενσωματωμένο του λειτουργικού δεν φτιάχνει ΚΑΙ το MFT, που στην ουσία είναι το ευρετήριο των αρχείων σου. Υπάρχουν όμως εμπορικά προγράμματα που το κάνουν. Η εγγραφή-διαγραφή και προσθήκη αρχείων κάνει το MFT να μεγαλώνει και να γίνεται πολλά κομμάτια, μάλιστα δε, να σκορπάει στον δίσκο σε διάφορα σημεία του. Οταν γίνει αυτό, το λειτουργικό πρέπει να μοντάρει στη μνήμη ολόκληρο το ευρετήριο, προτού μπορεί να το αξιοποιήσει. Κι αυτό είναι που θέλει πολλά seek και καθυστερεί το σύστημα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2021 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, hacker81 είπε Τέρης Α. δεν θα συμφωνήσω μια χαρά δουλεύει το μηχάνημα δεν έχω πρόβλημα Εντάξη, ανάλογα το χρόνο του καθενός. Αν πρέπει να γυρίσω σπίτι, να αλλάξω, να στείλω κάποιο mail και να ξαναφύγω για να προλάβω το λεωφορείο, σε 5 λεπτά πρέπει να έχει ανοίξει, να έχω στείλει το αρχείο και να τον έχω κλείσει. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hacker81 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, snbblp είπε Το ενσωματωμένο του λειτουργικού δεν φτιάχνει ΚΑΙ το MFT, που στην ουσία είναι το ευρετήριο των αρχείων σου. Υπάρχουν όμως εμπορικά προγράμματα που το κάνουν. Η εγγραφή-διαγραφή και προσθήκη αρχείων κάνει το MFT να μεγαλώνει και να γίνεται πολλά κομμάτια, μάλιστα δε, να σκορπάει στον δίσκο σε διάφορα σημεία του. Οταν γίνει αυτό, το λειτουργικό πρέπει να μοντάρει στη μνήμη ολόκληρο το ευρετήριο, προτού μπορεί να το αξιοποιήσει. Κι αυτό είναι που θέλει πολλά seek και καθυστερεί το σύστημα. Ένα καλό πρόγραμμα που θα την κάνει σωστά την δουλειά του μπορείς να μου πεις ένα από αυτά είναι κάλο UltraDefrag ή Auslogics Disk Defrag Ultimate ή έχεις να μου προτείνεις κάποιο που έχεις δοκιμάσει εσύ και κάνει την δουλειά Best Free Defragmentation Software Here is a list of some of the best free defragmentation software for your Windows 10/8/7 PC: UltraDefrag MyDefrag Piriform Defraggler Auslogics Disk Defrag Puran Defrag Free Smart Defrag DiskTuna SuperEasy Live Defrag. Περιμένω απάντηση ευχαριστώ για όλα Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2021 από hacker81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2021 Χρησιμοποιώ το Diskeeper εδώ και πολλά χρόνια, σε διάφορες βέρσιον και με διάφορα λειτουργικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για δωρεάν λύση ρίξε μια ματιά και στο Defraggler. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hacker81 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 22 ώρες πριν, snbblp είπε Χρησιμοποιώ το Diskeeper εδώ και πολλά χρόνια, σε διάφορες βέρσιον και με διάφορα λειτουργικά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για δωρεάν λύση ρίξε μια ματιά και στο Defraggler. Πιστεύω να λες αυτό το πρόγραμμα εγκατέστησα το Diskeeper 18 Pro εδώ το Optimize που έκανα στον πρώτο δίσκο άμα είναι αυτό το πρόγραμμα δεν πιστεύω να μου σβήνει κανένα αρχείο εσύ που το έχεις δουλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Αν έχεις πάρα πολλά multimedia αρχεία, ο υπολογιστής μπορεί να κάνει κάμποσο να διαβάσει όλα τα meta. Αν δεν σ' ενδιαφέρουν τα meta, δες εδώ πως να αλλάξεις τη βελτιστοποίηση ως απλή λίστα αρχείων: https://www.laptopmag.com/articles/slow-windows-downloads-folder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Το πρόγραμμα χειρίζεται τον δίσκο με τον πλέον ασφαλή τρόπο (copy spare before move). Επειδή έχω παλιότερη βέρσιον που δεν μπορώ να αλλάξω γιατί είναι αγορασμένη, τα μενού διαφέρουν. Ψάξε το boot defrag (όπου είναι αυτό) για defrag MFT & shrink MFT (με παραμέτρους default). Πρέπει να έχει επιλογή "defrag on next reboot", και μετά επανεκκίνηση με υπομονή. Την πρώτη φορά που θα το κάνεις αυτό μπορεί να κάνει πολλή ώρα. Μετά όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 εγώ έβαλα ultradefrag λόγω τσάμπα παίρνει λίγη ωρα άλλα beggars can't be choosers 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα